, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd A.Harambašić-Mladost 68:54 - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

20.02.2005., nedjelja

A.Harambašić-Mladost 68:54

Gajba
Kao što sam i obećeo,slijedi malo opširniji post o gostovanju u Miholjcu.Sve je počelo oko podne kada smo se počeli skupljati u DEFU i organizirati pijaču.Bilo je tu opet i piva i vina kao i uvijek do sada a moram napisati i da je naš Mamić tj. gospodin Vekić (inače zaposlen u Zagrebačkoj pivovari) donirao Ožujskoga piva za kojeg Toca i Kec tvrde da mu je itekao rok trajanja!.Od svih nazočnih Alkosa koji su se okupili za polazak na gostovanje,jedino sam ja bio crna ovca tj. jedini ja nisam pio alkohol jer me trenutno metu neki vjetrovi po glavi i odlučio sam prestat pit barem za vrijeme korizme.
Alkohol je za mene samo ružna prošlost.....
...i svjetla budučnost!

Iznenadio me je broj okupljenih jer sam očekivao da će nas biti manje,ali velika je ljubav Alkosa prema Mladosti.Od važnijih osoba treba spomenuti našeg Oficijalnog mahača koji je redovit na gostovanjima.Naš Kiki je i ovaj puta ostao dosljedan sebi i svojim uvjerenjima,ljepo se spremio i na put!
Krenuli smo u 13.15. i u Miholjac stigli oko 14.00. i dečki su pred dvoranom nastavili zagrijavanje započeto u busu.
Ubrzo nakon toga smo zauzeli svoja mjesta u dvorani i čim je utakmica počela (nakon zajedničkog slikanja dviju ekipa) i mi smi počeli s našim navijanjem.Našoj Mladosti su nedostajali iskusni Jure Krmpotić (inaće kapiten ekipe),zatim Davor Ileš i jedan od naših najboljih igrača Mario Jukić iliti najstariji od tri Blekova sina koji je bio bolestan.šteta,jer da su oni bili u sastavu mogli bi i do pobjede protiv domaćina koji baš i nije neka strašna ekipa.Naši so dobro otvorili utakmicu i do kraja poluvremena je non-stop bio egal.A onda u drugom poluvremenu lagani pad i nedostatak snage (i igrača) i Mladost nije uspjela držati ritam.Dadić je bio loš,Anđelić standardno dobar,ali malo suzdržan zbog 4 osobne koje je nakupio u prvoj četvrtini,Ileš je djelovao umorno....A naš dragi i voljeni Maka zvani Maka Šuvaka nas je opet razveselio svojom tricom!Maka to ti je već druga u dvije utakmice!Svaka čast.
uglavnom,u okrnjenom sastavu pružili smo dobru igru ali nedovoljnu za pobjedu.Čestitkje domaćinu.
Na tribinama je bilo veselo,pjesma i zajebancija,koja je,mora se priznat,ipak malo stala kad su i naši košarkaši stali.No,pokazali smo svoju ljubav i odanost i igrači nam to jako cijene.
U dvorani sam se susreo i upoznao sa Tomom Sojerom koji je autor one naše krasne maskote kojoj još uvijek nismo nadjenuli ime!Pozdrav Tomi!
To bi bilo to o tekmi,poslije utakmice u našim Čačincima,opet su skupa sjeli za stol i igrači i Alkosi i popili još koju kap alkohola i zaboravili na poraz.U subotu igramo doma protiv Valpova i očekuje se pobjeda,a mi ćemo im pomoći da do nje i dođu.Za kraj vam prilažem još nekoliko slika (osim ovih koje se nalaze u postu) pa kliknite na sličece ispod i pogledajte ih.I komentirajte, naravno!
Bez alkohola Gadovi galerija Kumovi i pivo Alkosi

- 20:32 - Mudro mišljenje puka (24) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova