, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

31.03.2005., četvrtak

Satisfakcija

Prije pola sata je u Čačincima odigrana kup utakmica za juniore između naše Mladosti i juniora Papuka iz Orahovice.Naš prijatelj Dr.Love nas je nedavno prosvjetlio saznanjem da taj Papuk igra u trećoj Hrvatskoj nogometnoj ligi,tj. u rangu više nego Mladost iz Čačinaca.E pa taj Papuk je došao u Čačince odigrati spomenutu kup utakmicu uvjeren u prolaz ,ali su naši momci odigrali hrabru i čvrstu utakmicu i potpuno zasluženo pobijedili 3:2.U obje ekipe je nastupilo par momaka koji nastupaju za seniorske momčadi.Kod nas su to bili mali Marko Nemet,Mario Jukić-Blek i mali Deni Kelava.Obojica su bili odlični a uz njih treba izdvojiti neprelaznog Darka Samardžića,strijelca trećeg pogotka malog Culu iz Brezovljana i našeg Matiju Peterfaja-Majstora.
Matija Peterfaj-Majstor
Ovo na slici je spomenuti Majstor.Zaslužio je svoj dio medijskog prostora i dostojno predstavljanje širem pučanstvu lijepe naše.Matija je istaknuti pripadnik Čačinačkih Alkosa,uvjek spreman za navijanje,alkohol i ludartije.Samo da još ima malo više u glavi....Inače je izuzeten nogometni talent,ali znate kako to ide,odigraš par utakmica dobro i svi te pohvale pa ti misliš da si zvijezda i onda počneš izlazit i upoznavati čari noćnoga života i postepeno zanemaruješ karijeru.Šteta,a mogao je biti puno bolji.Prvo poluvrijeme je završilo 0:0,a u drugom je Matija zabio gol za 1:0.Na 2:0 je povisio Deni Kelava iz penala.Gosti su uspjeli smanjiti na 2:1 ali svaku nadu im je ugasio Cule pogotkom za 3:1.Gosti su uspjeli u 90' smanjiti na 3:2 i to je bilo to.
Hvala našim juniorima na ovoj pobjedi,na ovoj maloj ali slatkoj satisfakciji i melemu za našu ranjenu dušu.Pobjedili su razvikanog Papuka i njihovog trenera Antu Grabovca (čovjeka s masom mutnih radnji u nogometu).
Svaka čast momci. Sada se ponovo okrečemo prvenstvu gdje naši mladići vode mrtvu trku s Pitomačom za naslov prvaka u juniorskoj konkuranciji.Ima među njima materijala za budučnost čačinačkog nogometa (Majstor,Darko,Blek,Deni,Marica....)
Odlična predstava i velika pobjeda nad ljutim rivalom iz grada!Još jednom čestitke svim momcima.
Juniori Mladosti
P.S.Slike su malo mutne jer su slikane mobitelom.
Orahovčani-evo vam: In your face

- 20:49 - Mudro mišljenje puka (23) - Štampaj i urami - #

30.03.2005., srijeda

Malo o nogometu

Gužva u šesnajstercu!
Dobio sam neki dan par slika s nedjeljne utakmice protiv Pitomače od mog dragog prijatelja Goca. Samo da ga pitam nešto:Goc,koji kurac ti neigraš više?
Danas sam u sportskima čitao izvještaje s utakmica prvog proljetnog kola i tablicu. Zadržali smo 4 poziciju iza vodeće Pitomaće,Turanovca i Mikleuša.Susjed iz Mikleuša nam bježi samo 1 bod dok su Pitomača i Turanovac utekli podosta. Za početak evo jedne zanimljive slike koju obavezno pogledajte. Na slici je linijski sudija,izvjesni gospodin Ramić iz Orahovice (to vam je onaj grad u kojem su uhvatili pravoslavnog popa kako drka pred malim dječacima).Pogledajte na slici kako je on zainteresiran za utakmicu.
Zatim pogledajte sliku jednog zanimljivog detalja pred našim golom.Na sliku sam napisao i imena nekih naših igrača pa da i njih malo upoznate.O utakmici sam već nešto pisao,ali valja spomenuti da je Pitomača objektivno bolja ekipa,ali da smo se dobro držali do 55' kada smo primili prvi gol (drugog smo dobili u 90').Jedan od naših najboljih igrača je Jurica Matešić,zatim slijede igrači čije slike još nemam-Robert Đurina,Dragan Zubak, legendarni vratar Josip Nikšić Joja i ljubimac navijača,jedan od utemeljitelja Alkosa Tomislav Perković Toca. Ima tu još zanimljivih momaka poput Vuje,Mile Babca,no o njima ćemo pisati kasnije,proljetni dio je tek počeo.
Danas su naši momci igrali kup utakmicu protiv Crnca i pobijedili 8:1 (bio sam samo na prvom poluvremenu pa neznam sve strijelce-4 je dao mali Marko Nemet,2 Jure Matešić,a za ostala 2 još neznam jer sam išao gledat Hrvatsku i Maltu).Gosti su došli sa samo 9 igrača!
Hrvatska je reprezantacija pobijedila 3:0 kao što svi već znate.Bitna je pobjeda i nova 3 boda u borbi za SP.Pozdravljam frenda Šibenčanina i također se nadam da bi se i mogli sresti u Njemačkoj na Svjetskom prvenstvu. Neću sad tu pametovat o igri i navijanju nego ću samo napomenuti da su i Alkosi imali svog predstavnika na tribinama-Naš Lujza (Macko) je opet uzeo svoju torbu i zaputio se u Zagreb kao i mnogo puta do sada.Samo neka nam se vrati živ i zdrav.
I za kraj jedna poslastica-slika našeg oficijalnog mahača sa subotnje košarkaške utakmice protiv Slatine.Pogledajte i komentirajte!
- 20:13 - Mudro mišljenje puka (7) - Štampaj i urami - #

27.03.2005., nedjelja

Pobjeda i poraz

Pazite na Uskrsnog zeca!
Jučer su naši nogometaši otvorili proljetni dio sezone i to utakmicom protiv jake i trenutno vodeće Pitomače.Rezultat je bio 0:2.Naši su se momci zbilja trudili i bili dostojan protivnik objektivno jačoj Pitomači za koju igraju poznata imena poput Alena Mrzlečkog (igrao u Bjelovaru,Mladost 127,Hajduk,Lokeren) i Antona Pranjiča (Mladost 127,Zagreb...). Prvo je poluvreme završilo 0:0,a u drugom su gosti uspjeli iskoristiti svoje dvije prigode.Imali smo i mi svojih,ali se Vujo i Mtešić nisu najbolje snašli.Opširnije ovih dana jer sam danas prekinuo s korizmom i pod laganim sam utjecajem alkohola.poslije nogometa,otišli smo do dvorane na košarku.Ovoga puta bez transparenata i navijanja.Naši su igrali protiv Slatine i ubilježili zasluženu pobjedu 102:42!!Bio sam na prve dvije četvrtine-prvu smo dobili 40:6 a na poluvremenu je bilo 61:19.Toliko za sada o tome.
Treba i spomenuti da sam gledao utakmicu Hrvatska-Island u DEFU s Kecom i Bracom i da smo zadovoljni rezultatom i igrom pojedinaca.Nismo se uspjeli odlučiti jel nam bio bolji Pršo ili Srna,a oba su jučer igrala odlično.Šta vi mislite tko je bio najbolji?Pobjeda 4:0 je krasna i nadamo se nastavku pobjeda!
Sretan Uskrs
Čačinački Alkosi bi svima vama koji posječujete ovaj blog željeli čestitati Sretan Uskrs,dostojno proslavite Kristovo uskrsnuće,najveći događaj krščanstva.Ipak nezaboravite da Uskrs nije proslava farbanja jaja nego je Uskrs proslava Isusovog uskrsnuća iz mrtvih nakon mučenja i smrti.Nadam se da je netko ovih dana bio na misi jer ja nisam.Evo jedne sličice da se svi skupa podsjetimo Isusove muke.
Sretan Uskrs
A sada svi van,čestitajte prijateljima Uskrs,jedite,pijte,slavite i častite se jer se ja upravo spremam da učinim isto.Sretan vam Uskrs!
SRETAN USKRS,DOĐITE NAM NA JAJA!

- 15:57 - Mudro mišljenje puka (26) - Štampaj i urami - #

21.03.2005., ponedjeljak

Agonija se nastavlja

Naši košarkaši su se osramotili i drugi puta zaredom.Nisam bio na utakmici pa nebi o uzrocima poraza jer ih neznam a nebi htio srat bezveze! Igrali smo u Osijeku protiv ekipe Hrv.Sokola i izgubili 88:56 (ako je točan taj rezultat).Do kraja sezone su nam ostale samo još dvije utakmice.Obje igramo doma (protiv Slatine i Valpova) i traže se dvije pobjede! Alkosi su odlučili da će na tim utakmicama šutiti jer ono protiv Orahovice nije bilo normalno.I tako će biti dok se nešto nepromjeni.Nemoramo mi bit prvi,ali moramo napraviti sve što je moguće da se pokuša izboriti pobjeda.Netrebaju nam umišljene zvijezde i alibi potezi pojedinaca.Mi ih pratimo diljem Slavonije i deremo svoje glasnice,jedini su klub u ligi koji ima navijače i to vjerne navijače,a pojedincima smetamo i nemao pravo iznjeti ni svoje mišljenje a da se netko neuvrijedi!
Počela je i nogometna sezona.O nogometu još nismo pisali na ovom blogu pa ću samo ukratko napisati da se naša Mladost natječe u I.županijskoj ligi Virovitičko-Podravske županije.Nemojte me uzeti za riječ,ali mislim da smo jesenski dio završili na 4 mjestu.Jučer su naši momci igrali kup utakmicu u Bakiću i pobijedili 3:1. Dva gola je dao naš centarfor iz Zdenaca Robert Đurina a jednoga naš omiljeni Vujo koji se unatoč godinama još uvijek neda. Kaže mi Toca da nas je napustio Tomislav Kapelet i otišao u susjedni Mikleuš,izravnog konkurenta za poziciju na tablici.Junori su pobjedili 4:2 (strijelce neznam). U nedjelju starta proljetni dio prvenstva.Dolazi nam vodeća Pitomača i nadamo se pothvatu.Bod bi nam bio ko kuća!
Slika još uvijek nemamo,ali se nadam da će biti i toga tako da vas pobliže upoznamo i s našim nogometašima.Kad smo kod nogometa,moram napisati i ovo-neznam koja je to bila godina a naša je Mladost imala strašnu ekipu i igrala treću ligu.Izborili smo plasman u finale kupa županije protiv Mladosti 127 iz Suhopolja (tada je Mladost 127 igrala prvu ligu).Otišli smo na tu tekmu u velikom broju,pjevali,navijali i izgubili i to pošteno(11:3).Ali situacija koju neću nikad zaboraviti-naš Goc (tada 16-17 godina) prima loptu i zabija gol,skida dres i penje se po ogradi stadiona u Suhoplju a mi u deliriju!Kao da je pogodio za pobjedu.Da nas je barem netko uslikao jer bi slika bila fantastična i dokaz jedne velike ljubavi prema selu i klubu!Toga nema nigdje!!!!!
Živi i zdravi nam bili!
- 23:03 - Mudro mišljenje puka (22) - Štampaj i urami - #

15.03.2005., utorak

Kec & ja!

DVD Čačinci
Bio sam maločas kod našeg firemana na blogu i tamo ugledao post o mom šogoru Kecu.Prošli je tjedan fireman napisao i jedan post o meni,Bobiki pa svi vi koji bi htjeli upoznati i našu dobročiniteljsku stranu posjetite taj blog i pročitajte i naravno nabacite koji komentar. Nadam se da i među vama ima koji vatrogasac.
P.S.DVD Čačinci imaju osim firemanovog bloga i internet stranicu koju možete posjetiti klikajuči na ovaj link- DVD Čačinci
Keca sam ja već na ovom blogu predstavio kao navijača,ako vam je promaklo pročitajte ovdje.
- 16:53 - Mudro mišljenje puka (30) - Štampaj i urami - #

14.03.2005., ponedjeljak

Jebo nam pas mater 18 puta!

Baloni
Sigurno ste se malo iznenadili ovim naslovom.On je tu s razlogom,a bit će vam jasnije kad pročitate cijeli post.Svi već znate da smo OPET izgubili,ali neznate točno način na koji se to desilo pa ću vam ja to pokušat dočarat onako kako sam ja to vidio.
No počnimo s Alkosima.Cjeli smo tjedan bili napeti i željno isčekivalu utakmicu.Svaki dan smo se nešto dogovarali i mudrovali,čak smo i novi transparent napravili (kojeg možete vidjeti u postu ispod ovoga). Napravili smo i Vekiću najavu za utakmicu koju smo objesili preko ceste,kupili smo balone i dogovorili se kad je okupljanje. I došla je subota.Ja sam taj dan trebao raditi popodne ali sam se (kao i Edo) ,jenjao za smjenu samo da bi mogao na utakmicu.Skupljanje je počelo od 12 sati pa ndalje (kako se tko probudio).Skupile su se pare,kupila se cuga i predvođeni našim oficijalnim mahačem Kikijem,krenuli smo prema dvorani s pjesmom i puni optimizma.Svi su se nadali pobjedi i fešti kakvu Čačinci dugo nisu vidjeli.Pred dvoranom su dečki zalijevali grla i zagrijavali glasnice,pilo se i pjevalo!Skupilo se dosta svjeta,čak su došle i jake snage MUP-a mada neznam zbog čega jer gostujući navijači u biti niti ne postoje pa nije ni moglo doći do tuče!
Prije početka utakmice,kapetan naše ekipe Jure Krmpotić,nam je poklonio dres Mladosti s potpisima svih igrača.Taj ćemo dres uramit i objesit u DEF.
I onda je počela utakmica.
Predstavljanje momčadi Skok za loptu Trnsparenti Bobika i Braco bleje u kameru
Od samog početka,Alkosi su glasnim navijanjem pokušali pomoći svojim ljubimcima da dođu do pobjede.I naši su počeli odlično,dvije trice kapetana Jure Krmpotića u ubaćen slobodnjak za 7:0 na samom startu.Gosti su bili možda malo pod utjecajem atmosfere i bezveze su gubili lopte.Nešto kasnije gosti se bude,čak i vode,no na poluvreme se odlazi rezultatom 31:31.
I onda u trečoj četvrtini uragan Mladosti,odlična tvrda i čvrsta obrana,par kontri i Mladost se odljepljuje.Treća četvrtina završava rezultatom 57:39 (+18) za nas.Dakle,gosti nam zabijaju samo 8 poena!U dvorani ludnica,Alkosi nikad glasniji,svi prisutni pjevaju i već se slavi pobjeda.
Ali u zadnjoj četvrtini utakmice,pojedini igrači Mladosti gube koncentraciju zbog nedostatka snage i počinju se glupo i naivno gubiti lopte ali unatoč mnogobrojnim pogreškama ostaju u igri do kraja utakmice(Ivica Dadić)!!!!!!!!!!!!!!!Gosti uzimaju ponuđenu i malo pomalo sustižu prednost.Ali u našoj se igri ništa nemjenja.Na klupi i dalje sjede Zoran Preradović,Antonio Jukić,igrači koji bi mogli odigrati kvalitenu obranu i pomoči borbenom Davoru Ilešu,Mariu Jukiću i Mariu Anđeliću da sačuvaju prednost i da se pojedinci malo odmore.No,oni i dalje ostaju sjediti na klupi potpuno zaboravljeni.Davora mjenja Siniša koji odmah pravi petu osobnu i Davor se morao odmah vratiti na teren u borbu pod koševe.I šta se na kraju dešava?Orahovčani dolaze na +1 i tada ima naš igrač poklanja DVIJE lopte u ČETIRI sekunde i to je +5 za njih dvije minute do kraja.Što mi naravno neuspjevamo stići zbog pametne igre gostiju u obrani i nemoći pojedinih naših igrača. Mali Radoković (gostujući centar) cjelu zadnju četvrtinu igra s 4 osobne,a naš playmaker nikako da spusti loptu pod koš kako bi se iznudila 5. osobna i olakšao posao pod obručem.Gosti na u zadnjoj četvrtini zabijaju 40 poena (više nego u prethodne tri četvrtine skupa) i pobjeđuju 79:70!!!!!!!!!
U dvorani muk!Tuga i nevjerica!Nitko nemože vjerovati da smo izgubili dobivenu utakmicu!Nitko nemože vjerovati da smo ispustili 18 razlike u deset minuta! IZGUBILI SMO JEDINU UTAKMICU U SEZONI KOJU NISMO SMJELI IZGUBITI!"Eto,zato je naslovu-Jebo nam pas mater 18 puta!"
poslije tekme sam razgovarao s kapetanom Jurom-ljut je i bjesan,psuje i viče.U kutu dvorane Zoki Preradović sjedi i gleda u parket i neprića ni sa kim.Zoki,digni glavu,ti nsi mogao ništa napraviti u te dvije minute što si igrao.U DEFU Maka Krmpotić uporno ponavlja jedno te istu rečenicu i nemože vjerovat kako se sve to dogodilo.Maka,sve nam je jasno,mi te razumijemo.Ali nerazumijemo zašo igrač koji izgubi loptu u 3-4 napada zaredom ostaje na terenu do kraja utakmice,nerazumijemo zašto igrač koji u zadnje vrijeme igra odlično (Zoki) prosjedi 38 minuta na klupi,nrazumijemo zašto igrač koji u dobrom djelu prvog poluvremena igra odličnu obranu na Joki (Maka) i onda u drugom neulazi u igru,nerazmijemo zašto srednji Blek nedobije 6-7 minuta da odmori naše bekove i pokaže što zna (pa makar i napravit 5 faulova na ključnim igračima)!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuga i nevjerica 1 Tuga i nevjerica 2 Tuga i nevjerica 3 Vekić smiruje Mrusa
Što da vam nakon ovakve utakmice pišem o navijanju?Bilo je odlično i glasno,šteta što nemamo veću dvoranu.I sve je prošlo bez ijednog incidenta!Neki su mislili da ćemo napravit sranje-ne gospodo,malo ste se prevarili,nismo mi idioti i huligani!
Moram spomenuti još jednu stvar-u tomboli u poluvremenu utakmice,TV je dobio legenda Čačinačkog alkoholizma,doajen u toj disciplini-Mile Kopecki! Mile,čestitamo!
Svima vama koji ste nam ovdje ostavljali poruke podrške od srca zahvaljujemo!
Nakon ovakvog poraza pitamo se imali sve to više smisla.Svake subote dolazit i galamit i pravit budale od sebe! Neznam.Ali ako se ubrzo nešto nepromjeni dvorana bi nam mogla ostat prazna pa nam nebi više bila tjesna nego prevelika!
Zahvaljujem Gocu na slikama,a ovih dana će biti još slika koje je slikao Zoran Peterfaj!

- 00:49 - Mudro mišljenje puka (61) - Štampaj i urami - #

11.03.2005., petak

Revanš?

Čačinački Alkosi
Sutra,tj. u subotu 12.03.2005. sa početkom u 17.30 u našoj maloj dvorani odigrava se derbi godine,dugoočekivana košarkaška utakmica između KK Mladost Čačinci i KK Orahovica! Sprema se velika fešta u organizaciji Čačinačkih Alkosa potpomognuta sa djelom uprave KK Mladost!
Kao što ste mogli vidjeti,zgotovili smo još jedan transparent koji će sutra imat premijeru.
Alkosi obavještavaju sve koji misle i žele doći na tekmu da je okupljanje u centru čačinaca od 12 sati pa na dalje zbog kupovanja cuge i sličnih dozvoljenih stimulanasa.Oko 15 sati svi skupa krećemo prema dvorani ispred koje čemo se uz pivo,vino i pjesme zagrijavati za utakmicu i dogovoriti se oko ponašanja i koreografije.
U svoje osobno ime i u ima Alkosa pozivam sve navijače koji će biti na utakmici da se ponašaju fer i korektno te da iskažu svoju ljubav klubu i selu na jedan pravi,pošteni način bez incidenata i sličnoga.Našem klubu treba naša pomoč da uzvratimo Orahovici za poraz od prije dva mjeseca i nadamo se pobjedi.Još jednom vas pozivam na fer ponašanje.Izgrednici će prvo od mene dobit po ušima a zatim i od ostalih,a tek onda od organa reda i mira ako ih bude tamo.
DŽIBRIL
Sve vas koji nas podržavate i volite i daleko ste da bi došli na utakmicu pozivam da nam na ovom mjestu ostavite vaše poruke podrške i na taj način pomognete i nama i našem klubu!

Naši će po najavama nastupiti u kompletnom sastavu što je bio rijedak slučaj ove sezone što je još jedan od zaloga optimizma i nade u pobjedu.Da vas podsjetim,prije dva mjeseca nas je Orahovica doslovno poderala na njihovom parketu i red je da im uzvratimo istom mjerom!
Što se nas tiče,sve je spremno i nadamo se da će nam naši košarkaši,uz našu pomoć,podariti tu pobjedu nadnajvećim rivalom te da ćemo svi skupa feštati u DEFU poslije utakmice do kasno u noć! Neočekuje se dolazak nikoga od navijača iz Orahovice jer ko što znate njih nema j. nepostoje!
SVI SKUPA POMOZIMO MLADOSTI DA UZVRATI ORAHOVICI I DOKAŽE KOJE BROJ 1 NA OVIM NAŠIM PROSTORIMA!
IDE NASTUPA NEBOJI SE SEXA,ČAČINAČKA MLADOST JEBE BEZ KOMPLEXA

- 16:40 - Mudro mišljenje puka (38) - Štampaj i urami - #

09.03.2005., srijeda

Pripreme za utakmicu protiv Orahovice

KK Mladost-KK Orahovica -Čačinci 12.03.2005.
Pripreme za subotnji derbi protiv Orahovice u našoj maloj dvorani su u punom jeku. Na zamolbu našeg dragog Dražena Vekića iz uprave kluba,napravili smo reklamu za utakmicu. U izradi iste najviše su sudjelovali sveprisutni Mrus i Kec odradivši većinu posla.Mi ostali smo im kako i uvijek bili moralna potpora. Uglavnom,reklama je napravljena i danas ujutro je jedan od naših hrabrih vatrogasaca,Gaga, obukao svoj kombinezon,uzeo ljestve i prihvatio se zadaće da je objesi kod našeg vatrogasnog doma preko ceste!Naravno da naš Gago nije bio sam,imao je ekipu koja mu je pomagala i davala smjernice gdje i koliko da je pomakne.Bez naše pomoći on to nebi učino pravilno.A kao i uvijek do sada imali smo vremena i za zajebancije poput grudanja i podjebavanja!
A danas popodne moramo dovršiti jučer započeti novi transparent Čačinačkih Alkosa. Čekam da Kec dođe kod mene pa da svi skupa odemo kod dobrog starog Mrusa i dovršimo to! Osječa se pozitivna atmosfera i jedva čekamo subotu i utakmicu!

UPDATE:Zgotovili smo transparent pa da vam ga i predstavimo.Ove tri lude glave su br.12, Kec i Braco! Jel dobar,a?
Novi transparent
- 19:43 - Mudro mišljenje puka (20) - Štampaj i urami - #

08.03.2005., utorak

Davis Cup

Hrvatska bolja od Amerike!
Moram nešto napisati i o pobjedi naših tenisača nad umišljenim i bahatim Amerima i to usred Amerike! Naši su dečki otputovali na taj susret u jako dobroj formi i s pravom se nadali pothvatu protiv jedne od najjačih reprezentacija svijeta.Malo je bilo onih koji su vjerovali u tu pobjedu,možda su se nadali,ali nisu baš vjerovali.nitko nam nije vjerovao osim nas samih. Prvog dana je naš majstor Ljubičić objasnio Agassiu da je njegovo vrijeme prošlo i da bi trebao krenuti stopama svojih vršnjaka koji već odavno igraju Senior Tour!Taj je meč bio napet i neizvjestan do samog svog početka.Sve dalje je vodila samo prema Ljubinoj pobjedi.A moram spomenuti i rezultat u Tie-breaku drugog seta-7:0 za našeg asa! Metla!
Nakon tog meča i 1:0 za Hrvate,svoj su meč zaigrali Ančić i onaj umišljeni pederaš Rodick! Stvarno mi taj tip ide na kurac i gadi mi se još od susreta s Goranom na Wimbledonu 2001 kad mu je Goran dao gasa.Mislim,tip je pederčina i gotovo.Mario je meč otvorio odlično i uzeo prvi set a onda je počeo griješiti i Rodick je sa svojom bezveznom nabijačinom došao do pobjede.
Drugog dana-parovi!E tu nam pogotovo nitko nije davao šansu!Braća Bryan su kao jedni od najboljih parova na svijetu i u Davis Cupu nikad nisu izgubili niti set!Nek im bude.Al kad se takvi "specijalci" namjere na prave teniske znalce,onda nastaju problemi.Meč je počeo tako da su braća Bryan poput Rodicka nekakvom nabijačinom i našim greškama došli do prvog seta.Naši momci se u drugom setu uozbiljuju i u napetom Tie-breaku uzimaju taj set. I onda slijedi demonstracija iliti besplatna škola tenisa by Ljubičić i Ančić! Prekrasni potezi naših majstora doslovce izluđuju prepotentnu braću Bryan i oni se lagano gube,a naši dobivaju na samopouzdanju i počinju pogađati sve što zažele.I braća Bryan su mi se jako zgadila svojim ponašanjem poput Rodicka.Tipični Američki pederaši! A jesu ti Ameri munjen narod u pičku materinu! Uglavnom,naši momci uzimaju 3. i 4. set i Hrvatska vodi 2:1.
Brončani par postaje zlatni
Dan treći!Na teren izlaze mrski neprijatelji-Rodick i Ljubičić!Težak,napet i neizvjestan meč.Zbog Ljubičićevog umora Rodicku prolazi nabijačina,ali ne svaki puta.Čim mu Ljubo vrati servis za njega nastaju problemi.Isto poput braće Bryan.Nakon svake duže izmjene udaraca poen bi uglavnom završavao na našem kontu.
Pilić I Ljubičić
Odlična igra u 2.,3. i 5. setu odvode Ljubičića do pobjede a Hrvate u četvrt-finale Davis Cupa!3:1 za nas! Krasno!I ujedno prilika mladom Roku Karanušiću prilika da upiše nastup u Davis Cupu.Hrabro je odigrao i izgubio od jednog od Bryana,no to uopće nije bitno,bitno je da smo prošli i da smo Amere a i cijeli svijet ostavili bez teksta! Velika pobjeda naših tenisača i dečki su apsolutno zaslužili da se i o njima nešto napiše,zar ne?
Velike čestitke našoj reprezentaciji,izborniku Nikoli Piliću,našem prvom reketu Ivanu Ljubičiću,drugoj violini Mariu Ančiću,momku koji dolazi Roku Karanušiću i Krajanu koji je bio u statusu "navijača" ali ipak dio reprezentacije.

SAD - Hrvatska 2:3

PETAK
Ivan Ljubičić - Andre Agassi 6:3, 7:6 (0), 6:3
Mario Ančić - Andy Roddick 6:4, 2:6, 1:6, 4:6

SUBOTA
Ljubičić/Ančić - Bryan/Bryan 3:6, 7:6 (8), 6:4, 6:4

NEDJELJA
Ivan Ljubičić - Andy Roddick 4:6, 6:3, 7:6 (11), 6:7 (7), 6:2
Roko Karanušić - Bob Bryan 2:6, 6:3, 1:6


Četvrtfinale Davis Cupa (15 do 17. srpnja):

Slovačka - Nizozemska
Australija - Argentina
Rusija - Francuska
Hrvatska - Rumunjska

Rumunji,jadna vam majka!

- 07:17 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

06.03.2005., nedjelja

Pobjeda Mladosti Mladost

Nakon dugo,dugo vremena,naša je Mladost jučer došla do nove pobjede i to u gostima! Pala je momčad Slavonije iz Osijeka i to rezultatom 106:64! Dakle,bila je to čista razvaljotka i demonstracija sile. Ja nažalost zbog poslovnih obveza nisam nazočio utakmici,ali su zato Alkosi opet otišli tamo u solidnom broju.U razgovoru s nekima od njih saznao sam da smo ih gazili cijelu utakmicu (prva čatvrtina 30:7 za nas) i da su prigodu dobili svi naši košarkaši pa je i mladi David Jambrešić upisao svoje prve seniorske poene,a da je najmlađi Blek prodao nekoliko uspješnih rolinga i upisao 4 poena.
Anđelić je bio standardno među boljima sa 36 poena,a naš Ile je zabio samo 2,ali je imao pun kurac skokova u obrani i napadu.Moram sutra nazvat Vekića da mi da službene podatke o strijelcima i rezultate ostalih utakmica.
Pred nama je veliki tjedan jer nam u subotu dolazi veliki rival,momčad Orahovice kojima smo dužni za poraz u prvom mjesecu.Alkosi spremaju veliku feštu i nadamo se da će nam naši košarkaši podarit pobjedu protiv orahovice tako da na kraju svi skupa slavimo i pokažemo Orahovčanima kako se slave pobjede i kako se veseli tu kod nas na selu.
Moram se ovih dana naći s Kecom i napraviti novi transparent za utakmicu,samo što još neznamo što da napravimo,pa ako netko ima ideju....
Moramo smisliti i nekakvo iznenađenje za naše i njihove košarkaše jer nam je jedna dugo planirana akcija propala zbog naše tradicionalne aljkavosi.Imamo 6 dana do utakmice i moramo nešto smisliti.
Živi bili,u vinu se kupali!
Mladost

- 19:39 - Mudro mišljenje puka (14) - Štampaj i urami - #

03.03.2005., četvrtak

Braco Alkos

Tri kralja
Kako započeti priču o Braci?Braco vam je moj dragi prijatelj,istinski Alkos,mlad, ambiciozan,nezaposlen,pušač,slobodan i nema vanbračne djece!






Braco i Glišo
Ime:Alexandar
Prezime:Pleić
Nadimak:Braco,Plejo,Saša...
Titula:Navijač prvog reda
Kao što rekoh,Braco je mlad i ambiciozan.Oduvjek je sanjao da će postat sudski tumač za Engleski i Njemački jezik,da će bit bogat i bahat,ali zakočile su ga učiteljice koje u osnovnoj školi nisu ama baš ničemu naučile (što se tiče stranih jezika) pa je završio za automehaničara odradivši praksu kod majstora Miljeka.Sada je Braco nezaposlen i zajedno s Glišom izigrava inventar u DEFU.Njih dva su vam najbolji prijatelji,i jedva čekaju da u DEF uđe netko koga bi mogli malo ismijavati i sprdati se iz njega.Stalno su zajedno i neidu nikuda jedan bez drugoga.U svim svojim forama se sjajno nadopunjuju tako da kad je jedan sam,onda te fore i nisu tako "ubojite" kao inače.
Uvjek je za akciju poput mnogih od nas,ali dok smo bili u Zagrebu,ipak je izabrao šetnju gradom i razgledavanje zajedno samnom i Glišom,a ne pijanku s dečkima u birtiji.To je jedini puta da nije pio s ekipom.Sve fešte on redovito posječuje i uvijek bude jedan od pijanijih i luđih.Ima nekoliko primjera bilo to u Drenovcu, na kampiranju ili u našem vatrogasnom domu ili negdje drugdje.Voli sve što vole mladi i skuplja salvete i postere od BEK STRIT BOJSA!
Meni je Braco drag,uvjek je spreman za zajebanciju i zafrkanciju,dobro karta belu,ali malo je aljkav.Ove slike s putovanja u Zagreb na utakmicu sam čekao 3 mjeseca dok mi ih nije skenirao.Imam još slika za skenirat ali bojim se da bi to bilo gotovo ko zna kad.Braco,oš mi skenirat slike od mog rođendana?
Toliko zasad o Braci,ako imate kakva pitanja,javite se.A ako ga poznate,napišite nešto što ja nisam napisao.Živili!


Na kraju bi samo napisao nešto nevezano na ovaj post o braci.Radi se o prošlom postu i o komentaru izvjesnog Kekeza koji nam onak elegantno "jebe mamu Čačinačku!" pa bi mu se zahvalio na lijepim riječima i pitao ga tko je on da nama jebe mamu Čačinačku?Sam taj komentar govori dovoljno o njemu i njegovoj kulturi,pravoj građanskoj.Bio sam u Osijeku dvije godine,ali takve kretene tamo nisam susretao što samo govori da je on jedan obični idiot koji se želi pod svaku cjenu malo kurčiti i glumiti frajera ovdje na blogu pošto to vjerovatno nemože raditi u svom gradu i u svom privatnom životu.Kekez,nemoj molim te sad ti počet tu ispražnjavat ventil svojih frustracija jer sam se jednog sličnog kretena jedva rješio.
Ovaj blog je zamišljen tako da se mi,Čačinački Alkosi malo predstavimo široj javnosti i da se zajebavamo na svoj račun,a ne da nam tu dolaze kojekakvi kreteni i prave se frajerima.
Hvala na razumjevanju i ako nemaš šta pametno za napisat,nemoj brate mili tu ni dolazit.

- 19:18 - Mudro mišljenje puka (28) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova