, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Siniša Ileš-Ile - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

13.12.2004., ponedjeljak

Siniša Ileš-Ile

Ile pozdravlja publiku
Ile je naš idol jer on pije alkohol! Evo jedne slikice našeg Ileta snimljene mojim mobilnim aparatom.Vekić(samoprozvani sponzor Alkosa od kojeg mi nemamo baš pretjeranu korist iako navedeni radi u Zagrebačkoj pivovari) mi je uzeo zapisnik s utakmice,a baš sam htio danas pisati o tome tko je bio najbolji od Mladostaša(čitaj: Ile),tko je zabio koliko koševa i tak!Sve što znam je to da je takma završila 109-105 i da bi Mladost teško sačuvala prednost da nije bilo nas,Čačinačkih Alkosa.Drago mi je da su i igrači to primjetili i priznali i došli nas dostojno pozdravit.Valja napomenuti da nam je Anđo (jedan od bitnijih igrača) u poluvremenu utakmice udario 2 litre crnoga vina i da je Zoki došao navijati s nama nakon što je skupio 5 osobnih pogrešaka.S nam je bio i Tuna,mada bi ga mi radije vidjeli na parketu,no ima neke nesuglasice s Kurtom (trenerom),kao i mali Antonijo Jukić (srednji Blekov sin).Tko je Blek?E pa Blek vam je bivši košrkaš Mladosti čijim stopama sada idu sva tri njegova sina i bit će bolji od tate.Zlobnici će reći da to neće biti problem.Neka nama našeg Bleka.
Ha ha ha!
Čačinački Alkosi su jako zabrinuti za jednog našeg jako bitnog člana-Harija kojeg nisu vidjeli ni čuli već 2 mjeseca.Hari,javi nam se pod hitno!Tko je Hari?E pa Hari vam je pravi ustaša,punopravni pripadnik Čačinačkih Alkosa i bio je naš predstavnik u Portugalu na Europskom prvenstvu u nogomentu ovog ljeta.Dovoljno je samo reći da mu je Pera stric.Tko je Pera?E,to ćemo nekom drugom zgodom!

P.S.Ajde narode,uključite se u natječaj i osvijite vrijednu nagradu.Bit će i utješnih nagrada.
- 22:21 - Mudro mišljenje puka (8) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova