, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

31.12.2004., petak

Sretna Nova 2005. godina!

Sretno u 2005.
Čačinački Alkosi žele svim ljudima dobre volje Sretnu Novu godinu i nadamo se da će vam biti uspješnija nego ova stara.Pozdravljamo sve koji nas znaju,sve koji čitaju ovaj blog i sve koji vole Čačinačku Mladost.Nadamo se da ćemo u Novoj godini biti još bolji i jači i da ćemo se još puno puta napiti zbog dobrih sportskih rezultata Čačinačkog ali i sveukupnog Hrvatskog sporta. Hvala Kruni koji nam je poslao prijedloge maskote i grba,hvala firemanu na suradnji i slikama,hvala svima vama koji nas čitate i podržavate a posebno našim redovitim čitačima Luni, Robachu, Riječanki, Tuni, firemanu, Hrvatici iz USA, Umbrelli, buba-mari i svima ostalima(ako sam nekoga izostavio neka se neuvrijedi).Javite se i vi sa svojim prijedlozima maskote i grba i pozivamo vas sve u Čačince,ovdje ste uvijek dobrodošli.Dakle,SRETNA VAM I USPJEŠNA 2005. GODINA!
- 16:45 - Mudro mišljenje puka (12) - Štampaj i urami - #

29.12.2004., srijeda

Evo jedne naše slikice

Alkosi!!!!!!!
Evo jedne naše slike koju mi je poslao naš 'vanjski' suradnik fireman.I to nas je on uslikao iz 'zasjede' dok smo mi pozirali nekom drugom liku kojem se nemogu sjetit imena.To je bilo za vrijeme Europskog prvenstva,ali se nesjećam koja je utakmica bila taj dan,mislim da je ona s Francuskom.Nevidimo se baš najbolje na ovoj slici,ali neka je.Uskoro bi Braco trebao skenirati 60-tak naših slika pa ćemo ih stavljat na blog i o svakom od nas napisati par riječi. A ovih dana možete očekivati post o Čačincima jer želimo da svi upoznate naše mjesto.Živili!
- 22:29 - Mudro mišljenje puka (10) - Štampaj i urami - #

27.12.2004., ponedjeljak

Nagradna igra

Vidim ja da je naša nagradna igra imala prelagani zadatak i da ste uglavnom točno odgovorili. Nagrade ćemo podijeliti što prije a dobitnici su svi koji su točno odgovorili.I još nešto,pošto je ovo vrijeme darivanja,svima koji su točno odgovorili pripadaju SVE TRI NAGRADE! Uskoro možete očekivati novu nagradnu igru,ali malo težu.Isto tako u pripremi je i mali post o našem selu,Čačincima.Tako da svi vi koji neznate gdje su Čačinci naučite nešto o nama.Za početak pogledajte stranice o našim vatrogascima koje su postavljene ove godine i još su u izradi ali ima dobra galerija slika(onaj tip na kamionu sam ja,bobika).Vidimo se uskoro narode dragi s pričom o Čačincima,a zatim ćemo i predstavljat pripadnike Čačinačkih Alkosa (sa slikom i gomilom zanimljivosti o pojedinom članu). Molim vas da u komentare napišete da li ste ikad čuli za Čačince i da li ste ikad bili u Čačincima ili okolici.Hvala!
- 22:09 - Mudro mišljenje puka (21) - Štampaj i urami - #

Sretan Božić II

Još jednom svima Sretan Božić od Čačinačkih Alkosa.
Napominjem još jednom da još uvijek imamo otvoren natječaj i nagradnu igru pa se uključite. Hvala.
- 01:11 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

24.12.2004., petak

Sretan Božić svima

Sretan Božić žele vam Alkosi!
I Torcidi i Armadi i BBB i Kohorti i Tornadu i Funcutima i Whita Stonesima i White Angelsima i svim ostalim navijačkim skupinama Čačinački Alkosi i njihov frend Mr.Grinch (koji je bio neki dan kod mene na kavi) žele Sretan i Blagoslovljen Božić!
Sretan Božić želimo i svima ostalima koji čitaju i trpe ova naša sranja,svima onima koji se školuju,svima onima koji rade,svima onima koji su bolesni,svima onima koji su zdravi,svima koji su zaljubljeni,svima koji su nesretni,svima koji vjeruju u Boga,svima koji slave Božić!
Neka radost Božića uđe i u vaše domove i neka vam svima dobri Bog da sreće i zdravlja od srca vam želi mala ali luda grupa navijača-Čačinački Alkosi:
-Bob,Toca,Kec,Ile,Braco,Čoko,Joža,Glišo,Mrus,Tuna,Majstor,Runje,Doco i ostali!

- 11:01 - Mudro mišljenje puka (13) - Štampaj i urami - #

Alkosi u Sportskim Novostima

Dana 23.12.2004.godine u nama najomiljenijem listu Sportskim Novostima na stranici br.14 izašao je mali članak sa slikicom.Zašto je to bitno? Zato što je taj članak s naslovom Doživjeti 23 godine i još toliko članak o onoj istoj nedjeljnoj utakmici o kojoj sam vam pisao.Najbitnija stvar je to što je autor članka izvjesni gospodin Kristijan Toplak (kojeg mi nepoznamo) za razliku od ljudi iz uprave Mladosti spomenuo i naše navijanje.Ja bi mogao taj članak skenirati i staviti ovdje da ga svi vide ali neznam kako se stavljaju velike slike u post pa ću stoga sve lijepo prepisati a svi koji imaju SN s tim datumom neka si pročitaju tamo jer ima i mala slikica n kojoj se vidi i jedan naš transparent.Evo ga:

KOŠARKA-Mladost iz Čačinaca proslavila vrijedan jubilej
Doživjeti 23 godine i još toliko

ČAČINCI-Kad Čačinčani analiziraju kako je nastala košarka u ovom mjestu,tada kažu 'sve je krenulo iz dvorišta Franje Bušljete.'I doista,prije 23 godine,Franjo Bušljeta,danas počasni predsjednik,pokrenuo je stvar.Osnovan je KK Mladost,klub koji je uz uspone i padove,doživio pristojne godine.
Tim povodom se u čačincima okupilo staro i mlado.Oni koji su započeli i oni koji danas stvaraju ime i ponos kluba.Malena Čačinačka dvorana okupila je zanimljivo mnoštvo.NAVIJAČI,ALKOSI,KOJIMA JE U GRBU PIVSKA BOCA,ZAGRIJALI SU DLANOVE,PUSTILI GLASNICE S LANCA I FEŠTA JE MOGLA POČETI. Ugasila su se svijetla i u dvoranu je ušetala torta.Nisu je uspjeli upaliti od prve.Gorjela su dva od četiri mini vatromet,ali stvar je spasio,današnji predsjednik,brkati Tomislav Tomić.I TADA SE ZAORILO DVORANOM DVORANOM MLADOST,MLADOST,MLADOST....SKANDIRALI SU SVI.NA NOGAMA JE U TIM TRENUTCIMA BILA CIJELA DVORANA. Naakon što su se upalila svijetla,nakon što je 'neznancu' bilo jasno da se ovdje aut linija 'dodiruje' sa zidom,na istrošeni parket,koji traži hitnu obnovu,ušetao je Franjo Bušljeta.dočekan je ovacijama.Predsjednik Tomić dodijelio mu je prigodan poklon i revijalni meč,u kojem su snagu odmjerili mladi i stari,mogao je početi.
Dvojica dječaka su se popela na švedske ljestve,tamo gdje se nalazi 'ručni semafor'.Predstavljeni su igrači,a svi oni 'stari doživjeli su ovacije.Skandiralo se Nekiću,Radočaju,Samardžiću,Krmpotiću,Vekiću,Mališu,Hatu,Baćanu,Jukiću,zubčiću,Matešiću,Ilešu. I iako se njima desetorici godine vrte oko pola tisučljeća,na parketu su bili 'lavovi'.ipak,mladost je mladost i 'mlada' Mladost je slavila.Pobijedili su tijesno 69:65
-Bilo je tijesno ali zasluženo – kazao nam je nakon susreta dopredsjednik Vekić.
Treba dodati da je Mladost najveći uspjeh ostvarila u sezoni 1996/1997 kada su bili članovi A2 lige.Plesali su jedni ljeto i nakon toga spuznuli rang niže.Danas su članovi B1 lige.Financijski ih najviše potpomaže Općina Čačinci,ali i pojedini sponzori daju za košarku koja će ovdje,kako kažu 'doživjeti još 23 i još toliko'.

Kristijan Toplak
MLADOST 2004 69
MLADOST 1981 65

ČAČINCI-Sportska školska dvorana.Gledatelja 100.Suci:Kristić i Grčljušić (oba Osijek)
MLADOST 2004:A.Jukić 2, Anđelić 22, J.Krmpotić 6, Lekić 6, Ileš 4, Milosavljević, Preradović 11, Gojić, M.Krmpotić 7, M.Jukić 9, An.Jukić 8 Trener:Željko Bušljeta
MLADOST 1981:Nekić 2, Radočaj 25, Samardžić, Krmpotić 7, Vekić 5, Mališ 2, Hat, Baćan 5, Jukić,Zubčić 2, Matešić 4, Ileš 23 Trener:Andrija Nekić


Eto to vam je to.Hvala gospodinu Toplaku koji se spomenio i nas Alkosa.
Nadam se da sam vam uz pomoć gospodina Toplaka malo približio tu ljubav prema našem klubu koja je iz godine u godinu sve veča i jača.U našoj maloj dvorani se navijalo od samih početaka i navijat će se dok je nas Alkosa jer MI SMO NAŠOJ MLADOSTI OBEĆANJE DALI DA ĆEMO JE BODRITI KOD KUĆE I VANI.
- 00:31 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

23.12.2004., četvrtak

Nagradno pitanje

Čije je ovo guza?
Evo jedno nagradno pitanje-čija je ovo stražnjica na slici?
1.nagrada-500 godina pod Turcima
2.nagrada-tanjur supe i kurac u dupe
3.nagrada-limenka u konzervi

Još se uvijek stignete uključiti u natječaj za grb i maskotu Alkosa!
- 00:31 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

21.12.2004., utorak

MLADOST UBER ALLES

MI SMO NAŠOJ MLADOSTI OBEĆANJE DALI DA ĆEMO JE BODRITI KOD KUĆE I VANI!

IDE,NASTUPA,NE BOJI SE SEXA,ČAČINAČKA MLADOST JEBE BEZ KOMPLEKSA!
- 00:03 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

20.12.2004., ponedjeljak

Razočaranje Alkosa

Sinoć se u našoj maloj dvorani odigrala revijalna utakmica između aktualnog sastava Mladosti i ekipe sačinjene od bivših igrača (veterani) u povodu 23. rođendana našeg kluba.Nastupili su legende kluba poput Nekića,Bleka,Krce,Davora Ileša (koji bi još mogao igrati ali uz skidanje „nekoliko“ suvišnih kilograma),Vekića,Mirana Samardžića,Joke Radočaja pa i igrača koji i nisu ostavili neki trag u klubu poput Hata,Baća,Matešića,Paje...Sve je bilo lijepo,počelo je svečano uz pozdrave bivšim igračima,predstavljanjem sastava kao u NBA (a to je činio moj otac Bobika) i uručivanjem nagrade počasnom predsjedniku Franji Bušljeti i iznošenjem torte u potpunom mraku uz ovacuje publike jer su na torti bile one male prskajuće fontanice. A sada dio koji je nas malo pogodio-govor prije utakmice ie držao naš bivši načelnik i lijepo pozdravio sve igrače,legende kluba,predsjednika Bušljetu i DJEVOJKE KOJE SU DONIJELE TORTU! A nas? Ne,nas nije nitko niti spomenuo iako smo od samog početka počeli skandirati MLADOST MLADOST! Ne,za nas se nije moglo naći dvije rijeći i reći:Pozudrav i našim vjernim navijačima koji su uvijek bili uz nas ili našto slično.Ne,nije se moglo.Pozdravilo se dvije cure koje su dogurale tortu na teren.Cure koje su sada prvi puta uopće dšle u dvoranu i nemaju nikakve veze sa klubom.Tamo su bile samo jer rade u općini.Ma neću o tome jer bi mogao biti krivo shvaćen. Naravno da su tamo bile mnoge face koje su se došle samo slikati bi biti viđeni.A tko će od njih ići s nama na gostovanje u Orahovicu?Nitko! A svi u klubu očekuju da ćemo mi biti tamo i navijati protiv najljućeg rivala.Je,bit ćemo tamo i najvjerovatnije napraviti koreografiju koju bi Orahovćani mogli pamtiti godinama! Gospodo iz kluba,nije nama do jela i pića,ali mogli ste nas barem spomenuti u pozdravima.A sa par litara vina i kojim sokom imali bi i jučer sjajnu atmosferu na proslavi rođendana a ne kazališnu publiku! I da,kakve su vam to nagrade na tomboli? Cvijet! Pa Jura je dobio cvijet koji sa posudom i zemljom teži pola kile i ima nekih 10-tak centimetara. Cvijet!? Svašta.Gospodo,jako smo ljuti i uvrijeđeni! Treba samo spomenuti da su nas poslije a i za vrijeme utakmice došli od igrača pozdraviti Ile,Anđo i Zoki kojima svaka čast jer su uvijek takvi bili i ostali. Povrijeđeni smo ali Mladosti nećemo okrenuti leđa nego ćemo je i dalje bodriti a gospoda neka se časti i neka si tortu naguraju.....znate već gdje. Eto,to je to i mogu vam reći da je to stav velike većine Alkosa. Ah,da,utakmica je završila 69:65 za aktualni sastav Mladosti.Nemojte me pitat za strijelce.Vidimo se!
- 13:03 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

18.12.2004., subota

Fešta

Vatrica,kobasa,slanina...i zečica! Mrusova!
Upravo se vratih s fešte povodom Iletovog rođendana.Pošto sam noćas radio treću,ja sam na feštu došao oko pola 1 zajedno sa svojim budućim šogorom Kecom.Većina ekipe je otišla na Čačinački ribnjak gdje se ta fešta i događala oko 10 sati ujutro.Nazočni su bili: Ile, Majstor, Runje, Čoko, Braco, Mrus, Toca, Ja, Kec, Anđo, Bač, Br.12, Edo, Meho, Tuna, Joža, Zoki, a naletio je i stari Lazo.Za sada ću vam preneti samo dio doživljaja jer fešta i dalje traje,a preselit će se u caffe bar DEF a zatim vjerovatno proširiti i na samoprozvani grad Orahovicu.Dakle,skupili smo se tamo,na našem ribnjaku.Iako je padala kiša to nam nije smetalo jer smo se sklonili pod nastrešnicu i naložili vatru.Ile je doneo hektolitre vina (uz naravno i naše donacije) i donio je tablu slanine i nekoliko para kobasica pa smo malo peckarili to meso.Tko nije jeo slaninu i kobasicu pećenu na štapu uz otvorenu vatru taj nezna što je hrana.A kad sve to zalijete dobrim domaćim vinom,nema vam većeg zadovoljstva.Pola ekipe je pilo popularne bambuse a pola ih je pilo kuhano vino(a ja i jedno i drugo).Bilo je dobro.Dosta dobre i zdrave zajebancije kao i uvijek.
Uspjeli smo se naravno dotaknuti i košarke(sutra naši slave 23. rođendan).Pošto Mrus brani neke ljude iz uprave i neke njihove postupke koji vređaju nas navijače,mi smo odlučili da Mrus više nije vođa Čačinačkih Alkosa.Jer on je ujedno i u upravnom odboru kluba,a nebori se za nas nego samo brani.....nećemo o tome.Ja,Kec,Braco i Toca smo ranije otišli i pješke stigli do defa gdje smo popili još koju i odigrali nekoliko partija bilijara.Naravno da smo Kec i ja pobijedili,zar je netko sumnjao?Sad smo doma i idemo se malo podaprat a zatim dalje u nove radne pobijede! Živili vi meni sto godina!
P.S.Joža nije pio rakiju!
- 19:15 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

15.12.2004., srijeda

Košarka

Dragi naši,ja se dokopao rezultata i statistike od posljednjeg kola u B-1 ligi Istok.Kao što znate,naša Mladost je pobijedila a evo i pojedinosti:

Mladost-Slavonija 109-105
(24:23, 32:22, 30:32, 23:28)
Mladost:A.Jukić, Anđelić 39, J.Krmpotić 12, Ileš 26, Milosavljević, Preradović 3, Kiris, Jambrešić, M.Krmpotić 3, M.Jukić 26, Gojić TRENER.Ž.Bušljeta zvani Kurte


Ostali rezultati: Darda-Slatina 86:52
Belišće II-Hrvatski sokol II 92:76
Hebrang-Orahovica 71:105
A.Harambašić-Valpovo -odgođeno


Poredak:Belišće II 11, Mladost,Darda,Orahovica 10, A.Harambašić,Slavonija 9, Hrvatski sokol 8, Valpovo,Hebrang 7 i Slatina 6 bodova.

Zasad je dobro.Nakon 6 utakmica Mladost ima 4 pobjede i 2 poraza. Ovaj vikend Mladost je trebala igrati u Orahovici ali su Orahovčani to odgodili za mjesec Siječanj naredne nam godine.
- 23:53 - Mudro mišljenje puka (10) - Štampaj i urami - #

Sretan rođendan

Ile u vatrogasnoj opremi
Dragi puče lijepe naše,upravo se sjetih kako naš jedini i voljeni Ile,naš junak i idol upravo danas ima rođendan pa mu njegovi Čačinački Alkosi žele sretan rođendan! Valja napomenuti da ćemo mi to dostojno proslaviti i zaliti alkoholom u subotu a vama ćemo staviti koju sliku s te fešte.
MI SMO ILETOVI ILE JE NAŠ!
Ile,živio ti nama 100 godina.
Draga nacijo,Ile vam je takav momak da ga mi svi volimo bez obzira što se uvijek izbezumi od alkohola pa moramo paziti na njega.Da ga nema,trebalo bi ga izmisliti!
Draga Nacijo, molim vas da čestitate našem junaku njegov 25. rođendan! Hvala!
- 01:27 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #
Ovo je Ile!
E,pa danas nemamo nikakvih novosti a ni inspiracije.Samo ćemo još jednom ponoviti da imamo otvoren natječaj i da želimo da nam šaljete vaše radove na moju e-mail adresu: m.knezevic@inet.hr.
Hvala svima koji su se uključili i koji će se uključiti u ovaj natječaj.

- 00:48 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

13.12.2004., ponedjeljak

Siniša Ileš-Ile

Ile pozdravlja publiku
Ile je naš idol jer on pije alkohol! Evo jedne slikice našeg Ileta snimljene mojim mobilnim aparatom.Vekić(samoprozvani sponzor Alkosa od kojeg mi nemamo baš pretjeranu korist iako navedeni radi u Zagrebačkoj pivovari) mi je uzeo zapisnik s utakmice,a baš sam htio danas pisati o tome tko je bio najbolji od Mladostaša(čitaj: Ile),tko je zabio koliko koševa i tak!Sve što znam je to da je takma završila 109-105 i da bi Mladost teško sačuvala prednost da nije bilo nas,Čačinačkih Alkosa.Drago mi je da su i igrači to primjetili i priznali i došli nas dostojno pozdravit.Valja napomenuti da nam je Anđo (jedan od bitnijih igrača) u poluvremenu utakmice udario 2 litre crnoga vina i da je Zoki došao navijati s nama nakon što je skupio 5 osobnih pogrešaka.S nam je bio i Tuna,mada bi ga mi radije vidjeli na parketu,no ima neke nesuglasice s Kurtom (trenerom),kao i mali Antonijo Jukić (srednji Blekov sin).Tko je Blek?E pa Blek vam je bivši košrkaš Mladosti čijim stopama sada idu sva tri njegova sina i bit će bolji od tate.Zlobnici će reći da to neće biti problem.Neka nama našeg Bleka.
Ha ha ha!
Čačinački Alkosi su jako zabrinuti za jednog našeg jako bitnog člana-Harija kojeg nisu vidjeli ni čuli već 2 mjeseca.Hari,javi nam se pod hitno!Tko je Hari?E pa Hari vam je pravi ustaša,punopravni pripadnik Čačinačkih Alkosa i bio je naš predstavnik u Portugalu na Europskom prvenstvu u nogomentu ovog ljeta.Dovoljno je samo reći da mu je Pera stric.Tko je Pera?E,to ćemo nekom drugom zgodom!

P.S.Ajde narode,uključite se u natječaj i osvijite vrijednu nagradu.Bit će i utješnih nagrada.
- 22:21 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

Joža Šaljivdžija

Joža,dobar ti je prijedlog.Za sve koji neznate našeg Jožu,on vam je najveći šaljivdžija u Slavoniji i Baranji i zapadnom Srijemu.On vam je nešto poput kao nekog pravog vic-mahera.No,dosta o njemu.Nadam se da ću većeras uspjeti staviti statističke podatke s utakmice koju je Mladost dobila u subotu nošena fanatičnim navijanje svojih vjernih Alkosa.A mogla bi stići i slika našeg heroja,junaka i idola Siniše Ileša zvanog Ile!Pozdrav!
P.S.Jebote,Željko je vođa!

- 16:03 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

11.12.2004., subota

Mladost pobijedila

Mladost iz Čačinaca je prije pola sata završila utakmicu protiv Slavonije iz Osijeka i pobijedila. Čačinački Alkosi su i ovaj puta bili na visini zadatka i fanatičnim navijanjem pomogli voljenoj Mladosti da pobijedi.Navijanje je bilo odlično,bilo je i dosta alkohola tako da su svi bili sretni i zadovoljni.Sutra ćete dobiti više informacija o utakmici i statistici jer sada nemam te podatke a i malo sam pod utjecajem alkohola.Toliko za sada,čujemo se sutra!
Još jednom molim da nam pomognete sa svojim prijedlozima i radovima za grb i maskotu Čačinačkih Alkosa.
Hvala!
- 19:42 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

Amblem Alkosa

Tu bi trebao biti amblem
Još jednom apeliram na sve domišljate,talentirana,priznate i smozvane umjetnike da nam šalju svoje radove s prijedlogom za Amblem iliti grb Čačinačkih Alkosa!Sada proširujemo natječaj i na prijedlog maskote.Mogli bi vam dati par naputaka:za maskotu uzmite ovna jer je to naša zaštitna životinja,možete ga prikazati u vidno alkoholiziranom stanju ili u nekom borbenom izdanju.Dalje,boje upotrebljavajte po izboru.Neki drže da je naša boja zelena,neki da je plava,a neki da je crveno-plava.To vam ostavljamo na volju.Molimo vas da se uključite u ovu akciju i pomognete jednoj maloj ali ludoj grupi navijača i postanete ponosnim vlasnikom važne titule.Hvala vam svima koji posječujete ovaj blog a posebno onima koji su spremni uključiti se i pomoći.
MALO NAS JE AL SMO GOVNA!
P.S.Radove šaljite na m.knezevic@inet.hr
Hvala!
- 01:55 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

09.12.2004., četvrtak

Natječaj

Zastava Čačinačkih Alkosa
Čačinački Alkosi raspisuju natječaj za Amblem!
Molimo vas da nam šaljete svoje radove na moju e-mail adresu koja se nalazi negdje na desnoj strani ekrana.Najbolji rad nagrađujemo doživotnim besplatnim članstvom u Čačinačkim Alkosima i titulom "Počasnog vođe navijača prvog reda"!Pomozite nam i osvojite ovu cijenjenu titulu!
Kruno,moramo napravit i internet stranicu,a to nemožemo bez tvoje pomoći i naputaka.Javi se i ti!
m.knezevic@inet.hr
- 06:42 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

08.12.2004., srijeda

Obavijest

Molim pripadnika Čačinačkih Alkosa koji se neki dan potpisao kao Aleksandar Pleić da se predstavi da mu možemo uručiti vrijednu novčanu nagradu! Sumnjamo na Jožu,starog hakera! Joža,koja je ono teta s bradom? Javi nam se što prije jer trebamo pomoč. Trebamo i barem 5 litara vina za košarkašku utakmicu u subotu u našoj maloj dvorani doma sportova.Računamo na tebe kao sponzora,naravno,ako još netko od sveopćeg puka želi donirati izvjesnu količinu vina nečemo ga odbiti,prihvačamo i koju litru Coca-cole! Jerbo nam treba za bambus.
Alkosi se pripremaju za utakmicu između Mladosti i Slavonije iz Osijeka kao i uvijek do sada.Prvo se okupljamo u defu,a zatim svi skupa u ogromnom broju pohodimo sveto mjesto Čačinačkog sporta.Pozivamo sve koji vole dobru košarku da dođu s bambusom i ostalim navijačkim rekvizitima poput šalova,zastava,piva,rakije.Mole se svi da neunose pirotehniku jer nam miris petardi neodgovara tj. smeta nam.Ustvari smeta Ilešu koji ima astmu a jedan je od ključnih igrača a ujedno i ljubimac nas Alkosa!Drugi ljubimac je Anđo.To je čovijek koji svoje najbolje igre pruža samo ako je u vidno alkoholiziranom stanju.Zato ga i zovu Trepet!Nadamo se velikoj posjeti na utakmici i novoj pobjedi protiv favoriziranih gostiju iz Osijeka! Toliko za sada.
Anđo je naš idol jer on pije alkohol!
- 20:03 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

07.12.2004., utorak

Tvrtko Kale

Tvrtko Kale
Samo jedna kratka obavijest za Čačinčke Alkose-odite na web stranice Tvrtka Kale,uđite na Novosti(Blog) i vidjet ćete tamo jednu zanimljivu slikicu na lijevoj strani(rubrika Vaše slike).Link na njegovu stranicu imate sastrane i na kraju ovog teksta.Bilo bi lijepo kada bi nam se Kale i javio,zar ne?

Tvrtko Kale
- 23:44 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

06.12.2004., ponedjeljak

Hajduk Split

Hajduk je pobijedio Dinama i ja sam jako sretan! Moram priznat da je DInamo imao više loptu u svojim nogama i da je bolje igrao,ali Hajduk je svoju šansu iskoristio i zasluženo pobijedio.Nitko nije kriv što Dinamo nije uspio iskoristit terensku inicijativu i postić pogodak.Jebe se meni što su oni imali više loptu u nogama,bitno da smo mi dali golo i pobijedili.Bit će im hladna zima u Zagrebu.
-8!
Božo Sušec se skoro rasplakao kad je Hajduk dao gol. Jebem mu ja mater!
- 00:45 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

05.12.2004., nedjelja

"Razjedinjeni Alkosi"

Nemora vas naslov plašiti jer se to odnosi samo na današnju utakmicu između Hajduka i Dinama. Naravno da ćemo je svi skupa gledati ali i svako navijati za svoj klub.Ja osobno navijam za Hajduk i nadam se da će Hajduk pobijediti sa 2 do 3 gola razlike.Moram priznati da u društvu ipak ima više Dinamovaca,no baš zbog toga će mi biti slađe ako Hajduk pobijedi.Zadnju tekmu koju je Dinamo dobio 3:0 smo gledali skupa ali sam ja bio jedini Hajdukovac,možete misliti kako sam se osječao dok se oni svi vesele golovima i pobijedi.Danas slijedi revanš!
- 15:03 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

Pobjeda košarkaša

Jedna bitna infomacija za sve ljubitelje košarke:Čačinačka Mladost je jučer gostovala u Valpovu u sklopu B-1 lige i naravno pobijedila.Naš ljubimac i jedan od članova Čačinačkih Alkosa Siniša Ileš zvani Ile je bio jedan od ključnih igrača u pobijedi što nas jako veseli.Pobjeda je dostojno proslavljena uz obilje alkohola. Mladost sada ima 3 pobjede iz 6 utakmica.
- 15:00 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

02.12.2004., četvrtak

Čačinački Alkosi (uvod)

Čačinački Alkosi je navijačka skupina odana nogometnom i košarkaškom klubu Mladost iz Čačinaca.Nitko nezna točnu godinu osnutka ove skupine,ali uzima se 1998 kada se počelo organizirano pratiti utakmice reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Utakmice su praćene na TV-u koji je bio smješten na sred travnjaka iza kuće jednog od članova.Uglavnom,mi smo tu i postojimo. Kao što rekoh,navijamo za KK Mladost i NK Mladost iz Čačinaca na čijim su utakmicama oduvijek vruće i napete atmosfere zahvaljujući mladim ljudima uz pomoć 'male' količine alkohola.Jezgru Čačinačkih alkosa čini desetak ljudi koji su uvijek na utakmicama a to bi bili Toca,Bob,Kec,Ile,Braco,Glišo,Čoko,Mrus,Kruno,Joža,Hari,Majstor,Runje...
Tu bi se moglo ubrojiti još ljudi,no kao što sam rekao to je jezgra.Još uvijek nemamo svoj vlastiti grb pa se zasad još uvijek 'skrivamo' iza zastave.
Nadamo se da ćemo uskoro smisliti vlastiti grb tj. amblem po ćemu ćemo biti prepoznatljivi.
Dolazimo iz malenog ali ludog mjesta u Slavoniji –ČAČINCI a moto nam je :'Malo nas je al smo govna!' Čačinci su mjesto na pola puta između Našica i Slatine.Pored nas se nalazi Orahovica iliti naš najveći rival i mrski neprijatelj.Na utakmicama između nas i njih uvijek bude kao na utakmicama Dinamo-Hajduk samo u 'manjem pakovanju'.
To bi otprilike bile glavne neke informacije o nama za uvod,a dalje ćete nas moći upoznati po slikama i novostima kojih će naravno biti mnogo uz naravno naše munjene komentare.


- 19:02 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

Čačinački Alkosi

Zastava Čačinačkih Alkosa
Evo vidim da me pronašao jedan od mojih prijatelja iz moje tj. naše navijačke skupine pod imenom Čačinački Alkosi! Uskoro će i alkosi raditi svoje stranice sa mnoštvom slika i smješnih komentara.Nadamo se da će stranice biti ludnica, tj. potruditi ćemo se da bude tako. Kada budu gotove,dat ćemo obavijest i dobro se izreklamirati.Tamo će biti svega o nama i nadam se da će doći do suradnje sa sličnim navijačkim grupama u Hrvatskoj.Naravno da ćemo pisati naše pjesme.Bit će to dobro.U dogovoru s kolegama,za početak ćemo poćeti na blogu.Vidimo se.
MI SMO NAŠOJ MLADOSTI OBEĆANJE DALI DA ĆEMO JE BODRITI KOD KUĆE I VANI!
Pozdrav pleiću!
- 15:10 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova