, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Drugi poraz za redom - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

16.01.2005., nedjelja

Drugi poraz za redom

Stisak ruke boljem suparniku!
Sinoć su naši košarkaši na domaćem parketu ubilježili drugi poraz za redom.Izgubili smo od ekipe KK Hrvatski Sokol iz Osijeka rezultatom 60:64. Utakmica je bila tvrda i neizvjesna od samog početka.Svi su se borili i nikome se nemože ništa zamjeriti za poraz pa čak ni sucima.Suci su imali nekoliko sitnijih greškica u našu i njihovu korist tako da nikom ništa,ali smo mi ipak morali malo vršiti pritisak na suce!Valja izdvojiti borbenog Zokija (br.10) ,koji je kako sezona odmiče sve borbeniji i sve sigurniji u sebe i svoje mogučnosti.Zatim,treba istaknuti i Ivicu Dadića kojem je ovo bila tek druga utakmica nakon što se u prošlom prvenstvu ozlijedio.Šteta je samo što je morao ranije van iz igre zbog 5. osobne jer bi možda s njim uspjeli doći do pobjede.
Od naših igrača,njih 6 se upisalo u strijelce. Najviše poena je postigao Mario Jukić (19),po 13 su zabili Dadić i Zoki,Ile je zabio 8,Maka 4 i Jure 3.A navodno je umorni Ile imao čak 26 skokova!
Možda bi bilo drukčije da nismo nepotrebno dobili dvije tehničke.Jednu je dobio Dadić (to je sudac zajebo stvar) a drugu je dobio Maka jer je nogom napucao loptu. Kao alibi za poraz treba izdvojiti da nam je nedostajao Davor Ileš (Buco) i Mario Anđelić (Anđo) . Ileš je bio spriječen poslovnim obvezama a Anđo je još uvijek ozlijeđen i opet je kao u Orahovici bio među Alkosima i navijao.
Alkosi su zauzeli svoje standardno mjesto u čošku dvorane.Ovaj nas je puta bilo malo manje nego inače pa je zbog toga i navijanje možda bilo malo slabije. Pokušavali smo i trudili smo se kolko smo god mogli. U poluvremenu i na kraju utakmice,igrači su nas opet došli pozdraviti kao i uvijek do sada.Moram spomenuti i posebno pozdraviti i mladu ekipu Alkosa koja se sve više uključuje u 'rad' Alkosa!Samo tako nastavite!Poslije utakmice smo još malo zapjevali i dogovorili se s dečkima iz KK Hrv.Sokol da ćemo ih jednom doći bodriti kad budu gostovali u Orahovici.Dečki su bili fer cjelu tekmu,ali ipak moram napomenuti igrača s brojem 8 koji nam je "jebo mamu seljačku" za vrijeme utakmice.
Mi smo ponosni što smo sa sela i ponosni smo na naše selo!A dečkima iz Osijeka ćemo ispuniti obećano i jednom ćemo ih doći bodriti.
Možete po količini ovih crvenih riječi primjetiti da sam vam stavio dosta novih,svježih slika s jučerašnje utakmice pa si malo pogledajte,a ujedno zahvaljujem Gocu koji nas je opet došao slikati i koji nam je već danas dostavio taj materijal.Neznam što da više napišem,ak se nečeg sjetim ja ću dopisati i ako vi imate kakvih pitanja rado ću vam na njih odgovoriti. Pozdrav!
P.S.Od danas se ovaj naš blog iliti javno glasilo Čačinačkih Alkosa nalazi na 'Almost cool' listi!

- 17:46 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova