, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Još malo o utakmici - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

11.01.2005., utorak

Još malo o utakmici

Davor Ileš
U današnjim Sportskim novostima sam pročitao izvještaj o utakmici između Orahovice i Mladosti. Spomenuta je i fantastična atmosfera,ali uporno ističu da je bilo jednako u oba tabora.Svi mi dobro znamo da to nije istina,oni su nas nadjebali na terenu a mi njih na tribinama i to uvjerljivo!!!Novinar je iz Orahovice pa se drugo nije moglo ni očekivati.Nema veze!Naš trener Kurte je dao izjavu tipa da je atmosfera bila fantastična,prvoligaška!A mora se reći da osim Zadra i Šibenika ostali prvoligaši nemaju ni približnu atmosferu ovoj koju smo stvorili u Orahovici.
Najbolji strijelac je bio Radočaj iz Orahovice sa 29 poena,a kod naših najviše puta je pogodio Davor Ileš odmilja zvani Buco!Evo još nekoliko slika koje mi je poslao naš frend Fireman.Kliknite na sliku za uvećani prikaz (ili ih pogledajte ovdje: utemeljitelji,Kec kao vođa i bakljada)!I komentirajte,naravno!
Toca,Bobika,Kec Kec vodi navijanje(i smješi se u kameru) Bakljada
ALKOSI,KOMENTIRAJTE I VI MALO OVE SLIKE I POSTOVE!

- 16:00 - Mudro mišljenje puka (41) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova