, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

26.02.2005., subota

Mladost-Valpovo----odgođeno!Gripa

Šal
Saznao sam jutros u DEFU da je današnja utakmica između naše Mladosti i Valpova odgođena zbog bolesti većeg broja igrača.Utakmica se trebala igrati danas popodne oko pola 6.Ekipa će stoga popodne provesti ili u DEFU ili ,poput mene,doma gledajući nogomet (Osijek –Hajduk).Ova odgoda mi je sjebala koncepciju jer sam danas mislio pisat o utakmici,a ovako sam ostao bez teme ali i bez inspiracije.
Dogovorio sam se Kecom da ćemo nastaviti predstavljati Alkose i to ovaj puta s našim dragim Bracom.Taj post možete očekivati sutra ili preksutra dok mi Majstor donese nekih slika pa dok ih ja malo uredim.
Nedavno sam se s Goranom dogovorio da ćemo uslikat neke znamenitosti našeg sela pa napisati jedan opširniji post o Čačincima obogaćen slikama kako i većina naših posljednjih postova.
Za ovaj današnji post nemam nikakvih slika pa ću vam priložiti sliku naše Crkve Presvetog Trojstva,jednog od simbola Čačinaca.
Crkva Prsvetog Trojstva
Dok mi se nevrati inspiracija,pozivam vas da nam postavljate pitanja a mi ćemo vam odgovarat na njih,i dajte prijedloge našoj maskoti.Zasad su u igri:Džibril,Alkovan,Promilko,Roooogonja...Dajte svoj prijedlog i pomozite nam da mu nadjenemo ime.
Hvala svima vama koji čitate ovaj naš iskreni i otvoreni blog i koji nas posjećujete i komentirate redovito,nadam se da ćete i dalje dolaziti,a mi ćemo se trudit da vas i dalje uveseljavamo i informiramo o našim aktivnostima i budalaštinama.Ostajte nam živi i zdravi!


- 17:04 - Mudro mišljenje puka (112) - Štampaj i urami - #

23.02.2005., srijeda

Molim tipa koji ostavlja glupe komentare u ogromnim količinama da me ostavi na miru jer mu nisam ništa skrivio! Hvala!

Kao što su mnogi mogli primjetiti,na ovom blogu jedan bolesnik dolazi iz dana u dan,potpisuje se tuđim imenima i ostavlja maloumne komentare koji samo po sebi dovoljno govore o njegovoj maloumnosti i idiotizmu. Već mi je pun kufer brisanja njegovih komentara,umara me to i stvarno bi ga htio zamoliti da me se okane i ostavi na miru i mene i moj blog a i mnoge druge blogove.On se registrirao i otvorio blog na ovoj adresi na kojem ništa nepiše nego jednostavno obilazi blogove i davi nas sve svojom pojavom i svojom glupošču! Slobodno odite na blog Društva bolesnih umova i vidjet ćete da i tamo radi iste stvari kao i na mnogim drugim blogovima. No,mnogi na blogu govore da je to Papi koji ima još jedan blog pod nazivom Adult blog!Da,jako odraslo od njega.
Molim uredništvo bloga da nam pomogne utišat ovog daveža a njega još jednom molim da nas sve skupa ostavi na miru a svoje frustracije neka ispoljava na nekom drugom mjestu.Hvala!
- 15:54 - Mudro mišljenje puka (34) - Štampaj i urami - #

20.02.2005., nedjelja

A.Harambašić-Mladost 68:54

Gajba
Kao što sam i obećeo,slijedi malo opširniji post o gostovanju u Miholjcu.Sve je počelo oko podne kada smo se počeli skupljati u DEFU i organizirati pijaču.Bilo je tu opet i piva i vina kao i uvijek do sada a moram napisati i da je naš Mamić tj. gospodin Vekić (inače zaposlen u Zagrebačkoj pivovari) donirao Ožujskoga piva za kojeg Toca i Kec tvrde da mu je itekao rok trajanja!.Od svih nazočnih Alkosa koji su se okupili za polazak na gostovanje,jedino sam ja bio crna ovca tj. jedini ja nisam pio alkohol jer me trenutno metu neki vjetrovi po glavi i odlučio sam prestat pit barem za vrijeme korizme.
Alkohol je za mene samo ružna prošlost.....
...i svjetla budučnost!

Iznenadio me je broj okupljenih jer sam očekivao da će nas biti manje,ali velika je ljubav Alkosa prema Mladosti.Od važnijih osoba treba spomenuti našeg Oficijalnog mahača koji je redovit na gostovanjima.Naš Kiki je i ovaj puta ostao dosljedan sebi i svojim uvjerenjima,ljepo se spremio i na put!
Krenuli smo u 13.15. i u Miholjac stigli oko 14.00. i dečki su pred dvoranom nastavili zagrijavanje započeto u busu.
Ubrzo nakon toga smo zauzeli svoja mjesta u dvorani i čim je utakmica počela (nakon zajedničkog slikanja dviju ekipa) i mi smi počeli s našim navijanjem.Našoj Mladosti su nedostajali iskusni Jure Krmpotić (inaće kapiten ekipe),zatim Davor Ileš i jedan od naših najboljih igrača Mario Jukić iliti najstariji od tri Blekova sina koji je bio bolestan.šteta,jer da su oni bili u sastavu mogli bi i do pobjede protiv domaćina koji baš i nije neka strašna ekipa.Naši so dobro otvorili utakmicu i do kraja poluvremena je non-stop bio egal.A onda u drugom poluvremenu lagani pad i nedostatak snage (i igrača) i Mladost nije uspjela držati ritam.Dadić je bio loš,Anđelić standardno dobar,ali malo suzdržan zbog 4 osobne koje je nakupio u prvoj četvrtini,Ileš je djelovao umorno....A naš dragi i voljeni Maka zvani Maka Šuvaka nas je opet razveselio svojom tricom!Maka to ti je već druga u dvije utakmice!Svaka čast.
uglavnom,u okrnjenom sastavu pružili smo dobru igru ali nedovoljnu za pobjedu.Čestitkje domaćinu.
Na tribinama je bilo veselo,pjesma i zajebancija,koja je,mora se priznat,ipak malo stala kad su i naši košarkaši stali.No,pokazali smo svoju ljubav i odanost i igrači nam to jako cijene.
U dvorani sam se susreo i upoznao sa Tomom Sojerom koji je autor one naše krasne maskote kojoj još uvijek nismo nadjenuli ime!Pozdrav Tomi!
To bi bilo to o tekmi,poslije utakmice u našim Čačincima,opet su skupa sjeli za stol i igrači i Alkosi i popili još koju kap alkohola i zaboravili na poraz.U subotu igramo doma protiv Valpova i očekuje se pobjeda,a mi ćemo im pomoći da do nje i dođu.Za kraj vam prilažem još nekoliko slika (osim ovih koje se nalaze u postu) pa kliknite na sličece ispod i pogledajte ih.I komentirajte, naravno!
Bez alkohola Gadovi galerija Kumovi i pivo Alkosi

- 20:32 - Mudro mišljenje puka (24) - Štampaj i urami - #

19.02.2005., subota

Opet poraz....

Vratili smo se iz Donjeg Miholjca sa još jednim porazom,dakle ništa novoga.I na ovo gostovanje su pošli Alkosi u popriličnom broju a rezultat je bio 68:54 za domaćine.zaslužena pobjeda,a nama ostaje nada da ćemo u sljedećoj utakmici doma dobiti Valpovo i vratiti se na pobjedničke staze.Pošto nemam vremena da napišem veći post i ubacim slike s utakmice jer moram ići raditi,ja ću vas zasad samo pozdraviti a sutra napisati opširnije o svemu,o putu,o utakmici,o navijanju i o susretu s Tomom Sojerom.veseli i zdravi bili!
- 20:46 - Mudro mišljenje puka (10) - Štampaj i urami - #

17.02.2005., četvrtak

KEC 18 fiju,fiju

Stanko Behin-Kec 18
Sljedeći u nizu predstavljanja Alkosa širem puku Lijepe Naše je moj šogor-Stanko Behin Kec! Prava frajerčina i pravi Alkos Živili ,jedan od utemeljitelja i otaca Čačinačkih Alkosa!Pa pogledajmo!(ova mala slika sastrane nije istinita jer je Kec pravi i istinski dinamovac ali nisam mogao odoliti a da neobjavim ovu sliku)





Kec 18
Ime:Stanko
Prezime:Behin
Nadimak:Kec (iliti kako se sam prozvao Kec 18),Bitorajac,Bakalović,Mali...
Titula:Vođa navijača prvog reda

Stanko je kao što sam rekao jedan od utemeljitelja Alkosa i oduvijek je sanjao da postane vođa navijača,što mu se nakon mukotrpnog rada i zalaganja na kraju i ostvarilo.Oduvjek je znao što želi i hoće i znao je izvući mnoge koristi iz sebe i svog tjela poput reklame za mnoge poznate proizvode. isto tako,kec je uvijek bio (i ostao) "najmanji od sve djece" i upravo zbog te svoje "prednosti",godinama je igrao za juniore našeg nogometnog kluba i mislimo da drži svjetski rekord u trajanju juniorske karijere! (Šogi oprosti,al morao sam to napisati).Kec je također član našeg DVD-a u kojem je također na jednoj od viših pozicija i zajedno samnom obućava vatrogasnu mladež.
Kad smo išli na utakmicu protiv Bugara u Zagreb,išao je i on s nama i zauzeo je svoje mjesto u ekipi koja je zaposjela već spomenutu birtiju (pročitajte post o Iletu) i zajedno s ostalima davio gazdaricu Nadu koja je igrom slučaja također Slavonka (ubijte ma al nemogu se sjetit imena birtije).Na utakmici je bio pravi primjer mlađim dečkima iz ekipe i trudio se pomoći našoj reprezentaciji.A jesmo se taj dan umorili u Zagrebu,kao nikad do sad,poslje tekme na hamburger pa na kolodvor na spavanje dok nam vlak nedođe.
Kec je vrlo društven tip.ponosi se sa mnogim svojim prijateljima poput Hadžikana ili ove dvojice poznatih nogometaša. A od Alkosa (osim mene i Toce) najviše cjeni i poštuje dobrog starog Mrusa iako se svako malo nešto zakače i posvađaju.
Kec je prvi od nas Alkosa koji je odlučio uploviti u bračne vode.Zbit će se to ove godine u svibnju mjesecu(dan prije Čačinačkog kirvaja),a sretnica je lijepa Slađana iz jednog obližnjeg ali široj javnosti nepoznatog mjesta po imenu Balinci (pa ni za Čačince niste čuli dok mi nismo počeli tu na blogu sa svojim glupostima). Ponosan je i sretan,a Alkosi će izgubiti jednog važnog i bitnog člana.Za kuma je odabrao tocu s kojim je oduvjek bio poprilično prisan.
To je to što se ja mogu ovog trena sjetiti da napišem o Stanku,ako tko ima kakvo pitanje neka slobodno pita,a oni koji ga poznaju neka svojim komentarima dopune ovo moje izlaganje. nadam se da mi šogor neće štogod zamjerit,pa sve je ovo zajebancija,jel tako šogore?
- 02:14 - Mudro mišljenje puka (27) - Štampaj i urami - #

13.02.2005., nedjelja

Darda-Mladost 78:70

Čačinački Alkosi
Naši su košarkaši jučer gostovali u Dardi i nažalost izgubili rezultatom 78:70. Alkosi su još jednom organizirano putovali na gostovanje (ja nažalost nisam bio). Koliko sam uspio čuti (i razaznati iz njihovih priča) utakmica je bila odlična,i vodili smo većim djelom utakmice ali nam suci opet nisu dopustitli da dođemo do pobjede. U toku današnjeg dana očekujem da mi momci dostave neke slike s utakmice a i razgovarat ću opet s njima i zamolit Keca da napiše nešto više o utakmici. Pozivam Maku da napiše svoj komentar utakmice.Toliko o tome za sada,a danas ili sutra ide novi veći post o toj tekmi,naravno s par slika. Uživajte u nedjeljnom popodnevu!
MAKA JE ZABIO SVOJU PRVU TRICU U SEZONI!ISKRENE ČESTITKE!


Bobika

UPDATE: Evo par slika made by Edo Viljuškar i njegova motorola:
Ispred dvorane Alkosi u dvorani
- 17:03 - Mudro mišljenje puka (44) - Štampaj i urami - #

11.02.2005., petak

Janica "Snježna Kraljica" Kostelić Ajmo Hrvatska!

Snježna Kraljica
Nemogu pronaći prave rijeći kojima bih opisao ovaj veliki veliki uspjeh naše Janice Kostelić! Janica Kostelić je još jednom dokazala da je uistinu Snježna Kraljica i usudio bi se reći najveće skijašica svih vremena (barem za mene) a još je mnogo godina pred njom. Ovo je veliki uspjeh jedne velike sportašice,treće zlato na ovom Svjetskom prvenstvu iz tri nastupa!Pa to nema nigdje i to nema nitko osim Janice Kostelić,to nema nitko osim jedne male Hrvatske,zemlje s jednom pravom stazom.I to još nakon bolesti,temperature i što ti ja znam čega.Ovakva dominacija se nepamti u nijednom sportu i nemože se usporediti čak ni s mojom dominacijom na fliperu u DEFU.
HVALA TI JANO ZA SVE ŠTO SI UČINILA DO SADA I HVALA TI ŠTO NAS ČINIŠ SRETNIMA I PONOSNIMA!LJEPO LI JE HRVAT BITI MAJKO HVALA TI!Ajmo Hrvatska!

Jano,Čačinački Alkosi ti se klanjaju,Čačinački Alkosi slave i veličaju tvoj lik i djelo, Čačinački Alkosi još jednom slave tvoju medalju,Čačinački Alkosi su još jednom uz tebe kao i uvijek do sada i što se nas tiče više nemoraš ni pobjeđivati jer si dokazala već mnogo puta da si NAJVEĆA i još će puno vremena proći kada će ti se netko uspjeti približit.Olimpijada+dva Svjetska prvenstva=8 zlata i 1 srebro! PA GDJE TO IMA?Nigdje osim kod tebe.Jano,kapa do poda i otvoreni poziv da naletiš u Čačince da ti napravimo feštu koju bi pamtila godinama! Svaka čast. Mislim da se svi skupa trebamo pokloniti pred našom Kraljicom!
Čestitke i ostalim našim djevojkama na odličnom plasmanu(Ana 9.,Nika 10.),samo tako nastavite i sa sljedečeg prvenstva bi se mogli vratiti sa još više medalja. Sutra Ivica nastupa u slalomu i njemu također dajemo našu veliku podršku i držimo palčeve. Nedaj se Ivo!
KAD ZAGRMI S JUGA I SA SJEVERA,CJELA ZEMLJA ZNA IDE JANICA!Ajmo Hrvatska!

Pobjedničko postolje
Pridružite se i vi čestitkama i komentirajte ovaj veliki uspjeh!

Bobika!

- 19:03 - Mudro mišljenje puka (16) - Štampaj i urami - #

10.02.2005., četvrtak

Siniša Ileš Ile ŽIVJELI!

Siniša Ileš Ile
Moj šogor Kec i ja smo nakon povratka iz Našica malo narezali kulena, gablecali i odlučili širem svijetu predstavit našeg junaka,idola,jednog ,jedinog i neponovljivog Sinišu Ileša zvanog Ile.
ŽIVJELI!





U rijetkim trenutcima dok je bio trezan

Ime:Siniša
Prezime:Ileš
Nadimak:Ile,Jeremija...
Titula:navijač prvog reda

Šta reći o njemu?Ile je također jedan od osnivača Alkosa,i možemo vam reći da svaku pijanku shvača ozbiljno i nikad nezabušava kad je ispijanje(čitaj:lokanje) alkohola u pitanju.Dok smo bili na utakmici Hrvatska-Bugarska,(prvo smo ujutro malo odmorili kod jednog našeg gastarbajtera)Ile je bio jedan od veselijih Alkosa i odmah je namirišao valjda jedinu birtiju u ZG u kojoj ima Osječkog piva i odmah se uhvatio brzinskog ispijanja,a dio ekipe ga je pokušao pratiti ali bezuspješno!Sav taj silni alkohol ga je malo umorio i Ile nam se po dolasku na stadion malo opustio i ubio oko!Prilkom buđenja,malo je bio izgubljen i iznenađen pa je svom bratu preko mobitela poručio da je dobro i da se nalazi u Zaprešiću na stadionu!!!I nije mu bilo jasno kako je tamo dospio!
Ile je jedan od oslonaca KK Mladost Čačinci i sa svojih 25 godina jedan od iskusnijih u ekipi.Na terenu uvijek daje sve od sebe i s time nadoknađuje katastrofalan postotak šuta (jednom zgodom je u istom napadu promašio 4 zicera).Da nebi vi mislili da mi njega samo kudimo,moramo istaknuti da na svakoj utakmici ima najviše skokova u ekipi.
Ile je poznat po mnogim izjavama i uzrečicama poput: "Nema kole za pičobere!"
Ileta ljudi vole,svi ga konobari znaju i kad on ulazi u birtiju netrebaju ga ni pitat što če pit,već nose hladno pivo (po zimi bambus).Student je ETF-a u Osijeku i kad završi napravit ćemo takvu feštu da će se sve pušit za nama.
Ile je također jedan od hrabrih Čačinačkih vatrogasaca i možete ga pronaći na stranicama DVD-a.Uvjek prvi u požaru,uvjek prvi na vježbi,a bogami i uvjek prvi na vatrogasnim zabavama.Evo,toliko o Iletu,ako ga želite pobliže upoznati obiđite studentske derneke u Osijeku i nemožete ga mašiti ili se javite nama s vašim pitanjima,a mi ćemo vam rado odgovoriti! E pa živio nam naš Ile!
P.S.Ile je slobodan-cure javite se!

ILE JE NAŠ IDOL JER ON PIJE ALKOHOL!žIVJELI!

- 17:29 - Mudro mišljenje puka (27) - Štampaj i urami - #

07.02.2005., ponedjeljak

Čobanac

Maka i Kiki
Dana 05.02. ove nam godine,u 15.30.,u domu umirovljenika (nekadašnjem kinu), prije utakmice protiv Hebranga,sastali su se igrači i uprava Mladosti sa jezgrom Alkosa na malom domjenku u našu čast.Jedna mala zahvala kluba nama navijačima. Okupili smo se oko tri sata popodne,sjeli i nakon malog govora zahvale našeg kapetana Jure Krmpotića (kojeg su dečki pozorno slušali),bacili smo se na čobanac. Čobi jer bio pravi Slavonski-žestok!Jure nam je obećao da će se dečki boriti i obećao nam je pobjedu protiv Orahovice (12.03.2005,),a mi smo njima obečali našu standardnu podršku i malo iznenađenje za utakmicu protiv Orahovice.
Svi znamo da Kiki uvijek na ovakve svečanosti dolazi odjeven u košuljicu i kravatu,ali nije nam jasno kakvu je to finoću izigravao Maka sa svojom kravaticom.Zoki je donio digitalni aparat i mi smo jednostavno morali ovjekovječit njih dva gospodina!Maka vam je inače jedan od naših košarkaša,nekad je bio odličan,ali je bio i mršav!No,mi ga volimo i jedva čekamo da ubaci svoju prvu tricu u sezoni-alaj čemo slavit!Nazočna je bila sama jezgra Alkosa i svi smo uglavnom sjeli skupa osim Mrusa koji se uvalio među naše dvije zvijezde-Zokija i Anđe.Hm,opet nešto muti!Radikalni trojac Alkosa tzv. Džubrad je također zauzeo svoje pozicije i cijelo vrijeme bio u kojekakvim pregovorima s igračima,upravom,djecom,babama...
A poslije čobanca na utakmicu!U goste nam je došao Hebrang iz Slavonskog Broda koji je pružio dostojan otpor do samog početka utakmice jer je od prvog sučevog zvižduka Mladost počela da gazi i melje!Pošto je u isto vrijeme počela i rukometna utakmica Hrvatska-Francuska,Kec je doneo mali crno-bijeli TV ali mu nismo uspjeli namjestit sliku (a mene i Tocu je i struja malo prodrmala-u jebote,dugo me nije tak reznilo) pa smo nakon prvog poluvremena otišli pogledat rukomet u DEF.A utakmica je završila rezultatom 92:59 (po četvrtinama- 34:8, 19:16, 29:11, 10:24).Valja napomenuti da je Anđo pstigao 41 poen (Zoki i M.Jukić po 12,Ile 11 i Maka 7), te da su zadnju četvrtinu uglavnom igrale naše mlade nade od kojih se eto nitko nije upisao u strijelce!Sada smo 6. na tablici sa 6 pobjeda i 5 poraza a u sljedečem kolu idemo u Dardu.Tako smo vam mi proveli subotu,a nisam vam dosad pisao o tome jer sam čekao da mi Zoki dobavi slike (kojem se ovim putem zahvaljujem). Morao bi i ja nabavit digitalni aparat-ak ima kakav sponzor neka se slobodno javi!
P.S. Opet sam stavio par slika pa malo gledajte,a od danas ispod svake slike ima i mali komentar!
UPDATE (8.2.2005.): Sretan rođendan našem dragom Čoki! Evo vam i njegove slike na kojoj on grli našeg dragog Tocu!(Čoko je ovaj u sivoj majici.)

- 19:24 - Mudro mišljenje puka (39) - Štampaj i urami - #

06.02.2005., nedjelja

Zlato i srebro

Dva zlata su pala!
Dragi naši,još sam uvijek pod dojmom rukometne utakmice,ali ću vam napisati par mojih razmišljanja. Počet ću s VELIKOM Janicom Kostelić,najboljom Hrvatskom sportašicom svih vremena i najboljom skijašicom svijeta!Naša Jana je opet pomela svu konkurenciju i osvojila zlatnu medalju u spustu,u disciplini u kojoj nikad do sada nije pobijedila!Mala Hrvatska opet ima dvostruku svjetsku prvakinju a prvenstvo još traje!Što se mene tiče,nemora više ništa ni osvojit,dokazala je da je najbolja!A jedna skijaška velesila Austrija nam (tj. njoj) gleda u leđa.Njezina vožnja danas je bila strašna,a ja sam to slušao na radiju jer sam radio i kad sam čuo da je prva,skoro sam se rasplakao! Zaslužila je da joj svi zaplješčemo pa i da popijemo nešto (to smo ustvari mi zaslužili).Svaka joj čast!
A što se tiče rukometa mogu samo reći to da je i ovo srebro naših rukometaša jako jako veliko.Ostaje velika tuga i jal zbog toga jer su nas Španjolci poderali (40:34) i igrali se s nama.Dečki su ipak dali sve od sebe i ovo prvenstvo pokazali da su još uvijek u vrhu svjetskog rukometa i da će tamo jako dugo i ostati.
U ovoj danjašnjoj utakmici nam obrana nije štimala,a vjerovatno su traga ostavile i sve te silne ozljede metličića,Balića,Lackovića,Lozerta....Sve u svemu,glave gore i zasplješčimo i njima jer su to i zaslužili. Ja mislim da bi možda bilo drugačije da suci nisu na početku utakmice dopustili Španjolcima da nam se odljepe nakon 6:6 i da Červar nije vadio Šolu van u prvom poluvremenu jer se ovaj na klupi samo ohladio i do kraja poluvremena nije ništa obranio.Slobodno i sami prokomentirajte viđeno i napišite svoje mišljenje.
Na kraju dana,ovo je ipak bio veliki dan Hrvatskog sporta-zlato Janice u spustu i srebro rukometaša! Tko to ima?
Alkosi su utakmicu gledali u DEFU i do samog kraja smo se nadali da ipak možemo napravit čudo ili barem ublažit poraz,ali...
Valja napomenuti da su Ivano Balić i Mirza Džomba OPET svrstani u najbolju sedmorku prvenstva i da je Ivano Balić proglašen za MVP prvenstva! OPET!
Budi te nam zdravi,ljepi i debeli i nazdravite ovim sportskim uspjesima!
- 20:54 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

05.02.2005., subota

Idemo po novo zlato

Šola zaustavlja Richardsona!
Hrvatski rukometaši su ušli u finale svjetskoga prvenstva! U današnjem polufinalu su nakon izjednačene borbe u prvom poluvremenu (15:14),u drugom razbili Francuze i imali čak i 8 golova razlike ali su na kraju,neforsirajući,malo popustili i završilo je 3 razlike.Savim dovoljno za finale.Sutra u 17.30. igramo finale protiv španjolaca koje smo ovdje već jednom pobijedili.Uz veliku podršku s tribina a i nas uz TV ekrane,naši bi mogli do novog zlata!Nadamo se da će tako i biti i stoga sutra u 17.30. svi pred televizore,šalove u ruke,pivo pred sebe i pustit glasnice s lanca!
AJMO HRVATSKA!

HRVATSKA - FRANCUSKA 35:32 (15:14)

Hrvatska: Šola, Losert, Kaleb 4, Balić 8, Lacković 3, Zrnić, Vori 5, Dominiković, Džomba 8 (1), Goluža, Šprem 1, Špoljarić, Metličić 6, Buntić

Francuska: Omeyer, Fernandez 2, Dinart, Burdet 5, Kervadec 2, Narcisse 4, Anquetil 5 (3), Girault, Karaboue, Karabatić 4 (1), Kempe 1, Richardson 1, Abati 1 (1), Guigou 7 (1)

Isključenja: Hrvatska 10 minuta, Francuska 8 minuta
Sedmerci: Hrvatska 1 (1), Francuska 7 (6)
- 19:52 - Mudro mišljenje puka (20) - Štampaj i urami - #

04.02.2005., petak

Janica opet prva

Janica Kostelić je OPET uzela zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu i najavila još jednu moguću berbu medalja!Od srca joj čestitamo i nadamo se još kojoj medalji!Nastup u kombinaciji je počela odličnom vožnjom spusta nakon koje je zasjela na prvo mjesto i više ga nije ispuštala,da bi u slalomu dokazala svoju dominaciju u ovoj disciplini i na kraju slavila sa 1 sekundom i 45 stotinki prednosti nad ljutom suparnicom Anjom Parson.Ogromna prednost! Janica je prva skijašica u povjesti koja je u kombinaciji pobjedila i u spustu i u slalomu!Dosad nikome to nije uspjelo! Nikome!To je naša Janica!Svjetska prvakinja! A još slijede ostale disciploine,zatim rukometaši,pa Ivica u slalomu......Kakav bi to bio tjedan Hrvatskog sporta!!!!!!!!Strašno!!Ja sam sretan i oduševljen i nemojte mi zamjerit što pišem malo nepovezano.A sad svi skupa trebamo bit uz naše rukometaše sutra protiv Francuza!
Naša Mladost sutra u pola 6 igra protiv Hebranga iz Slavonskog Broda i očekuje se nova pobjeda.Prije utakmice je organizirana mala zakuska i zahvala nama Alkosima u obliku čobanca i cuge,pa ćemo mi ipak biti na košrci,ali imat ćemo radio i slušat prenos rukometa i naravano-navijat!
Dajte svi svoju pdršku našim rukometašima,našij Janici a i našij Mladosti!

- 21:09 - Mudro mišljenje puka (10) - Štampaj i urami - #

Šolina obrana za ulazak u polufinale Ajmo Hrvatska!

Vlado Šola
Šesnaest sekundi prije kraja Veselin Vujović je pozvao minutu odmora i potom su njegovi igrači krenuli u zadnji napad, po izjednačenje. Nakon nekoliko križanja pokušali su naši protivnici zabiti preko krila, ali onda je 'uskrsnuo' Vlado Šola i obranio udarac. Hrvatska je u polufinalu!
Hrvatska - Srbija i Crna Gora 24:23. Kako to gordo zvuči nakon pogledane utakmice. Pobjeda je to koja osigurava Hrvatskoj prvo mjesto u skupini i 'lakšeg' suparnika u polufinalu.
Znali smo svi da će posljednja utakmica u skupini, odlučujuća za polufinale, biti izuzetno teška i uzbudljiva, no, ipak smo priželjkivali malo manje neizvjesnosti od onoga što su nam 'priredili' hrvatski rukometaši. Od početka susreta naši istočni susjedi (koje dosad nikad nismo pobijedili na nekom službenom natjecanju) su imali prednost između jednog i tri razlike. Hrvatska je povela tek s 4:3 početkom utakmice, a potom (su)stizala prednost suparnika.
Srbija i Crna Gora očito je taktiku protiv Hrvatske zasnivala na grubosti. Letjele su šake plavih igrača u lica naših napadača i poslkjedica toga je izravni crveni karton Zdravka Đurkovića već u 10. minuti. No, da su suci držali taj kriterij do kraja prvog poluvremena SiCG vjerjatno nebi imala dovoljno igrača za igru. Padali su redom Ivano Balić, Blaženko Lacković, Igor Vori, Mirza Džomba, no, svi su izdržali grubosti.
Prvi dio utamice naši igrači uspjeli su završiti samo s minusom od jednog gola (10:11), a u tom dijelu briljirao je golman Arpad Šterbik koji je 'izluđivao' naš napad.
U drugom dijelu ista slika, tek s promjenom da smo uspjeli u 39. minuti povesti s 16:15 i zatim izjednačiti na 20:20 jedanaest minuta kasnije. Tada Balić zabija za gol prednosti i nakon tog trenutka Hrvatska više do kraja utakmice nije bila u rezultatskom zaostatk. Štoviše, Džomba je prvo zabio sa sedam metara (nakon dva uzastopna promašaja!), iskoristio jednu kontru i podigao rezultat na plus dva (23:21). Tad nam se činilo da smo na pravom putu, da je utakmica dobivena.
No, suparnici se nedaju tako lako. Na semaforu je pisalo 3:48 minuta do kraja kad su Srbi i Crnogorci zabili za smanjenje na jedan razlike, a minutu kasnije Džomba je ponovno zabio iz kontre (24:22). Minutu i četiri sekunde prije kraja Lino Červar je pozvao time-out, no, rezultatskog pomaka za našu reprezentaciju nije bilo. Suparnici su zabili za minus jedan i tad stiže već opisanih posljednjih 16 sekundi utakmice.
Hrvatska je ponovo bez Petra Metličila dobila utakmicu i to dosad najvažniju na Prvenstvu. Do polufinala (u subotu) imamo dan i pol odmora, nadamo se i dovoljno da Pero zagra bar jedno poluvrijeme. S njim je naša reprezentacija u napadu, a pogotovo u obrani, bar 30 posto jača. S njim u momčadi vjerojatno se nećemo toiko uzrujavati, a srčani bolesnici moći će bez većeg rizika gledati utakmicu. Valjda...

Preuzeto sa www.t-portal.hr


- 00:39 - Mudro mišljenje puka (55) - Štampaj i urami - #

02.02.2005., srijeda

Novi crtež naše maskote

Made by Toma Sojer
Zahvaljujuči jednom dobrom čovjeku iz Miholjca koji se potpisuje sa Toma Sojer i njegovoj dobroti,Alkosi su dobili novi crtež naše maskote.Još samo da joj ime nadjenemo i imat ćemo sve.Prijatelju puno ti hvala,možda se i sretnemo koji puta s obzirom da igramo u istoj ligi s A.Harambašićem iz Miholjca. Budi nam dobar,a vi svi ostali odite na njegov blog i nećete zažalit! Slobodno komentirajte našu maskotu i predlažite ime! (Kliknite na sliku za uvećani prikaz)
P.S.Meni je danas rođendan! Ali moram napisati i ovo-nisam baš raspoložen za slavlje jer je jučer umro jedan naš dragi prijatelj (moj kolega s posla) Lazo.Lazo je bio dobar čovjek i Alkosi su voljeli s njime sjesti i popiti koju,a i on je uvijek bio spreman da nas nasmije sa svojim šalama i pjesmicama.Lazo je imao 48 godina i sve nas je iznenadila njegova preuranjena smrt.Stoga,nemojte se ljutit jer nikoga nezovem na čaščenje,malo sam u kurcu ova dva dana.
NARODE,DAJTE NAM SVOJE PRIJEDLOGE ZA IME OVE NAŠE KRASNE MASKOTE!

- 12:27 - Mudro mišljenje puka (23) - Štampaj i urami - #

01.02.2005., utorak

Sniježne radosti

Ovo smo mi na našem Wengenu!
U subotu smo iskoristili vremenske uvjete i količinu snijega kako bi se još jednom izludirali na otvorenom,pa lagano skije na rame,vino u kanistere i pravac na Tri Hrasta! Tri Hrasta vam je omiljeno i popularno brdo u Čačincima gdje se već godinama dolazi sanjkati i padati sa skija. Skupili smo se i povodom mog rođendana koji će biti za koji dan (u srijedu) pa sam je bio glavni sponzor,ali i drugi su dali svoj doprinos.Nazočni su bili:Kec,Slađana (Kecova zaručnica),Ana (moja djevojka), Braco, Čoko, Ile, Joža, Toca, Runje, Jura Behin, Glišo, neizostavni Mrus kojem se zahvaljujem jer je upalio vatru i održavao je do pola 8,navratili su Gaga,br.12, Doco, Anja Person i Enzo Ferari (dvije naše kolegice,mislim da nisam nikoga zaboravio).Tamo smo otišli u dest sati ujutro i ostali do pola osam navečer.Napravili smo i snješka,ali ga nažalost nismo slikali (a baš je lijepog oblika).Joža je dobio nagradu za najbolje odjevenog jer je obuo nenadjebive čizme tzv. SVINJOKOLJKE i kapu tipa Ingemar Stenmark!Bilo je i malih nezgoda,padova sa skija,ali to je neizostavno,uostalom i Kostelići koji puta padnu!Kao što sam napomenio,Mrus je naložio vatru,a mi smo odmah napravili ražnjeve i na njih natakli slanine,kobasice i luka i gozba je mogla početi,da prste obližeš.Osim Mrusove vatre,grijalo nas je i poznato Bobikino vino (ne moje,nego od moga tate),a dobio sam i par komplimenata od Gliše za vino i to nakon što mu je nestalo cigara pa ih je žicao od mene.
Ta naša Tri Hrasta mi posječujemo svake godine kad padne snijeg,a zadnjih par godina ta naša slavlja se poklapaju s utakmicama naše rukometne reprezentacije pa obično otamo odemo u DEF popratit tekmu pa smo i ove subote učinili isto!A poslije tekme smo još malo uživali u alkoholu (neki poput mene možda malo i previše,pa je tokom nedjelje bilo bolesnih i to je jedan od razloga što nismo išli s košarkašima u Belišće).Polazak košarkaša za Belišće je bio u 8 sati ujutro,a to nam je bilo prerano.Mislim da su od naših išli samo Mrus i Kiki,ali nisam siguran.i znam samo da smo izgubili 15 ili 16 razlike ali nemam pojma koji je bio rezultat(saznat ću ovih dana) To je ukratko to o našoj suboti u Wengenu (tako mi odmilja zovemo Tri Hrasta). Čujemo se uskoro,ostajte nam ljepi,zdravi i debeli!
P.S.Slike koje sam ubacio u ovaj post su izvučene iz naše arhive tj. to su stare slike!
- 04:10 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

Opet jebada na blogu

Kao što ste mogli i sami primjetiti,opet je bila jebada na blogu iako su nam rekli i obećali da će sve bit uredu (pa nije). I opet sam izgubio one stare postove i opet sam ih mukotrpno vraćao i vratio (opet sam izgubio i vaše komentare a toga mi je najviše žao),a odmah zatim slijedi novi post o našoj subotnjoj fešti. Uživajte i čitajte nas i dalje!

Bobika
- 00:15 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova