Kratki hello plus leksikon...

Znate kako se ono kaže, kad ti život uvali limun ti - napravi limunadu...
U mom slučaju dobila sam nenadano cijelu plantažu limuna, ko da sam brazilska nasljednica. Od cijeđenja limuna me već bole obje ruke. A sva ova pusta limunada koju se trudim gutati s osmjehom na licu i brdom raznoraznih zaslađivača sigurno će na kraju rezultirati podivljalim helicobacterom u želucu.

Na trenutke se pitam što li sam pobogu to tako gadno napravila u prošlom životu da me ganja ovako gadna karma.
A onda povirim ponovo u nalaze, sjetim se razgovora s liječnicima, i pomislim da mora da sam zapravo bila jako dobra kada je sve što imam otkriveno upravo u idealnom trenutku da se sanira bez težih posljedica.

A posao?
Pa, doći će drugi, nakon što poobavljam sve što već moram obaviti, povadim sve unutrašnje organe koji se trenutačno moraju povaditi, odradim sve terapije koje me čekaju nakon toga, i tak...

Naime, nakon odstranjenog neprijatelja s grlića maternice podivljao je onaj policistični i gadnim upalama skloni lijevi jajnik koji mi već godinama radi probleme i kojeg mi liječnici već stoljećima žele izvaditi, da mi u nekom trenutku ne zakomplicira život i zdravlje više nego što bi trebao.
A i otkriven je još jedan neprijatelj.
Ovaj put na debelom crijevu.
Sasvim mladi svježi rakić, sočni baby škamp. Totalno zreo da ga se sreže dok nije počeo raditi ozbiljnu štetu.
O bože...
Kod mene rakovica ko na meniju Kapetanove Kuće...

Ali, to nije sve.
Kako sam zbog pretraga i ostalih dražesti izgubila nekoliko dana koje sam morala provesti na poslu, i kako bih ih morati izgubiti još na bolovanjima, moj šef mi je za rođendan servirao - otkaz!
Lijepo upakiran, totalno legalan - kao, nisam zadovoljila na probnom roku...
Uz objašnjenje kako mu je jako žao, ali da ne mogu trošiti novce i vrijeme na djelatnika koji će im usred sezone, kad je najpotrebniji, biti beskoristan, i neće moći obavljati svoj posao kojeg je brdo već sada, upravo u vrijeme kad sam ja odlučila imati malignu bolest.
Naravno, moj posao je preuzela Kuja. Koja se pokazala tako dragocjenom i ubersposobnom tih nekoliko dana koliko sam bila odsutna.
Unatoč tome što će operacija i oporavak trajati dva tjedna, nakon čega se mogu normalno vratiti na posao, i što ne bih bila prva žena na svijetu koja nakon kemoterapije povraćajući iznutrice trči nazad u ured.
Ali nisam se htjela svađati. Niti istjerivati pravdu.
Dapače, otkaz mi, gledajući s pozicije poslodavca, a i poznavajući posao, totalno ima smisla.

Mah.
Mogla bih sada bijesniti i biti najjadnija žena na svijetu, ali neću.
Jer činjenica je da sve ipak ima smisla.
Možda će dvostruka operacija rezultirati nekakvim komplikacijama, koje bi me mogle na dulje vrijeme zalijepiti za krevet i učiniti radno nesposobnom više nego što bih htjela. A previše sam odgovorna da bih dozvolila da posao trpi. Što bi me, opet, moglo baciti u totalu komu od stresa i usporiti oporavak... I tako...

Ne, ne ljutim se.
Mada moj (sada već bivši) šef misli da bih morala, i skoro da se osjeća uvrijeđenim što sam otkaz primila tako cool i što čak nisam ni zaplakala, ili objesila nos, niti se derala, raspravljala, tražila objašnjenje, prijetila sudom...

Mada mi svi i sve oko mene i u meni, čak i vlastiti razum, govore da ne bih smjela biti cool!
Ono, zaboga, OTKAZ!
Prvi put u životu sam dobila otkaz!
Ne, nisam ga ja dala, ovaj put sam ga DOBILA!!!

A otkaz je užasna stvar!
Trebao bi biti užasna stvar!
Mislim, ono, često sam razmišljala o tome kako bi bilo dobiti otkaz. Pravi otkaz. Ne ono kad radiš preko student servisa ili na određeno pa ti istekne ugovor, nego baš OTKAZ! Slušala priče prijatelja koji su ga u posljednje vrijeme i dobili, zamišljala osjećaj poniženja, izgubljenosti, očaja, straha od budućnosti...
Ma jok!
Ja sam samo užasnuto razmišljala o tome kako ću opet morati preživjeti nekoliko dana s braunilom u veni, a ja se stravično bojim igala (pogotovo kad su zabodene u moje tijelo...).
A usput i osjetila olakšanje. Jer neću morati trčati s kemoterapije nazad u ured bljujući usput iznutrice...
I malo bijesa.
Jer mi je unaprijed pokvareno ljeto, i preventive radi mi nema roštiljanja na suncu ove sezone...

Ali sve je ipak najbolje u najboljem od mogućih svjetova, jer ovako se mogu full time posvetit maloj.
Koja je, hvala na pitanju, već mjesec dana moja beba, i koja izrasta u zdravo, lijepo, razigrano, zločesto, prepredeno i najpametnije štene na svijetu. Joj kako je pametna! Nevjerovatno! Imam najpametnijeg psa na svijetu!

A bio je i rođendan. Pa se u gomili lijepih darova koje uopće nisam očekivala (jer zbog šoka i besparice nisam ni radila tulum), između dekorativne kozmetike, narukvica, naušnica, O.P.I-jevih lakova za nokte u svim bojama koje sam htjela, šalova i marama, našao i lijepi roza Dell netbook, najslađi sićušni laptopić na svijetu.
Kojeg mi je, neočekivano i ničim izazvan poklonio Šarmantni Gad. Jer zna koliko sam se palila na njega (na laptop, ne na Šarmantnog Gada!), kao i da je moj Sony VAIO na izmaku snaga.
A taman je toliko velik da stane u moju novu savršenu ručnu torbu, Louis Vuitton Speedy 40, koju sam dobila od Najbolje i Tajkuna. Htjeli su mi pokloniti LV dog carrier za psa, kakav ima Najbolja za svoju terijerku, ali trenutačno nisu imali odgovarajuću veličinu tog modela tamo gdje su već gledali pa su uzeli meni ručnu torbu.
Naravno da je bolje da sam dobila ručnu torbu za sebe nego carrier za psa. Jer ma kako lijep bio nosila bih ga (skupa s psom u njemu) samo u slučajevima da psa vodim veterinaru a da je pas usput u previše lošem stanju da bi sam hodao, ili ako negdje s psom putujem avionom, što mi se ne čini baš kao neka skoro ostvariva opcija.
Uostalom, kojeg će mi vraga originalni komad pozamanterije s LV monogramom ako se ne mogu naokolo brčit s njim na dnevnoj bazi?

Dakle, bio je rođendan.
I imam moju lijepu curicu.
A sve što mi trenutačno predstavlja zdravstvene poteškoće će biti uspješno i na vrijeme uklonjeno.

Uostalom, dobila sam i novu TNŽP, Trenutačno Najbolju Žensku Prijateljicu.
Sasvim slučajno.
Upoznale smo se preko zajedničkih frendova na novogodišnjoj razvaljotki u Gusara, i tad sam nekako pomislila da je cura nevjerovatno lijepa, nešto kao puno ljepša verzija Jelene Rozge, ali mora da je glupa ko stup jer je jedva sastavila dvije razumljive i na sve je nekako čudno blejala prije nego bi dala nekakav suvisli odgovor, a da je usto i nekakva tupa sponza, jer kojeg bi vraga radile u životu superlijepe supervitke superdotjerane superpokvarcane superušminkane supervisoke supernafrizirane plavokose mlade žene savršenog izgleda nego bile na nečijoj privatnoj platnoj listi?
Ali ispalo je na kraju da cura ne samo da nije sponza niti dijete imućnih roditelja, nego sasvim slučajno kirurginja. Ok, još uvijek na specijalizaciji, ali kvragu, koliko ženskih kirurga možete nabrojati u Hrvatskoj? A to što je djelovala priglupo na novogodišnjem dočeku može zahvaliti količini alkohola koju je te večeri konzumirala. Kao i svi mi ostali... Samo što je ona u sebe nalila toga brdo. A žena stvarno ima kapacitet...
I da je, osim što dakle ima mozga, usput još i superzabavna i superdraga.
A i Mama je napokon jednom u životu oduševljena mojim izborom prijateljica, jer ova ne samo da je totalno po njenom guštu, nego je i oduševljena radom moje Mame koja joj dođe nekom vrstom životnog uzora (iz čega je razvidno da je poznaje samo kroz njen profesionalni rad a ne osobno...).

Kako bilo, opet sam nezaposlena.
I bez dečka.
I egzotično bolesna.
U ponedjeljak ponovo ulazim u bolnicu...

A u međuvremenu želim i ja ispuniti leksikon!
Obožavam leksikone!
Uvijek sam ih imala, i uvijek sam ih rado ispunjavala!


TVOJE IME I PREZIME?
Elle Woods Gone Brunette (mada bi točnije bilo Gone Ginger)

KOJIM NADIMKOM TE ZOVU?
Uvijek imenom. Dovoljno je rijetko i glupo da bude prepoznatljivo.

GDJE SI ROĐENA?
Negdje u inozemstvu.

GDJE DANAS ŽIVIŠ?
U Splitu.

GDJE BI VOLJELA ŽIVJETI?
U Dubaiju.

GRAD KOJI JE NA TEBE OSTAVIO NAJLJEPŠI DOJAM?
Dubai, jer sam tamo kao doma. I Aqaba (Jordan). Jer sam se i tamo osjećala kao doma. I Santiago de Chile, a bogami i Miami.

DATUM ROĐENJA?
Proljeće 1977.

HOROSKOPSKI ZNAK I PODZNAK?
Bik/Blizanac.

DVIJE GLAVNE OSOBINE KOJE TI DAJU TVOJ ZNAK I PODZNAK?
Bik me čini materijalistom i hedonistom, pragmatičnom, praktičnom, sklonom porocima, tvrdoglavom i Venerinom ljubimicom.
Blizanac me čini nestalnom, sklonom promjenama i nerazmišljanju, rastrešenom, neodlučnom...
Totalno sam zemlja-zrak i nikad neću odrasti niti biti normalna.

VJERUJEŠ LI UOPĆE U HOROSKOP?
Jako. Horoskope, proroke, sve živo!

NAJDRAŽA BOJA?
Roza u svim nijansama i tonovima. Lila. Nježno plava. Blijedo žuta.

NAJGORA BOJA?
Maslinasta. Siva. Smeđa.

NAJDRAŽE GODIŠNJE DOBA?
Jesen. Volim jesen. Jako.

OMILJENA MJESTA U GRADU U KOJEMU ŽIVIŠ?
Moj kafić Egoist. I Žbirac. Moji stari kvartovi Zenta, Meje i Varoš. Joker. Mercator (ok, to je već Solin, ali recimo da je još Split...). Zara u Marmontovoj. Ledenkov dućan.

NAJDRAŽI ODJEVNI PREDMET IZ TVOG ORMARA?
Ljubičasta kratka dnevna balon haljina od kašmira koju sam sama sašila prije dva mjeseca.

VJERUJEŠ LI U SUDBINU ILI U SNAGU VLASTITE VOLJE?
U karmu. Sudbinu si krojimo vlastitom voljom. Kako sijemo tako ćemo i žeti.

TVOJ STAV O RELIGIOZNOSTI?
Vjerujem. Nisam lizačica oltara.

NAJDRAŽA PJESMA IKADA?
Call Me, od Blondie.

FILM KOJI ĆE UVIJEK BITI TVOJ BROJ 1?
Kosa.

ZAŠTO?
Treat Williams je u njemu tako nevjerovatno jebozovan, a još kad pleše na stolu... I, naravno, glazba...

MOTO KOJI SLIJEDIŠ U ŽIVOTU?
"If you want to talk bullocks & the meaning of life you're better off downing a bottle of whiskey. At least that way you're unconscious by the time you start taking yourself seriously". Patsy iz Absolutely Fabulous. Inače, nije moto koji ja slijedim nego on slijedi mene.

KOJOJ POZNATOJ LIČNOSTI SE DIVIŠ I ZAŠTO?
Britney Spears. Žena je prošla kroz sve i još se drži.

KAKO GLEDAŠ NA POLITIKU?
Gledam na Nadana Vidoševića. E, to je dobar komad politike...

TVOJ OMILJENI CITAT?
"There is no love sincerer than the love of food."
(George Bernard Shaw)

IMAŠ LI KUĆNOG LJUBIMCA?
Imam psa. I naravno da je toy! Yorkshire terrier.

TKO TE U ŽIVOTU NAJVIŠE INSPIRIRA?
Ja sama.

BOJA TVOJIH OČIJU?
Zelena s malo plavog. Tirkizna kažu. Ali mijenja se s raspoloženjem, od maslinaste, preko žutozelene i plavozelene do sivoplavkaste.

A ONA ISPOD NJIH?
Ovih dana malo zelenkasto-ljubičasta.

PJEVAČICA KOJOJ SKIDAŠ KAPU?
Severina. Aj ti imaj muda i budi ona na našoj estradi.

A PJEVAČ?
Duško Lokin. Svaka čast, za onu periku nosit godinama stvarno treba bit čunka i imat samopouzdanje ko James Bond meets Chuck Norris.

A GLUMAC?
Ne razmišljam o njima. Ček, ček... Pa naravno, Treat Williams u Kosi!

A GLUMICA?
Lindsey Lohan. Ubijte me.

ŠTO TRENUTNO ČITAŠ?
Sve od Meljean Brooks. Volim cyberpunk ljubiće. I paralelno Uvjeravanje od Jane Austin. Volim Jane Austin.

KOJA LITERARNA PREPORUKA TE RAZOČARALA?
Manje - više sve od suvremenih hrvatskih autora beletristike. Kod nas ljudi pišu nekako baš jako dosadno.

A ODUŠEVILA?
Gola Istina od Nives Celzijus! Ubijte me!

ŠTO TI PREPORUČAŠ?
Uvijek i svima Discworld pokojnog Terryja Pratcheta...

U KOJEM SLANOM JELU APSOLUTNO UŽIVAŠ?
Pizzi.

A U SLASTICI?
Svemu. Najbolja oduvijek tvrdi da bi ja pojila i g***o samo da je pocukarano.

ŠTO NE BI NIKADA STAVILA U USTA?
Kitu od frajera čija mi je higijena sumnjiva...

PARFEM KOJIM BI SE MOGLA POTPISATI?
Miss Dior, zadnjih godina Miss Dior Cherie.

IZ KOJEG DUĆANA UVIJEK IZAĐEŠ S BAREM JEDNOM STVARI U VREĆICI?
Profila ili Algoritma.

KOJU OSOBINU NE PODNOSIŠ KOD DRUGIH LJUDI?
Glupo zvuči, ali ja zapravo obožavam i toleriram sve ljude takvima kakvi jesu. Zapravo, kad razmislim... ljude koji ne podnose pse.

A KOD SEBE?
Rastrošnost.

KOJOM SE SVOJOM OSOBINOM NAJVIŠE PONOSIŠ?
Cijelom sobom.

ŠTO TE PRIVUKLO KOD TVOG PARTNERA?
Kojeg točno? Volim muškarce koji imaju držanje, stav, a bogami i novčanik. A najviše me privlače muškarci koji su sami nešto postigli. Iz ničega.

A ZADRŽALO?
Na žalost, još me ništa nije zadržalo kod nikoga dovoljno dugo.

TVOJ STAV O BIVŠIM VEZAMA?
Svih sam voljela.

KOJI POSAO RADIŠ?
Bivam bolesna.

KOJIM SE POSLOM NIKADA NE BI MOGLA BAVITI?
Blagajnica u supermarketu. Čistačica. Komunalna radnica. Ubijte me, ali ne bih mogla.

ŠTO TI BAŠ UVIJEK MOŽE RAZVUĆI SMIJEŠAK NA LICU?
Brownie sladoled iz Cukarina...

ŠTO PRVO POGLEDAŠ KADA SE PRIKLJUČIŠ NA NET?
Facebook, naravno.

NAVEDI NEKOLIKO SITNICA KOJE TI PREDSTAVLJAJU VELIKU RADOST?
Duge podnevne kave na hothothot spotovima u gradu, ljetne haljine ljeti i Uggsice i predivni kaputi zimi, slatkiši, lijepo aranžiran alkohol egzotičnog okusa i s puno suncobrančića, zgodni komadi oko mene, lijepi darovi, accesoire i uredski pribor boje ROZA!

KAKO REAGIRAŠ NA KOMPLIMENTE?
Glumim skromnost, naravno!

VJERUJEŠ LI DA SE ČOVJEK MOŽE PROMIJENITI IZ TEMELJA?
Ne.

KADA SE BUDIŠ?
U posljednje vrijeme to ovisi o psu.

ŠTO TE NAJUČINKOVITIJE OPUŠTA NAKON NAPORNOG DANA?
Skidanje cipela, bacanje na kauč, nalijevanje veeeelike čaše hladnog bijelog vina i buljenje u komp/knjigu/tv... Ali da sam sama samcata, totalno sama, najsamija na svijetu.

TVOJ ODNOS PREMA SMRTI?
Ne razmišljam. Još je daleko od mene.

TKO TI JE BIO PRVA SIMPATIJA U ŽIVOTU?
Dečko iz vrtića.

LIJEVO, CENTAR ILI DESNO?
Vrtim se u krug.

KOJI TI JE NAJDRAŽI CVIJET?
Orhideja.

KAKVE POKLONE VOLIŠ PRIMATI?
Skupe, lijepe, nosive.

A DARIVATI?
Skupe, lijepe, nosive.

STVAR KOJA TE RASTUŽUJE IZNAD SVEGA?
Siromaštvo, nepravda, bespomoćni i usamljeni stari ljudi.

CRTIĆ PO TVOJOJ MJERI?
Creamy Mami, Lady Oscar, sve japanske anime za cure iz 80-ih... S krasnim ljubavnim pričama.

SERIJA ČIJI NIJEDAN NASTAVAK NISI PROPUSTILA?
Dirty Sexy Money.

NAJDRAŽI I NAJIRITANTNIJI IZMIŠLJENI LIK S TELEVIZIJSKOG EKRANA?
Najdraža Bree iz Kućanica, najmrža Carrie Bradshow.

ŠTO TI JE NEUGODNO PRIZNATI DA VOLIŠ, ALI NE MOŽEŠ PROTIV SEBE?
Stare ljubavne romane još tamo iz osamdesetih kojih na otoku imam pun šufit (tavan).

IDEAL ŽENSKE LJEPOTE, PO TVOJOJ SKROMNOJ PROCJENI?
Ja, naravno.

A MUŠKE?
Treat Williams u Kosi. Ubijte me

ČIJA HRANA TI JE NEODOLJIVA?
Moja.

NAJLUĐA STVAR KOJU SI IKADA NAPRAVILA?
Plesala skroz mokra i skoro gola, samo u tangama, štiklama i velikoj ogrlici u diskoteci na jednom otoku... I bacala se u bazen. Srećom po mene, party je bio privatan za 60-ak ljudi. Srećom po ljude oko mene, tad još nisam imala salo i celulit...

A NAJGLUPLJA?
Kad sam trčala za bivšim koji me otkantao i molila da opet budemo skupa. Koja tuka! Ali bila sam mlada i glupa, 19 godina tek...

A NAJPAMETNIJA?
Kada sam dala otkaz Šarmantnom Gadu.

IMAŠ LI KOJI POROK?
Imam ih brdo. Pušim. Previše pijem. Sklona sam lakim opijatima. Promiskuitetna. Trošim ko da mi je tata Todorić. Ogovaram ljude kojima sutradan ogovaram ljude kojima sam ih ogovarala. Doma kradem sitniš iz staklenke za sitno.

NAJDRAŽE ALKOHOLNO PIĆE?
Bijela vina. Crna vina. Rosei. Pjenušci. Long Island Ice Tea i Zombie.

A BEZALKOHOLNO?
Sok od ananasa.

KOJA TV EMISIJA TI JE NAJZANIMLJIVIJA?
Uvijek i samo Oprah Show. Uvijek se rasplačem... Uvijek me dirne...

ŠTO RADIŠ KAD NE RADIŠ?
Gledam tv, buljim u komp, kuham, pečem, šijem, pričam na telefon, šetam i ispijam kave, viđam i bivam viđena...

ZBOG ČEGA IZ PROŠLOSTI NAJVIŠE ŽALIŠ?
Što nisam ostala u Italiji, a imala sam nevjerovatan posao u Milanu.

KOJA TI JE U DJETINJSTVU BILA NAJDRAŽA IGRAČKA?
Barbie. Sve moje Barbike.

RODITELJSKI SAVJET KOJI TI SE UREZAO U PAMĆENJE?
Sve je kroz jedno uho ušlo a kroz drugo izašlo. Da se ijedan uspio urezati sada bih sigurno imala bolji, uspješniji i sređeniji život.
Ah, da - ćerce, udaj se do 25-e inače se nećeš udat nikad.

KOZMETIČKI PROIZVOD U KOJI SI SE NAJVIŠE RAZOČARALA?
Cliniqueovi proizvodi.

A KOJI TE NEOČEKIVANO ODUŠEVIO?
Aminogenesisovi proizvodi.

KOJA TE PJESMA MOŽE RASPLAKATI U MILISEKUNDI?
Nek te zagrli neko sretniji od Tonija.

BI LI OPROSTILA NEVJERU?
A ne znam... Meni su je opraštali. Ja sam jednom oprostila. I tak...

ŠTO TE NAJVIŠE PLAŠI U SVAKODNEVICI?
Igle i vađenje krvi.

TVOJ ODNOS PREMA NOVCU?
Katastrofalno nemaran.

KAKVA PUTOVANJA SU PO TVOJOJ MJERI?
Udobna. Puno shoppinga i chillanja danju i klubova noću. Ili poslovna. S obaveznim presjedanjem na Frankfurteru.

NAJDRAŽE PUTOVANJE NA KOJEMU SI BILA?
Sva poslovna i privatna u Dubai.
Volim Dubai.
Ubijte me...

S KIM?
S mojom asistenticom. Ta je bila luđa za izlaske od mene.

A POSLJEDNJE?
U Beograd ove zime.

S KIM?
S bivšim šefom - Šarmantnim Gadom.

NAJOMRAŽENIJI KUĆANSKI POSAO?
Vađenje suđa iz mašine.

A NAJDRAŽI?
Peglanje.

KOLIKO TI JE SEKS VAŽAN OD 1 DO 10?
100.

IDEALNA PJESMA KAO ZVUČNA KULISA SEKSU?
Nikad nisam razmišljala o tome.

OMILJENI GLAZBENI BAND?
Hm.. No Doubt i The Killers.

KOLIKO LJUDI ČINI TVOJ SVAKODNEVNI KRUG PRIJATELJA?
Puno.

KAKVA ĆEŠ BITI MAMA?
Histerično-nemarno-opsesivna.

KAKVA NEĆEŠ BITI MAMA?
Nikad neću bit mama.

KAKVO SI BILA DIJETE?
Čudan spoj introvertne sanjarke i popularne društvene umišljene glupače.

KAKVA ĆEŠ BITI STARICA?
Ko Žuži Jelinek.

BOJIŠ LI SE STAROSTI?
Da.

PRVI ALBUM KOJI SI KUPILA?
Abba. Molila mamu da mi kupi kasetu.

IDEALAN IZLAZAK?
S curkama i frendovima. Do nedavno je scenarij uključivao brdo alkohola svih vrsta, puno plesanja, obilazak svih klubova i kafića redom, pa gdje se u zoru završi. U posljednje vrijeme je to nekako dva pića u Egoista ili Hedonista i eventualno đir do do Tropica, Vanille ili Hemingveja. I povratak kući do tri. Da, idealan izlazak je onaj koji se završi najkasnije do tri...

ŠTO TVOJIM RODITELJIMA KOD TEBE NAJVIŠE SMETA?
Što su me uopće morali začeti i vjenčati se jer sam bila na putu. A nisu imali u planu završit zajedno na toliko duge staze. I što sam nepokorna.

A TEBI KOD NJIH?
To što nisu neki drugi, normalni, obični ljudi.

SLIČIŠ LI MAMI ILI TATI?
Imam oči od mamine obitelji, ali fizionomijom i licem sam pokojna baka po tati..

A PO KARAKTERU?
Nikome od familje.

GDJE SE VIDIŠ ZA 10 GODINA?
Ja sam jako kratkovidna.

KAKO BI USPOSTAVILA MIR U SVIJETU?
Postala bih Miss World i zalagala se za mir u svijetu.

JESI LI RAZMAŽENA?
Da. Ali zato jer sam razmazila samu sebe, a i prijatelji i dečki su tu imali popriličnu ulogu...

KOJA JE NAJVEĆA TRAUMA KOJU SI DOŽIVJELA?
Napad s pokušajem silovanja i smrt najbliže osobe na svijetu, mog B.

NAJDRAŽI GLAZBENI SPOT IKADA?
Groove Is In The Heart, Dee-Lite.

OMILJENO POVRĆE?
Nijedno. Bljak.

A VOĆE?
Banana.

KAKO ZAPOČINJEŠ DAN?
Ogromnom šalicom turkiše kave s mlijekom. Bez nje ne funkcioniram.

KOJI TI JE OMILJENI LIK IZ BAJKE?
Vasilisa Premudra.

U ČEMU SI TOTALNI ANTITALENT?
U održavanju veza.

NAVEDI JEDNO UMJETNIČKO DJELO KOJE TE FASCINIRA?
Picassova Žena koja plače.

KOJI JE TVOJ NAJVEĆI ZAHTJEV PREMA ŽIVOTU?
Zdravlje.

I that's all folks.


05.05.2010. u 16:29 sati | 33 Komentara | Print | Link | On/Off | Na vrh

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2015 (1)
Kolovoz 2014 (2)
Prosinac 2011 (1)
Rujan 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Studeni 2010 (1)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (5)
Ožujak 2010 (6)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (8)
Prosinac 2009 (7)
Studeni 2009 (7)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (1)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (7)
Ožujak 2009 (8)
Veljača 2009 (8)
Siječanj 2009 (14)
Prosinac 2008 (12)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (8)
Rujan 2008 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga

Službeni web dnevnik kaotične, hiperaktivne, lijene, zbunjene, infantilne, poročne, ćudljive tridesetineštogodišnjakinje, izgubljene u svijetu dateinga, veza, shoppinga, poništenih kreditnih kartica, poslova koje ne voli, ambicija koje joj se ne da ostvarivati, frajera koji su uvijek pogrešan izbor ali zapne za njih ko pijan za plot... (jel se to tako kaže?)



Spamove, prljave seksi forwarduše, Viagra-mailove i lance sreće šaljite na:

elle.woods.blog@gmail.com

Na Fejsbuku me najdete pod imenom

Elle Woods Gone Brunette

Čitam & komentiram...

Koji
Missilusion

Perez Hilton

Londra
Dijanin vodič...
Shimi
Brineta - Još jedna
Sebastian Wright



I još... korisni blogovi za bonkulovićku kakva san ja

Kolači par exellance...
Kuketa :)