Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • ile

    došo je i ta da umro je ... danas im trebamo pokazati ko je najbolji.

    avatar

    08.01.2005. (12:11)    -   -   -   -  

  • Krco

    Bit će ludo na tribinama. Danas naš Lujza slavi rođendan pa stoga sretan mu rođendan!

    avatar

    08.01.2005. (13:31)    -   -   -   -  

  • magmel

    tak i treba.sponzori za alkohol?hm..zanimljivo..me možeš spojit s tim ljudima?dobro bi mi došao koji :p

    avatar

    08.01.2005. (13:46)    -   -   -   -  

  • Kec 18

    Bolje biti mrtav pijan nego mrtav trezan!

    avatar

    08.01.2005. (14:09)    -   -   -   -  

  • Krco

    Tako je šogore!

    avatar

    08.01.2005. (14:10)    -   -   -   -  

  • DVD Čačinci i NOB (Narod Oko Bare)

    Bobe može bit da ja naletim sa kamerom.

    avatar

    08.01.2005. (16:58)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Ajmooo Alkosiii! Lol!

    avatar

    08.01.2005. (17:40)    -   -   -   -  

  • poetry by gemmel

    javljam se ...trebam natuknice :)))

    avatar

    08.01.2005. (19:14)    -   -   -   -  

  • Orahovèan

    di ste sada alkosi, di ste sada alkosi!!!!!! 78-51 a bogami dobro ste i prošli. ugodno me iznenadiše naši navijači (bubanj, truba, megafon). nije da smo nadjebali alkose al veliki napredak s obzirom na atmosferu na prve dvije il tri domaće tekme kad nas je bilo 10ak. inače je veči gušt dobit tijesnu tekmu al kad su u pitanju orahovica i čačinci bitno je ponizit, razbit satrt protivnika a mislim da smo to u dobroj mjeri uspjeli. alkosi svaka čast za sveukupno navijanje! bilo je malo pojedinčnog kurčenja al ništ strašno. neka neka nek se zna da je mladost sjebana...

    avatar

    08.01.2005. (21:01)    -   -   -   -  

  • ŠI ŠI ŠIBENKA

    Ža mi je šta ste izgubili, ali u porazu se poznaju navijači, lako je navijat kad se pobjeđuje. Funcutski pozdrav alkosima. P.S. ne poznam Grubača

    avatar

    09.01.2005. (01:37)    -   -   -   -  

  • ŠI ŠI ŠIBENKA

    Ža mi je šta ste izgubili, ali u porazu se poznaju navijači, lako je navijat kad se pobjeđuje. Funcutski pozdrav alkosima. P.S. ne poznam Grubača

    avatar

    09.01.2005. (01:45)    -   -   -   -  

  • sfdadfsadfsadfs

    ma bit će bolje...i šibenka izgubi...nije naš dan-pozdrav svim alkosima

    avatar

    09.01.2005. (06:44)    -   -   -   -  

  • Krco

    Je ljudi,razbili nas Orahovčani. 78-51 Takve sramote nismo doživjeli odavno. A ovom Orahovčanu koji hvali svoje navijače poručujem da se u Čačincima tako navija na svakoj utakmici,a vi ćete opet čekati godinu dana dok nedođemo mi da se skupi i vaših nekoliko.

    avatar

    09.01.2005. (06:46)    -   -   -   -  

  • DVD Čačinci i NOB (Narod Oko Bare)

    Neka se Orahovčani sjete s kojom su razlikom gubili kad je Mladost bila u formi, a neka se tome nadaju već na slijedećem susretu.

    avatar

    09.01.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • DVD Čačinci i NOB (Narod Oko Bare)

    Pogledajte slike Alkosa na fireman.blog.hr

    avatar

    09.01.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • petar celik

    zalosno je jedino sto takva losa ekipa, sastavljena od bivsih nogometasa, rukometasa i ko zna cega jos, pobjedi. doduse zasluzeno, uz veliku pomoć viska kilograma na nasim igracima i velikoj anemiji,bezvoljnosti ili ma znate vec. od igraca veliki plus bleku starijem. a ostali 0. jos jedan dokaz da se bez treninga nemoze postici uspijeh. kao obican smrtnik, nisam ni primjetio da u dvorani uopce ima nekoga tko zivi u orahovici, a kamoli da sam cuo sve te silne trube bubnjeve megafone i ostali sinfonijski orkestar kojim se doticni orahovcan hvali.mozda su i dovukli sve to u dvoranu ali majstore moj,ako ces navijati ,,pa po tom se lupa i udara da sve puca!!,nije to za ukras. mislim da su vam alkosi to najbolje pokazali. cekamo uzvrat u nasoj dvoranici, pa da vidimo tko ce sumom a tko drumom.

    avatar

    09.01.2005. (11:47)    -   -   -   -  

  • Krco

    Dobro si to rekao Petre Čeliku!

    avatar

    09.01.2005. (13:15)    -   -   -   -  

  • La_LuNa'S bLoG

    a shmrc... žao mi je zbog poraza..al bude bolje.jedna utakmica nije važna u moru ostalih!bitno je da se voli i navija svim srcem!pusa svim alkosima,bobiki najveća :*

    avatar

    09.01.2005. (15:23)    -   -   -   -  

  • djty

    n.j

    avatar

    09.01.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  • nabijem ja sve orahovčane i njihove potplaćene suce

    avatar

    09.01.2005. (16:03)    -   -   -   -  

  • e da je onako pijani Anđo igro zabio bi 50 koševa. Svaka čast Alkosima za 23. minutu, a i poderane glasnice

    avatar

    09.01.2005. (16:08)    -   -   -   -  

  • Orahovèan

    prvo nisam ja donio ništ od ta 3 rekvizita i priznajem da su se slabo koristili. ja sam svoje grlo fino potrošio a to što su neki štedili bubnjeve i trubu nije moja krivnja. i kažem znam cjenit prave navijače a vi ste to juče bili svaka čast kapa do poda. naš je maksimum nažalost ono što ste juče vidli nema nas dovoljno tolko zagriženih ko vas i već će nas na slijedećoj domaćoj tekmi bit 10ak standardnih. samo molim vas nemojte se vadit na suce. ne znam kaku ćete atmosferu napravit u vašoj kutiji šibica al ak možete bolje od onog juče nemam teksta. najbolji ste navijači u nižim ligama bez premca a pretpostavio bi vam samo BBB torcidu i armadu. ovi ostali tu i tamo bljesnu (tornado i funcuti svaka čast za ono juče). a što se uzvrata tiče. ne vidim kak možemo izgubit ako odigramo ne maksimalno nego s 50 posto. istina ono juče vam valjda nije bio maksimum što se igre tiče ako je ne znam koji kurac radite tako visoko na tablici. aj pozdrav svima i držte se i dalje dobri ste. a i dalje ću vam dolazit navijat za nogometaše. dok ne igraju kontra papuka jasno. vidmo se na maksimiru najprije. pa onda njemačka svjetsko. a beograd i EP u basketu. i još pitanje. kom je bilo namjenjeno ono srbe na vrbe. inače mi se sviđa antisrpsko navijanje al kom je bilo upućeno. jel aci il?

    avatar

    09.01.2005. (18:37)    -   -   -   -  

  • Krco

    Nije bilo Aci namjenjeno,Aco je Čačinčan i mi smo ga uredno pozdravili.Isto kao i Ercega.Nevadimo se na suce,pobjeda je zaslužena,al da su jeli govna-jesu! Što se tiče uzvrata mislim da nemate šanse.Ti mi se činiš ovako OK,dođi u subotu kod nas,igramo protiv Sokola.

    avatar

    09.01.2005. (19:49)    -   -   -   -  

  • Tuna

    Samo da kažem nešto orahovčanu.Prvo, svaka čast na tome što si se uopće javio na ovaj blog i podjelio svoje mišljenje s nama.Znači znaš da postoji a možda ga i redovito čitaš.Znači da je ovaj blog pravi pogodak i da ga svi čitaju a to je pozitivno.Drugo, Orahovica NIKAD neće imati navijače kao Čačinci to je valjda očito. Treće i konačno, rat se ne dobiva pobjedom u jednoj bitci, a kad dođete kod nas u Čačince mislim da nemate nikakve šanše ama baš nikakve i to je i vama jasno pa bolje to prihvatite.Iz kutije šibica nitko ne odnosi bodove.

    avatar

    09.01.2005. (20:10)    -   -   -   -  

  • Kruno

    Iz perspektive mene kao covjeka koji je igrao kosarku 7 godina, mogu reci da jucer nije bilo utakmice - igrala je samo Orahovica. A sad nesto i o krivcima. Broj jedan, igraci. Mali Blek nije nista odigrao, dao je nula posto svog kapaciteta. Dadic je posebna prica. Nije dao niti jedan kos, imao je trice 0-7 cini mi se i prodao je pet lopti u napadu a da ga nitko nije pritiskao kao playa. Sinisa isto nije nista napravio, bar ne onoliko koliko sam ja ocekivao od njega, krivca cemu nalazim u njemu i penzionerskom igranju oko orahovacke zone koja je na vrijeme shvatila da mi nista ne mozemo pogoditi izvana i nije se trosila izlaskom na bekovski sut, vec je zatvarala prostor na postu na kojemu je Sinisa trebao igrati i davati lopte Bleku za ulaze. Medjutim, blek je imao jedan ili nijedan ulaz i ponasao se kao bek-suter na krilu. Njegovu ulogu solidno je na pocetku odigrao Zoki, ali ga je Kurte izvadio zbog navodnih propusta u obrani, iako je cijela obrana odigrala katastrofalno, a on bas izvadi covjeka koji zabija prvih pet koseva. Ne pada mi na pamet da se vadim na suce, ali da su jeli govna u prvih pet-sest minuta, jesu, i to ce priznati svaki posteni covjek. Jel tako, Orahovcan? Medjutim, ovo sto sam napisao u sucima nema nikakve veze sa krajnjim rezultatom, jer da su suci i navlacili za nas, ne vjerujem da bi u ovako blijedom izdanju dobili cak niti nas sa tribina. Orahovcani? Nisu me impresionirali, i to ne kazem kao navijac Mladosti vec kao osoba koja DUUGO prati kosarku. Ova ekipa bez Joke koji je odigrao maestralnu partiju nemoze dati preko 50 koseva. Drale nema krvi, Jukic nikad nije bio neki kosarkas i oduvjek luta medju sportovima. Brajnovica znam jos od vremena kada je sa mnom igrao par sezona u cacinackim juniorima i mislim da njega nije problem zatvoriti. Onaj mali kojeg su jako razvikali imao je par skokova - izbijanaca u napadu i to je sve. Nista impozantno. Joku nitko nije mogao zaustaviti, i ne vjerujem cak niti kada bi Trepet odigrao u svom najboljem izdanju - ne bi pobijedili sa ovakvom igrom. Nije fer izostaviti Davora Ilesa koji cijele 2004 godine nije potrcao niti metra, odradio jedan trening i izgledao svjezije, profesionalnije i punokrvnije od svih igraca na terenu. navijanje: fantazija i to svatko mora priznati. Imali smo fenomenalno navijanje otkad pamtim za sebe, a Mladost je odigrala najocajniju partiju otkad pamtim za sebe. Zao mi je sto smo izgubili, jer mislim da bi atmosfera bila jos bolja da smo bar dvije cetvrtine drzali kakav-takav egal. Al jebiga, ja sam zadovoljan. Skupili smo se i solidno proveli. Orahovcanima jos jednom cestitam da vise nego zasluzenoj pobjedi, i ujedno pozivam na revans u Cacince, u Male jazbine. A iz Malih jazbina se krvavo odnose bodovi. Ako ne vjerujete meni, pitajte mnoge puno bolje ekipe od Papuka koje unazad 10-ak godine nisu uspjele odnijeti pobjedu u Cacincima. Puno pozdrava, Kruno.

    avatar

    09.01.2005. (22:54)    -   -   -   -  

učitavam...