, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Agonija se nastavlja - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

21.03.2005., ponedjeljak

Agonija se nastavlja

Naši košarkaši su se osramotili i drugi puta zaredom.Nisam bio na utakmici pa nebi o uzrocima poraza jer ih neznam a nebi htio srat bezveze! Igrali smo u Osijeku protiv ekipe Hrv.Sokola i izgubili 88:56 (ako je točan taj rezultat).Do kraja sezone su nam ostale samo još dvije utakmice.Obje igramo doma (protiv Slatine i Valpova) i traže se dvije pobjede! Alkosi su odlučili da će na tim utakmicama šutiti jer ono protiv Orahovice nije bilo normalno.I tako će biti dok se nešto nepromjeni.Nemoramo mi bit prvi,ali moramo napraviti sve što je moguće da se pokuša izboriti pobjeda.Netrebaju nam umišljene zvijezde i alibi potezi pojedinaca.Mi ih pratimo diljem Slavonije i deremo svoje glasnice,jedini su klub u ligi koji ima navijače i to vjerne navijače,a pojedincima smetamo i nemao pravo iznjeti ni svoje mišljenje a da se netko neuvrijedi!
Počela je i nogometna sezona.O nogometu još nismo pisali na ovom blogu pa ću samo ukratko napisati da se naša Mladost natječe u I.županijskoj ligi Virovitičko-Podravske županije.Nemojte me uzeti za riječ,ali mislim da smo jesenski dio završili na 4 mjestu.Jučer su naši momci igrali kup utakmicu u Bakiću i pobijedili 3:1. Dva gola je dao naš centarfor iz Zdenaca Robert Đurina a jednoga naš omiljeni Vujo koji se unatoč godinama još uvijek neda. Kaže mi Toca da nas je napustio Tomislav Kapelet i otišao u susjedni Mikleuš,izravnog konkurenta za poziciju na tablici.Junori su pobjedili 4:2 (strijelce neznam). U nedjelju starta proljetni dio prvenstva.Dolazi nam vodeća Pitomača i nadamo se pothvatu.Bod bi nam bio ko kuća!
Slika još uvijek nemamo,ali se nadam da će biti i toga tako da vas pobliže upoznamo i s našim nogometašima.Kad smo kod nogometa,moram napisati i ovo-neznam koja je to bila godina a naša je Mladost imala strašnu ekipu i igrala treću ligu.Izborili smo plasman u finale kupa županije protiv Mladosti 127 iz Suhopolja (tada je Mladost 127 igrala prvu ligu).Otišli smo na tu tekmu u velikom broju,pjevali,navijali i izgubili i to pošteno(11:3).Ali situacija koju neću nikad zaboraviti-naš Goc (tada 16-17 godina) prima loptu i zabija gol,skida dres i penje se po ogradi stadiona u Suhoplju a mi u deliriju!Kao da je pogodio za pobjedu.Da nas je barem netko uslikao jer bi slika bila fantastična i dokaz jedne velike ljubavi prema selu i klubu!Toga nema nigdje!!!!!
Živi i zdravi nam bili!
- 23:03 - Mudro mišljenje puka (22) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova