, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Sramota u Orahovici - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

09.01.2005., nedjelja

Sramota u Orahovici

Baklja prije utakmice
Kao što ste već mogli saznati,Mladost je sinoć u Orahovici poražena i ponižena. Mora se priznati da ja domaćin do pobjede došao zasluženo.
Alkosi su svoj dan započeli kako su i najavili,okupljanje u popodnevnim satima kod Mrusa uz laganu dozu alkohola (domaće vino).Skupili smo se u centru Čačinaca i krenuli pred dvoranu odakle je kretao autobus.U Orahovicu smo ušli pjesmom i odmah smo ispred dvorane zapalili jednu baklju i zaorila se pjesma kao što su se zaorile i dvije ručne vatrogasne sirene.Pred početak utakmice smo zauzeli mjesto na tribinama,raširili transparente,izvadili flaše iz torbe i zapjevali.Na repertoaru su bile uglavnom sve naše pjesme.Na utakmici je bio i poznati hrvatski nogometni trener Tomislav Ivić (koji nešto gostuje u Orahovici),Alkosi su ga prepoznali i pozdravili a on nam je odzdravio.
I onda je počela utakmica.Od samog početka domačin je jasno dao do znanja što želi pa tako vrlo rano uz bezobraznu pomoč lopova koji sebe nazivaju sucima ostvaruju veliku prednost koju jalovi i sterilni Mladostaši nisu nikako više mogli stići.Zakazali su svi,nećemo o imenima jer su svi bili blijedi.Nisu nam jasni ni potezi našeg trenera koji je odmah na početku izvadio Zokija iako je ovaj kolko-tolko parirao Orahovčanima.
Našim košarkašima u njihovoj nemoći nije pomogla pjesma i skandiranje s tribina od strane njihovih Alkosa(ja sam onaj s kockastom kapicom,onaj u plavoj majici je Mrus,s moje desne strane su Toca i Kec).Tokom cijele utakmice Alkosi su pjevali i navijali i bili na visini zadatka ali ništa nije pomoglo, nisu pomogle ni one već navedene sirene(btw.jednu smo potrgali a druga je malom Kolaru 'popala' šal).U 23. minuti,ko što smo i najavili,Alkosi su izveli svoje iznenađenje za 23. rođendan Mladosti i napravili 'bakljadu' uz pjesmu Sretan ti rođendan,uglavnom su to bile mini bengalke i ručne fontane,ali bila je i jedna prava baklja.Utakmica je završila 78:51. Dugo već nitko nije tako ponizio Mladost.Osjeća se tu nedostatak treninga kod starijeg Ileša i Ivice Dadića,kao što se osjetio i Anđeličev izostanak.Moramo se strpit i vratit im u Čačincima gdje čemo im spremiti još veću ludnicu.Raduje me i to što se rađa nova generacija Alkosa koja će nas jednog dana dostojno zamjeniti i nastaviti tamo gdje mi budemo stali.
Nakon utakmice,Alkosi su stali u špalir kod izlaznih vrata dvorane i pjesmom i pozdravima dočekali naše košarkaše.Zoki mi je poslije utakmice na tribini rekao:Vi ste najbolji!Hvala Zoki,nadam se da vam je jasno da smo mi tamo bili da vama pomognemo jer volimo svoje Čačince i volimo svoju Mladost jer mi smo ČAČINAČKI ALKOSI!

P.S.Hvala Gocu na ovim slikama koje možete tu gore pronaći i vidjeti klikom na one sive rijeći. Očekujemo još slika pa ćemo i njih objaviti.Neke slike možete pogledati kod firemana. komentirajte!
Molim sve koji su bili na utakmici da i oni ostave svoj komentar ovdje! Hvala!

- 17:31 - Mudro mišljenje puka (19) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova