, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

27.01.2005., četvrtak

Rezultati i tablica

Mladost Čačinci
Evo rezultata i tablice nakon 9. kola u B1 ligi Istok:
Slavonija-Darda 75:83
Orahovica-Valpovo 85:70
Hrvatski Sokol-A.Harambašić 77:73
Belišće II-Hebrang 110:52

Slatina-Mladost 58:83
(21:23, 6:16, 16:21, 15:23)
Mladost: A.Jukić, Anđelić 22, Gojić, Lekić, Ileš 14, Milosavljević 2, Preradović 16, Jambrešić, Dadić 4, M.Krmpotić, M.Jukić 25, Tomić Trener:Ž.Bušljeta

S nekoliko dana zaostatka,imamo i službenu statistiku.Kao što vidite,Anđo se vratio poslije dvije utakmice pauze zbog ozljede i ponovo bio jedan od naših najboljih igrača.Uz njega treba izdvojiti najboljeg strijelca Mladosti Maria Jukića (najstariji Blek),zatim našeg Ileta i uvjek dobrog i borbenog Zokija.Nisam bio na utakmici,ali rekli su mi da smo vodili od prve do zadnje minute i da je trener dao prigodu i mladima od kojih se eto mali Milosavljević prvi puta upisao u strijelce.

TABLICA:
1.Belišće II 9 7 2 830:666 16
2.Orahovica 9 7 2 775:676 16
3.Darda 9 7 2 693:616 16
4.A.Harambašić 9 6 3 776:618 15
5.Hrvatski Sokol 9 5 4 772:706 14
6.Mladost 9 5 4 678:685 14
7.Slavonija 9 4 5 759:815 13
8.Valpovo 9 2 7 674:776 11
9.Hebrang 9 2 7 659:788 11
10.Slatina 9 0 9 594:864 9

Kliknite na sliku (gore,lijevo) i pogledajte je uvećanu!

- 18:24 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

24.01.2005., ponedjeljak

Ponovo na blogu s vama

Dragi naši,zbog nekog remonta na blogu,ove stranice nekoliko dana nisu radile a i nekoliko posljednjih postova se izgubilo kao i njihovi komentari.Ja sam vratio "izgubljene" postove ali su komentari ostali izgubljeni.Nema veze.Nadam se da ćete nas i dalje posječivati i komentirati,a već sutra ću nadam se dobiti statistiku sa zadnje utakmice koju je Mladost dobila u gostima pa da vas pobliže upoznam sa strijelcima i ostalim zanimljivostima.pobjedili smo Slatinu u Slatini 83:58! Vratili smo se na pobjedničke staze i nadam se da ćemo tako i nastaviti! Živili!

- 22:24 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

19.01.2005., srijeda

DEF

Ovdje mi dangubimo
Moje slijedeće predstavljanje Alkosa nije o nijednom od naših članova,ovo je predstavljanje našeg utočišta i omiljenog okupljališta (osim Mrusove jazbine). Ovo je caffe bar DEF!Predstavljanje DEFa se nameće samo po sebi.Zašto?Zato što u DEFu Alkosi prate gotovo sve veće (i manje) sportske nastupe Hrvatskih sportaša,a pošto je sutra povijesna utrka Svjetskog kupa na Sljemenu,Alkosi će to popratiti u DEFu. Ujedno će nam to biti i zagrijavanje za predstojeće Svjetsko prvenstvo rukometaša. Gazda ovog kafića nam je uvijek širom otvarao vrata i uslišavao mnoge naše želje,zahtjeva i prohtjeve.Tu smo proslavili mnoge uspjehe poput zlata rukometaša u Portugalu i Ateni,mnoge derbije između Dinama i Hajduka,mnoge utrke svjetskog kupa,mnoge utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije,srebro Duje Draganje.....
U DEFu smo se uvijek osječali ugodno,i mnogima od nas je nezamislivo ujutro se probuditi a ne otići u DEF na kavu i dnevni tisak.Ako to neobavim,kao da se i nisam probudio.U DEFu rade Br.12 i Lovorka.O br.12 sam već pisao,a Lovorka je ovdje već starosjedioc i svima je draga.Gazda Jambra je naš stari frend i podržava sve naše akcije,a i redoviti je čitač ovog bloga samo što baš i neostavlja puno komentara (možda se sad javi ha-ha).Vjerujem da je ovaj post mnogima neočekivan i da će mnoge Alkose iznenadit,ali red je da ljudi upoznaju mjesto u kojem dangubimo.
U DEF su svi dobrodošli (jel tako Jambra?) i tu uvijek možete pronaći nekog od nas,stoga ako naletite u Čačince,navratite u DEF (ako već niste) i nećete zažaliti! (u jebote,koja reklama!)

- 12:57 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

18.01.2005., utorak

Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa

Alkosi u cntru čačinaca
Ovo ispod je Kiki! U narodu poznat kao Geza. Kiki ima čast da bude prvi od Alkosa o kojem ćemo napisati post u cilju da nas puk lijepe noše pobliže upozna. Nisam znao koga odabrati za prvog o kome ću pisati.Mislio sam o sebi,ali sam odustao. Zatim sam dosta razmišljao i odlučio da to bude Kiki jer,vjerujte,nema bolje osobe od njega da bude prvi.E pa krenimo!




Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa
Ime:Kristijan
Prezime:Knjižek
Nadimak:Geza,Kiki,Bajka,Fabrizio,Edo,Genaro
Titula:Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa

Kiki je,kao što ste mogli pročitati,oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa.Kako je došao do te laskave titule?Prije Europskog prvenstva,mi smo napravili zastavu od peškira (tzv. Peškirušu) dimenzije 2mX2m.Na dan utakmice protiv Švicarske,okupili smo se kod Mrusa (kao i uvijek) i otamo smo hondom krenuli po selu.Pošto je padala kiša, zastava se natopila i postala teška.Nitko nije htio s njom mahati i onda se pojavio Kiki i spasio stvar!Objeručke je prihvato zelenu palicu i veselo zamahnuo peškirušom.Bio je najsretniji čovjek na svijetu!Glavešine Alkosa su ga odmah proglasili službenim mahačem Čačinačkih Alkosa!I od tada Kiki je bio zadužen za nju i uvijek ju je s veseljem uzimao!
Kiki je inače omiljen u društvu.Uvjek je spreman za žicat cugu i cigaru.Dolazi iz skromne obitelji,nema novaca ali ga svi vole i u ovom kraju ga svi znaju.Jedini je čovjek u selu koji konstantno nosi košulje i kravate a nije ni političar ni bankar.Zapravo,Kiki je nezaposlen.Ako netko može ponuditi kakav posao za njega neka nam se javi!Na nekim budućim izborima,mi čemo kandidirat Kikija za predsjednika,a mi ćemo biti njegovi savjetnici kao i uvijek dosada. Živio nam Kiki 100 godina,da ga nema trebalo bi ga izmislit!
I u ovom postu ima slika (crvene riječi) pa klikajte po njima i gledajte!

- 01:19 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

16.01.2005., nedjelja

Drugi poraz za redom

Stisak ruke boljem suparniku!
Sinoć su naši košarkaši na domaćem parketu ubilježili drugi poraz za redom.Izgubili smo od ekipe KK Hrvatski Sokol iz Osijeka rezultatom 60:64. Utakmica je bila tvrda i neizvjesna od samog početka.Svi su se borili i nikome se nemože ništa zamjeriti za poraz pa čak ni sucima.Suci su imali nekoliko sitnijih greškica u našu i njihovu korist tako da nikom ništa,ali smo mi ipak morali malo vršiti pritisak na suce!Valja izdvojiti borbenog Zokija (br.10) ,koji je kako sezona odmiče sve borbeniji i sve sigurniji u sebe i svoje mogučnosti.Zatim,treba istaknuti i Ivicu Dadića kojem je ovo bila tek druga utakmica nakon što se u prošlom prvenstvu ozlijedio.Šteta je samo što je morao ranije van iz igre zbog 5. osobne jer bi možda s njim uspjeli doći do pobjede.
Od naših igrača,njih 6 se upisalo u strijelce. Najviše poena je postigao Mario Jukić (19),po 13 su zabili Dadić i Zoki,Ile je zabio 8,Maka 4 i Jure 3.A navodno je umorni Ile imao čak 26 skokova!
Možda bi bilo drukčije da nismo nepotrebno dobili dvije tehničke.Jednu je dobio Dadić (to je sudac zajebo stvar) a drugu je dobio Maka jer je nogom napucao loptu. Kao alibi za poraz treba izdvojiti da nam je nedostajao Davor Ileš (Buco) i Mario Anđelić (Anđo) . Ileš je bio spriječen poslovnim obvezama a Anđo je još uvijek ozlijeđen i opet je kao u Orahovici bio među Alkosima i navijao.
Alkosi su zauzeli svoje standardno mjesto u čošku dvorane.Ovaj nas je puta bilo malo manje nego inače pa je zbog toga i navijanje možda bilo malo slabije. Pokušavali smo i trudili smo se kolko smo god mogli. U poluvremenu i na kraju utakmice,igrači su nas opet došli pozdraviti kao i uvijek do sada.Moram spomenuti i posebno pozdraviti i mladu ekipu Alkosa koja se sve više uključuje u 'rad' Alkosa!Samo tako nastavite!Poslije utakmice smo još malo zapjevali i dogovorili se s dečkima iz KK Hrv.Sokol da ćemo ih jednom doći bodriti kad budu gostovali u Orahovici.Dečki su bili fer cjelu tekmu,ali ipak moram napomenuti igrača s brojem 8 koji nam je "jebo mamu seljačku" za vrijeme utakmice.
Mi smo ponosni što smo sa sela i ponosni smo na naše selo!A dečkima iz Osijeka ćemo ispuniti obećano i jednom ćemo ih doći bodriti.
Možete po količini ovih crvenih riječi primjetiti da sam vam stavio dosta novih,svježih slika s jučerašnje utakmice pa si malo pogledajte,a ujedno zahvaljujem Gocu koji nas je opet došao slikati i koji nam je već danas dostavio taj materijal.Neznam što da više napišem,ak se nečeg sjetim ja ću dopisati i ako vi imate kakvih pitanja rado ću vam na njih odgovoriti. Pozdrav!
P.S.Od danas se ovaj naš blog iliti javno glasilo Čačinačkih Alkosa nalazi na 'Almost cool' listi!

- 17:46 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

14.01.2005., petak

Sutra protiv Sokola

Mladost,Mladost,Mladost.........
Sutra u našoj maloj dvorani s početkom u 17.30. sati počinje utakmica između naše jedine i voljene Mladosti i Hrvatskog Sokola iz Osijeka! Nadamo se dobroj utakmici naših igrača i pobjedi,a mi ćemo se potruditi za veselu atmosferu.Svi koji su u mogućnosti neka dođu u našu malu dvoranu i budu dio te atmosfere.Alkosi će zauzeti svoje standardno mjesto u svom čošku,a neće nedostajati ni standardna količina alkohola,uglavnom vina,a možda nas neki iznenade i s donacijama piva (Vekiću iskaži se)!
Ako bude netko s fotoaparatom možete očekivati i koju sliku iz naše dvorane jer dosad nemamo niti jednu.Alkosi najavljuju standardnu podršku i navijanje a igrači neka se potrude pobijediti pa da opet svi skupa slavimo.
P.S.Braco je skenirao slike s našeg puta na tekmu Hrvatska-Bugarska pa ću ih ovih dana polako objavljivati kao i one slike od prošlog ljeta dok smo svi skupa pratili Europsko prvenstvo!
Pozdrav!
- 15:34 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

11.01.2005., utorak

Još malo o utakmici

Davor Ileš
U današnjim Sportskim novostima sam pročitao izvještaj o utakmici između Orahovice i Mladosti. Spomenuta je i fantastična atmosfera,ali uporno ističu da je bilo jednako u oba tabora.Svi mi dobro znamo da to nije istina,oni su nas nadjebali na terenu a mi njih na tribinama i to uvjerljivo!!!Novinar je iz Orahovice pa se drugo nije moglo ni očekivati.Nema veze!Naš trener Kurte je dao izjavu tipa da je atmosfera bila fantastična,prvoligaška!A mora se reći da osim Zadra i Šibenika ostali prvoligaši nemaju ni približnu atmosferu ovoj koju smo stvorili u Orahovici.
Najbolji strijelac je bio Radočaj iz Orahovice sa 29 poena,a kod naših najviše puta je pogodio Davor Ileš odmilja zvani Buco!Evo još nekoliko slika koje mi je poslao naš frend Fireman.Kliknite na sliku za uvećani prikaz (ili ih pogledajte ovdje: utemeljitelji,Kec kao vođa i bakljada)!I komentirajte,naravno!
Toca,Bobika,Kec Kec vodi navijanje(i smješi se u kameru) Bakljada
ALKOSI,KOMENTIRAJTE I VI MALO OVE SLIKE I POSTOVE!

- 16:00 - Mudro mišljenje puka (41) - Štampaj i urami - #

09.01.2005., nedjelja

Sramota u Orahovici

Baklja prije utakmice
Kao što ste već mogli saznati,Mladost je sinoć u Orahovici poražena i ponižena. Mora se priznati da ja domaćin do pobjede došao zasluženo.
Alkosi su svoj dan započeli kako su i najavili,okupljanje u popodnevnim satima kod Mrusa uz laganu dozu alkohola (domaće vino).Skupili smo se u centru Čačinaca i krenuli pred dvoranu odakle je kretao autobus.U Orahovicu smo ušli pjesmom i odmah smo ispred dvorane zapalili jednu baklju i zaorila se pjesma kao što su se zaorile i dvije ručne vatrogasne sirene.Pred početak utakmice smo zauzeli mjesto na tribinama,raširili transparente,izvadili flaše iz torbe i zapjevali.Na repertoaru su bile uglavnom sve naše pjesme.Na utakmici je bio i poznati hrvatski nogometni trener Tomislav Ivić (koji nešto gostuje u Orahovici),Alkosi su ga prepoznali i pozdravili a on nam je odzdravio.
I onda je počela utakmica.Od samog početka domačin je jasno dao do znanja što želi pa tako vrlo rano uz bezobraznu pomoč lopova koji sebe nazivaju sucima ostvaruju veliku prednost koju jalovi i sterilni Mladostaši nisu nikako više mogli stići.Zakazali su svi,nećemo o imenima jer su svi bili blijedi.Nisu nam jasni ni potezi našeg trenera koji je odmah na početku izvadio Zokija iako je ovaj kolko-tolko parirao Orahovčanima.
Našim košarkašima u njihovoj nemoći nije pomogla pjesma i skandiranje s tribina od strane njihovih Alkosa(ja sam onaj s kockastom kapicom,onaj u plavoj majici je Mrus,s moje desne strane su Toca i Kec).Tokom cijele utakmice Alkosi su pjevali i navijali i bili na visini zadatka ali ništa nije pomoglo, nisu pomogle ni one već navedene sirene(btw.jednu smo potrgali a druga je malom Kolaru 'popala' šal).U 23. minuti,ko što smo i najavili,Alkosi su izveli svoje iznenađenje za 23. rođendan Mladosti i napravili 'bakljadu' uz pjesmu Sretan ti rođendan,uglavnom su to bile mini bengalke i ručne fontane,ali bila je i jedna prava baklja.Utakmica je završila 78:51. Dugo već nitko nije tako ponizio Mladost.Osjeća se tu nedostatak treninga kod starijeg Ileša i Ivice Dadića,kao što se osjetio i Anđeličev izostanak.Moramo se strpit i vratit im u Čačincima gdje čemo im spremiti još veću ludnicu.Raduje me i to što se rađa nova generacija Alkosa koja će nas jednog dana dostojno zamjeniti i nastaviti tamo gdje mi budemo stali.
Nakon utakmice,Alkosi su stali u špalir kod izlaznih vrata dvorane i pjesmom i pozdravima dočekali naše košarkaše.Zoki mi je poslije utakmice na tribini rekao:Vi ste najbolji!Hvala Zoki,nadam se da vam je jasno da smo mi tamo bili da vama pomognemo jer volimo svoje Čačince i volimo svoju Mladost jer mi smo ČAČINAČKI ALKOSI!

P.S.Hvala Gocu na ovim slikama koje možete tu gore pronaći i vidjeti klikom na one sive rijeći. Očekujemo još slika pa ćemo i njih objaviti.Neke slike možete pogledati kod firemana. komentirajte!
Molim sve koji su bili na utakmici da i oni ostave svoj komentar ovdje! Hvala!

- 17:31 - Mudro mišljenje puka (19) - Štampaj i urami - #

08.01.2005., subota

Došao je i taj dan

Samo tebe volim ja moja Mladosti, to ti kažu tvoji Alkosi!
Stigla je dugo očekivana subota,dan derbija. Alkosi još jednom pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu i pognu nam u ovoj nama bitnoj tekmi.Skupljanje je tokom današnjeg dana a polazak je u 18.00.
Alkosi pripremaju mnogo Alkohola a jedna donacija navodno stiže od jednog od igrača,Jure Krmpotića koji radi ze panonsku pivovaru.Navodno nas donira sa dvije gajbe piva.Hvala! Nadamo se da će i Vekić(Ožujsko) nešto donirati.Alkosi nose sa sobom našu zastavu 'peškirušu',stari transparent i jedan novi kojeg je Lujza napravio.Pripremamo iznenađenje u 23.minuti utakmice za 23. rođendan Mladosti.
Nasam se da ćemo naći nekoga sa digitalnim fotoaparatom tako da vam mogu staviti i slike s utakmice da vidite da mi ovdje neseremo bez veze.
I ZA KRAJ,VELIKO VELIKO VELIKO HVALA SVIMA VAMA KOJI STE NAM UPUTILI RIJEČI PODRŠKE JER NAM TO PUNO ZNAČI!JOŠ JEDNOM HVALA VAM!

- 11:15 - Mudro mišljenje puka (29) - Štampaj i urami - #

06.01.2005., četvrtak

Dajte podršku našoj Mladosti

MI SMO NAŠOJ MLADOSTI OBEĆANJE DALI DA ĆEMO JE BODRITI KOD KUĆE I VANI!
Dragi puče ove Lijepe Naše! U subotu se u Orahovici igra zaostala košarkaška utakmica između Orahovice i naše voljene nam Mladosti iz Čačinaca. Molimo i pozivamo sve koji mogu doći da dođu na utakmicu i pomognu Mladosti da pobijedi 'mrskog neprijatelja'. Okupljanje Alkosa je naravno kao i uvijek u DEFu tokom cijelog dana (nije bitno kada se dođe). Polazak za Orahovicu je u 18.00. a ide se autobusom s igračima.U pripremi su velike količine alkohola,a donacije su dobro došle,da nekažem poželjne.
Molimo vas da se okupimo u što večem broju da dokažemo da smo najbolesnija navijačka grupa u okolici.Svo koji nemogu doći neka nam ovdje daju svoju pdršku jer nam i to puno znači. Alkosi za utakmicu pripremaju jedno iznenađenje za koje zna samo par ljudi a to vam nemogu sada otkriti.Još jednom ponavljam da su svi dobrodošli i da nam puno znači svaka riječ podrške.
Valja napomenuti i to da se u satav Mladosti vraćaju Davor Ileš (brat od našeg Ileta) i oporavljenik od ozljede Dadić,inače jako bitan igrač Mladosti i jedan od iskusnijih uz braću Krmpotić. Nažalost ozlijedio nam se Anđo i njegov je nastup pod upitnikom.
SVI PRIPADNICI ALKOSA I ONI KOJI TO ŽELE BITI,SVI ČAČINČANI,SVI NAŠI PRIJATELJI I SIMPATIZERI SE POZIVAJU U SUBOTU U ORAHOVICU NA UTKMICU ORAHOVICA-MLADOST DA SVOJIM NAVIJANJEM POMOGNEMO NAŠOJ MLADOSTI DA DOĐE DO POBJEDE I SVI SKUPA ISPIŠEMO NAJBOLJU ČESTITKU ZA 23. ROĐENDAN.UTAKMICA JE U 19.00. A POLAZAK JE U 18.00.

- 18:40 - Mudro mišljenje puka (26) - Štampaj i urami - #

05.01.2005., srijeda

br.12 ponovo radi u DEFu

br.12 i bobika
Upravo primih na moj mobilni aparat jednu poruku od mog budućeg šogora,svima nama jako dragog,Keca! Poruka glasi da br.12 ponovo radi u DEFu! Odlično! Br.12 (još poznat kao Lux ili Luj) je naš dragi prijatelj i također jedan od Alkosa.Nadimak je zaslužio zahvaljujuči meni i tome jer je rezervni golman u NK Mladost Čačinci.Žao mi je samo što nemam nijednu njegovu sliku da vam pokažem to divno stvorenje (da nekažem spodobu u ljudskom obliku). Br.12 je već radio u DEFu i bio omiljen među svim posjetiteljima a nama je bio posebno drag.A i sposoban je momak,nema šta. Upravo sam se sjetio da imam sliku jer je i on vatrogasac kao i ja.Sliku našeg br.12 pogledajte ovdje a slobodno pregledajte i kompletan site o našim hrabrim vatrogascima(obavezno pregledajte galeriju slika).E,da,imam ja jednu sliku mene i njega a to je ova koju sam ubacio u čošak ovog posta.Oprostite mi što sam zakomplicirao ovaj post ali žurim se na jedno mjesto. Ćao!

UPDATE:Vratih se iz DEFa (omiljeno okupljalište Alkosa) i istina je što Kec zbori-br.12 ponovo radi u DEFu!Dobar je to čovjek taj naš br.12 al mu pas kesu nosi.

UPDATE 2: 'KAKO JE LUJ DOBIO NADIMAK':Igrala naša Mladost prije par godina protiv Papuka u Orahovici (to vam je isto kako kad igraju Hajduk i Dinamo).Spiker je na razglas predstavljao igrače (prvu jedanaestoricu) po brojevima i kad je završio ja sam na megafon rekao:br.12 Lukić! I svi se grohotom nasmijaše.I ostade on odtada br.12.
- 23:04 - Mudro mišljenje puka (17) - Štampaj i urami - #

03.01.2005., ponedjeljak

Novi prijedlog grba

Prijedlog grba made by trinaesti blog
Danas sam zaprimio mail od trinaestog bloga u kojem je još jedan prijedlog za naš grb a možete ga u orginalnoj veličini vidjeti ovdje. Zahvaljujemo se autoru.
Pogledajte još i Krunine radove pa nam ostavite koji komentar o viđenom ili nam i vi pošaljite svoje prijedloge jer je naš natječaj za grb i maskotu još uvijek aktivan.Pomozite nam ljudi!
Za sve one koji neznaju gdje su Čačinci,evo par crtica:Čačinci su u Slavoniji,negdje na pola puta između Našica i Slatine.Prvi susjedi su nam Orahovica s jedne strane i Mikleuš s druge strane.Poznati smo po tome što je u Čačincima ban Josip Jelačić imao utvrdu kad je napadao Mađare. Šalim se,naravno da se šalim.O Čačincima možete pročitati ovdje

Na obali rijeke Tise,Lepa Brena pere sise,Lepa Breno baš si luda,tu je Tarzan prao muda!

- 20:47 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

02.01.2005., nedjelja

Kolektivna razvaljotka

Sve pijano drogirano za Mladost mi navijamo
Prošla su nepuna dva dana u ovoj novoj nam godini i nakon što su se malo slegli dojmovi i međusobno razmjenila iskustva s dočeka Nove godine,slijedi mali post o tome kako su Alkosi dočekali Novu godinu.Velika večina nas se okupila u DEF-u (to je kafić u Čačincima i omiljeno okupljalište Čačinačkih Alkosa).Bilo je veselo uz obilje Alkohola i nešto malo narezanoga za ubaciti u kljun.Kec,Toca,Lux i ja smo bili s djevojkama a ostatak ekipe je bio solo.Svidjelo nam se to što nije bilo slinavaca koji nam inače kidaju živce,nego smo bili uglavnom samo mi i bilo nam je super. Nakon 2 mjeseca samačkog života i nepojavljivanja u javnosti,napokon se i Hari pojavio među ljudima.I bio najpijaniji od sve djece! Sorry Hari,nadam se da se neljutiš. Nije bio agresivan,samo je bio malo veseliji od ostalih.Naš frend Doktor je po tko zna koji puta bario jednu djevojku koju nećemo da pedstavimo zbog njene sigurnosti.Glišo je našu sveopću žalost toga dana popodne bio odvežen na hitnu jer mu je pozlilo pa je cijelu većer pio čajeve i sokiće.Šteta jer je zbog toga izostala velika doza viceva iz njegovog bogatog repertoara.Doco nam je prvi puta nakon tjedan dana javno obznanio svoju novu frzuru made by Milak napravljenu kao posljedicu božićnog pijanstva.Braco i Čoko su dobro krenuli ali kasnije ipak ostali malo suzdržani što se tiče druženja i zajebancije.Majstor je navodno izgubio mobitel i, po neki glasinama koje sam čuo,dobio 'po kaputu' u rano jutro.provjerit ćemo informaciju i napisati istinu.Ile,Tuna,Bać i Joža su davali svoj standardni doprinos ovakvim partijima (Joža opet nije pio rakiju što je za svaku pohvalu,ali je doneo neki odvratan viski).Toca je ozljedio Maju (konobaricu) stavši joj na nogu,ali ne svojom krivicom.Moja je djevojka opekla prst na prskalice koje su se i prije toga pokazale opasnima kada su i mene samoga pokušale opeći.Kec je bio standardan,napio se,pa lagani rigoleto u WC-u i pritisak na djevojku da idu kući.Mrus i Runje i Kruno nisu bili s nama,Kruo je navodno bio doma,Runje u Slatini a Mrusu se izgubio svaki trag.Više se i nedruži s nama odkad smo mu skinuli titulu vođe navijača.Treba još spomenuti vrijednu Lovorku koja nas uvijek vjerno poslužuje alkoholom kad god mi feštamo i Jambru koji nam je velikodušno otvorio vrata DEFa i omogućio da nemoramo puno brinuti gdje ćemo na doček i tko će voziti.Ako se još nečega sjetimo dodat ćemo. Valja napomenuti da je jučer veliki broj Alkosa proveo dan doma u lječenju i odmaranju.Ništa novo,to tak mora biti.Ako ima kakvih pitanja slobodno pitajte,na sve ćete dobiti odgovore.Još jednom,želimo vam sve najbolje u novoj godini!
- 21:02 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

Anketa

Evo,maknili smo anketu koja je bila no ovom blogu s pitanjem tko je najbolji golman HNL-a. Pobijedio je Tvrtko Kale sa 66% glasova,a za njim slijede Vasilj sa 18% glasova, Radman i Lisjak sa 5% glasova te Rumbak,Čavlina i Horvat sa 2% glasova.Bez glasa su ostali Rogić,Stojkić i Skender.Još nešto-PREŠLI SMO BROJKU OD 1000 POSJETA NA BLOG!Nije to mala stvar za malu grupu velikih lokalpatriota! IDE NASTUPA NEBOJI SE SEXA,ČAČINAČKA MLADOST JEBE BEZ KOMPLEKSA!
- 02:00 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova