, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Obavijest - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

08.12.2004., srijeda

Obavijest

Molim pripadnika Čačinačkih Alkosa koji se neki dan potpisao kao Aleksandar Pleić da se predstavi da mu možemo uručiti vrijednu novčanu nagradu! Sumnjamo na Jožu,starog hakera! Joža,koja je ono teta s bradom? Javi nam se što prije jer trebamo pomoč. Trebamo i barem 5 litara vina za košarkašku utakmicu u subotu u našoj maloj dvorani doma sportova.Računamo na tebe kao sponzora,naravno,ako još netko od sveopćeg puka želi donirati izvjesnu količinu vina nečemo ga odbiti,prihvačamo i koju litru Coca-cole! Jerbo nam treba za bambus.
Alkosi se pripremaju za utakmicu između Mladosti i Slavonije iz Osijeka kao i uvijek do sada.Prvo se okupljamo u defu,a zatim svi skupa u ogromnom broju pohodimo sveto mjesto Čačinačkog sporta.Pozivamo sve koji vole dobru košarku da dođu s bambusom i ostalim navijačkim rekvizitima poput šalova,zastava,piva,rakije.Mole se svi da neunose pirotehniku jer nam miris petardi neodgovara tj. smeta nam.Ustvari smeta Ilešu koji ima astmu a jedan je od ključnih igrača a ujedno i ljubimac nas Alkosa!Drugi ljubimac je Anđo.To je čovijek koji svoje najbolje igre pruža samo ako je u vidno alkoholiziranom stanju.Zato ga i zovu Trepet!Nadamo se velikoj posjeti na utakmici i novoj pobjedi protiv favoriziranih gostiju iz Osijeka! Toliko za sada.
Anđo je naš idol jer on pije alkohol!
- 20:03 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova