Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Dajte podršku našoj Mladosti

MI SMO NAŠOJ MLADOSTI OBEĆANJE DALI DA ĆEMO JE BODRITI KOD KUĆE I VANI!
Dragi puče ove Lijepe Naše! U subotu se u Orahovici igra zaostala košarkaška utakmica između Orahovice i naše voljene nam Mladosti iz Čačinaca. Molimo i pozivamo sve koji mogu doći da dođu na utakmicu i pomognu Mladosti da pobijedi 'mrskog neprijatelja'. Okupljanje Alkosa je naravno kao i uvijek u DEFu tokom cijelog dana (nije bitno kada se dođe). Polazak za Orahovicu je u 18.00. a ide se autobusom s igračima.U pripremi su velike količine alkohola,a donacije su dobro došle,da nekažem poželjne.
Molimo vas da se okupimo u što večem broju da dokažemo da smo najbolesnija navijačka grupa u okolici.Svo koji nemogu doći neka nam ovdje daju svoju pdršku jer nam i to puno znači. Alkosi za utakmicu pripremaju jedno iznenađenje za koje zna samo par ljudi a to vam nemogu sada otkriti.Još jednom ponavljam da su svi dobrodošli i da nam puno znači svaka riječ podrške.
Valja napomenuti i to da se u satav Mladosti vraćaju Davor Ileš (brat od našeg Ileta) i oporavljenik od ozljede Dadić,inače jako bitan igrač Mladosti i jedan od iskusnijih uz braću Krmpotić. Nažalost ozlijedio nam se Anđo i njegov je nastup pod upitnikom.

SVI PRIPADNICI ALKOSA I ONI KOJI TO ŽELE BITI,SVI ČAČINČANI,SVI NAŠI PRIJATELJI I SIMPATIZERI SE POZIVAJU U SUBOTU U ORAHOVICU NA UTKMICU ORAHOVICA-MLADOST DA SVOJIM NAVIJANJEM POMOGNEMO NAŠOJ MLADOSTI DA DOĐE DO POBJEDE I SVI SKUPA ISPIŠEMO NAJBOLJU ČESTITKU ZA 23. ROĐENDAN.UTAKMICA JE U 19.00. A POLAZAK JE U 18.00.


Post je objavljen 06.01.2005. u 18:40 sati.