Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Revanš?

Sutra,tj. u subotu 12.03.2005. sa početkom u 17.30 u našoj maloj dvorani odigrava se derbi godine,dugoočekivana košarkaška utakmica između KK Mladost Čačinci i KK Orahovica! Sprema se velika fešta u organizaciji Čačinačkih Alkosa potpomognuta sa djelom uprave KK Mladost!
Kao što ste mogli vidjeti,zgotovili smo još jedan transparent koji će sutra imat premijeru.
Alkosi obavještavaju sve koji misle i žele doći na tekmu da je okupljanje u centru čačinaca od 12 sati pa na dalje zbog kupovanja cuge i sličnih dozvoljenih stimulanasa.Oko 15 sati svi skupa krećemo prema dvorani ispred koje čemo se uz pivo,vino i pjesme zagrijavati za utakmicu i dogovoriti se oko ponašanja i koreografije.
U svoje osobno ime i u ima Alkosa pozivam sve navijače koji će biti na utakmici da se ponašaju fer i korektno te da iskažu svoju ljubav klubu i selu na jedan pravi,pošteni način bez incidenata i sličnoga.Našem klubu treba naša pomoč da uzvratimo Orahovici za poraz od prije dva mjeseca i nadamo se pobjedi.Još jednom vas pozivam na fer ponašanje.Izgrednici će prvo od mene dobit po ušima a zatim i od ostalih,a tek onda od organa reda i mira ako ih bude tamo.
DŽIBRIL

Sve vas koji nas podržavate i volite i daleko ste da bi došli na utakmicu pozivam da nam na ovom mjestu ostavite vaše poruke podrške i na taj način pomognete i nama i našem klubu!

Naši će po najavama nastupiti u kompletnom sastavu što je bio rijedak slučaj ove sezone što je još jedan od zaloga optimizma i nade u pobjedu.Da vas podsjetim,prije dva mjeseca nas je Orahovica doslovno poderala na njihovom parketu i red je da im uzvratimo istom mjerom!
Što se nas tiče,sve je spremno i nadamo se da će nam naši košarkaši,uz našu pomoć,podariti tu pobjedu nadnajvećim rivalom te da ćemo svi skupa feštati u DEFU poslije utakmice do kasno u noć! Neočekuje se dolazak nikoga od navijača iz Orahovice jer ko što znate njih nema j. nepostoje!
SVI SKUPA POMOZIMO MLADOSTI DA UZVRATI ORAHOVICI I DOKAŽE KOJE BROJ 1 NA OVIM NAŠIM PROSTORIMA!
IDE NASTUPA NEBOJI SE SEXA,ČAČINAČKA MLADOST JEBE BEZ KOMPLEXA


Post je objavljen 11.03.2005. u 16:40 sati.