Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • macko

    uglavnom,sam bi htio reći dećkima da mi je žao što nisam mogao ići dardu ,ali moram ići u zg pa možda nabavim malo protehnike za iduće tekme,tak da nastavimo malo sa koreografijama.pozdrav ekipi u defu koja tamo sada pije nešto i komentira neke antipametne događaje ili jednostavno sjede i šute dok glišo riješava križaljku.alkos-bbb-lujza.i ak netko zna datum toćni takmice rukometne zagreb-partizan bilo bi ljepo da ostavi na blogu pa ak nevidim sam netko će javit.KATOLIČKA CRKVA I HRVATSKA.

    avatar

    13.02.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  • Dečki samo javljam da smo dobili orahovicu kako smo vam i obećali! HRVATSKI SOKOL

    avatar

    13.02.2005. (15:15)    -   -   -   -  

  • Gas Chamber

    ;-D

    avatar

    13.02.2005. (16:14)    -   -   -   -  

  • MAKA

    Alkosi su toliko željeli moju tricu koja je konačno došla. Svi smo pomislili "to je to", 19. minuta, +18 za Mladost, igra kakovu se samo poželjeti može. No dolazi drugo poluvrijeme. Domaćin vidno osokoljen ulaskom dva sasvim nova igrača koji su u drugom dijelu "odigrali bez pogreške" te nas sami uspjevaju pobijediti. Nije mi cijelu utakmicu bilo jasno tko su ti novi ljudi. Tek mi je poslje utakmice naš gorštak Tršo, vidno iznerviran, objasnio da su to GOSPODA SUCI iz Osijeka. Šteta je nanešena nama i domaćinima. Nama je teško jer nam nisu dali igrati a domaćinima jer se nisu mogli radovati "zasluženoj pobjedi" na onakav način kako mi to radimo. Nadam se da mi "glavni akteri" jučerašnje utakmice neće zamjeriti na iznešenom mišljenju jer takvo suđenje ne koristi ni njima, ni Dardi (nama da ne govorim) a ni sportskim motivima zbog kojih se u Baranju uputilo pedesetak igrača i navijača iz našeg malog mjesta. Mi smo i iz ovog poraza izašli još jaći. Zahvaljujem se ispred cijele ekipe Čačinačkim alkosima na podršci kakvu u ovom dijelu "ljepe naše" sigurno nema nitko. Haj litra.

    avatar

    13.02.2005. (16:27)    -   -   -   -  

  • BALKANbonTON

    Zar i ti, sine Brute imaš smajliće? :)

    avatar

    13.02.2005. (16:31)    -   -   -   -  

  • Krco

    Hvala Maki i hvala KK Hrvatsko Sokol. I mi ćemo u idućoj sezoni vama ispunit naše obećanje!

    avatar

    13.02.2005. (16:45)    -   -   -   -  

  • Da odlična utakmica sve do zadnjih 5 minuta kada smo uz pomoć sudaca razočarali ALKOSE. Živili ALKOSI

    avatar

    13.02.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • BALKANbonTON

    Malo se šalim:) Imaš iste kao i Danny, fora totalna :))

    avatar

    13.02.2005. (17:19)    -   -   -   -  

  • igor

    Bili smo prisutni na tekmi i opet se vidjelo pomanjkanje koncentracije i snage u završnici utakmice. Nakon 35 minuta vodstva mislim da smo nezasluženo izgubili. Nikad bliže pobjedi u gostima protiv favorita. Sudac Dagen je jednostavno zaboravio da ima zviždaljku u trenucima kada je Mladost napadala. Neka mu Bog oprosti. Još jedno veliko veliko hvala Alkosima za nezaboravno navijanje i podrušku. Možda padne Miholjac. Biti ce nam neophodna podrška Alkosam, došlo je vrijeme u Cacince stignu bodovi sa gostovanja od pretendenata za vrh. Mladost Šampion.

    avatar

    13.02.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  • Kec 18

    Evo ja bio,vidio,napio se i otrijeznio!!!Ljudi moji imali smo ih u šaci cijelu tekmu da bi nas na kraju pokrao(možda je to preblaga riječ)...UNIŠTIO onaj proćelavi maloumnik!!!Al nema veze,mi smo dali sve od sebe i dečki su dali sve od sebe! I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOME KLUBU!!!MLADOST JE ŠAMPION!

    avatar

    13.02.2005. (18:32)    -   -   -   -  

  • Kec 18

    Svaka vam čast Sokolovi!!!Ovom pobjedom ste dokazali da zaslužujete nositi ime HRVATSKI SOKOL!!!

    avatar

    13.02.2005. (18:35)    -   -   -   -  

  • rs

    jer Edo stvarno viljuškar, il ga vilica neš jebe? :)

    avatar

    13.02.2005. (20:30)    -   -   -   -  

  • Krco

    Edo nije viljuškar!Nažalost.On ti radi samnom u KIO Orahovica i on ti je viljuškarac iliti viljuškarist ili kako bi se negdje reklo viličarist!

    avatar

    13.02.2005. (21:24)    -   -   -   -  

  • *Blue_eyes*

    Ovako: imaš...hm.-..........-----hm.............................................. ...............................................................LUDUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU STRANICU....go on...=:)pusa

    avatar

    13.02.2005. (21:40)    -   -   -   -  

  • WackedCartz

    opa stari, počinju tu i neke puse padat, vidim!

    avatar

    13.02.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • Dafne Fernandez-UPA

    That's a spirit young boy. E, kako si stavio da ti ovi smajlici lete. Ajd mi pliiiiiiiz objasni. Pliiiiiiiiz, bas je fora.

    avatar

    13.02.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • londra

    pa oce li pobjedit vise?ja sve cekan, molin krunice no na kraju izgube...ajde se brate malo organizirajte!

    avatar

    14.02.2005. (11:03)    -   -   -   -  

  • macko

    ala naroda,aj da se i ja utipkam danas ,uglavnom 14.veljaće 2000.godine vraćeno je ime dinamo ,------------kako je dobro vidjeti te opet----------a pa ipak je i vlentinovo phaha,cure oćet nam platit pivu umjesto nekih poklona phaha,to vas mole alkosi,nemojte da uvjek pijemo na svoj raćun,ili kod jambre na knjigu-aj uživjte,trea vas nogom znate šta,ak ne pitajte nekog iz ekipe-uglavnom ne tući----a jesam ga ukompliciro hehe.idem spavat.chaos

    avatar

    14.02.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Jel se vi to svi poznajete, a kontaktirate preko bloga? Kaj vi ljudi, nemate telefone ili osobne susrete? Daj mi montiraj ove smajliće što me isprepadaše leteći naokolo...

    avatar

    14.02.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  • Mrus

    bili smo bolji 35 min. i onda nastupaju suci, čist krađa, samo da sam ga mogao saćekati vani da ga malo protresem. svaka ćast našim dečkima na borbenosti. čestitke hrvatskom sokolu na pobijedi protiv orahovice.

    avatar

    14.02.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • Mrus

    dolazi na red gostovanje u miholjcu nadam se da će nas opet ići u istom broju a i više, tamo bi trebali pobijediti, jer oni ne potplaćuju sudce kao darda. ČAČINAĆKI MALIŠANI...........

    avatar

    14.02.2005. (18:34)    -   -   -   -  

  • ALKOS

    KAK JE PROSLA UTAKMICA U SUBOTU )(*&^%$"!!!!!!!!!!!!!!¬¬¬!"$%^&*()_+

    avatar

    14.02.2005. (18:36)    -   -   -   -  

  • ALKOS

    MRUS KAK JE PROSLA UTAKMICA U SUBOTU .

    avatar

    14.02.2005. (18:38)    -   -   -   -  

  • Tuna

    Svaka čast našim košarkašima, bili su u subotu za klasu bolji od Darde i trebali su pobjediti minimalno sa 15 koševa razlike. Ali kao i uvjek u stvarnom životu , ne pobjeđuju uvijek bolji već oni koji moraju pobjediti.Predivan dojam naših košarkaša ,ali navijača koji su ih išli bodriti, pokvarili su po tko zna koji put suci koji su krajnje neprofesionalno i usudio bih se reći jadno (da ne kažem očito) sudili za domačina koji je proslavio pobjedu tako da je pognute glave napustio teren. Izgleda da domaći igrači imaju savjest koja im nije dopustila drugačiju reakciju. Ako su im trebali ti bodovi da bi išli u drugu ligu mogli su reči i platiti nam gajbu piva i prase da im pustimo pa bi jeftinije prošli, nego što su (pot)platili suce. I bolje im je da ove godine odu u višu ligu jer ako ponovo dođu igrati u Čačince bojim se da to više neće biti obična utakmica več utakmica visikog rizika u kojoj bi moglo biti dosta ozljeda na terenu. Da se to i dogodi ne bih uopće krivio naše igrače jer ima jedna stara poslovica koja kaže pamti pa vrati. I da treniraju još 100 godina u poštenom nadigravanju nas nikad,baš nikad pa ni onda neće pobjediti. Ako i odu u višu ligu što i hoće jer koliko sam čuo imaju bogatog sponzora koji ih gura, tamo će biti samo kanta za napucavanje. Da bi tamo igrali moraju promjeniti cijelu petorku jer ova sadašnja igra lošarku na snagu, a danas da bi se pobjedilo u bilo kojem sportu mora se koristiti mozak a on im je nažalost najmanji mišić. Želim im tamo puno sreće jer će im trebati, i drago mi je jer i oni znaju da su tu utakmicu kao igrači izgubili i svjesni su da smo mi za klasu bolji od njih a vjerujem da nas se i boje što su dokazali dovođenjem onih klaunova od sudaca jer ono u subotu je bio cirkus a ne utakmica a oni samo lutke na koncu.

    avatar

    14.02.2005. (21:43)    -   -   -   -  

  • mare-zd

    Alkosi, pa di je bolja janjetina od one paške?:)

    avatar

    14.02.2005. (23:12)    -   -   -   -  

učitavam...