, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

18.01.2005., utorak

Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa

Alkosi u cntru čačinaca
Ovo ispod je Kiki! U narodu poznat kao Geza. Kiki ima čast da bude prvi od Alkosa o kojem ćemo napisati post u cilju da nas puk lijepe noše pobliže upozna. Nisam znao koga odabrati za prvog o kome ću pisati.Mislio sam o sebi,ali sam odustao. Zatim sam dosta razmišljao i odlučio da to bude Kiki jer,vjerujte,nema bolje osobe od njega da bude prvi.E pa krenimo!




Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa
Ime:Kristijan
Prezime:Knjižek
Nadimak:Geza,Kiki,Bajka,Fabrizio,Edo,Genaro
Titula:Oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa

Kiki je,kao što ste mogli pročitati,oficijalni mahač Čačinačkih Alkosa.Kako je došao do te laskave titule?Prije Europskog prvenstva,mi smo napravili zastavu od peškira (tzv. Peškirušu) dimenzije 2mX2m.Na dan utakmice protiv Švicarske,okupili smo se kod Mrusa (kao i uvijek) i otamo smo hondom krenuli po selu.Pošto je padala kiša, zastava se natopila i postala teška.Nitko nije htio s njom mahati i onda se pojavio Kiki i spasio stvar!Objeručke je prihvato zelenu palicu i veselo zamahnuo peškirušom.Bio je najsretniji čovjek na svijetu!Glavešine Alkosa su ga odmah proglasili službenim mahačem Čačinačkih Alkosa!I od tada Kiki je bio zadužen za nju i uvijek ju je s veseljem uzimao!
Kiki je inače omiljen u društvu.Uvjek je spreman za žicat cugu i cigaru.Dolazi iz skromne obitelji,nema novaca ali ga svi vole i u ovom kraju ga svi znaju.Jedini je čovjek u selu koji konstantno nosi košulje i kravate a nije ni političar ni bankar.Zapravo,Kiki je nezaposlen.Ako netko može ponuditi kakav posao za njega neka nam se javi!Na nekim budućim izborima,mi čemo kandidirat Kikija za predsjednika,a mi ćemo biti njegovi savjetnici kao i uvijek dosada. Živio nam Kiki 100 godina,da ga nema trebalo bi ga izmislit!
I u ovom postu ima slika (crvene riječi) pa klikajte po njima i gledajte!

- 01:19 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova