golly&bossy

nedjelja, 25.01.2009.

Dolly&bossy

Dragi naši,
Naša životna želja je proć s autom Ameriku od obale do obale. Na temu putu bi obavezno stali u Graceland, Memphis, Tennessee poklonit se Kralju, Nashville, Tennessee di bi se obukli u resice i zakovice i u Las Vegas, Arizona di bismo uživali u sjaju i blještavilu (za kockanje Nas ni briga). A sad smo u svoj itinerar dodali još jednu postaju: Dollywood (klik). Pažljivo smo pregledali stranice i mrvicu nam fali kinđura kakvega vidimo na ovon slici:
Photobucket
ali to ćemo nadoknadit u Gracelandu.

Inače put Dolly Parton podsjeća nas na put svakega Iseljenika. Emigracija iz nevoje Starega Kraja i onda povratak istemu kad se kapital umnoži i kad se može pomoć. Dolly Parton je otvorila Dollywood, i sigurno se puno domaćih tamo zaposlilo, a min recimo stalno šaljemo za obnovu stare kuće.

A jadna Dolly ni bila uvik ovako nakinđurena kakvu je sad volimo i znamo. Nesritnica je imala 11 braće i sestara i bili su doslovno goli i bosi. Onda je njon mater sašila kapot od šarenih peča. A Dolly puno godišć kasnije napisala pjesmu o temu kapotu (klik):



Daleki, slutimo da je kapot bi prekokrasan i sljedeći kapot kojega kupimo bit će u puno boja. To onda neće bit kopiranje Dolly Parton jer Min još nismo dovoljno sazrili da tako izgledamo. Ali to će bit hommage.

Vashi

- 12:18 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #