,bobika.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Pobjeda Mladosti Mladost

Nakon dugo,dugo vremena,naša je Mladost jučer došla do nove pobjede i to u gostima! Pala je momčad Slavonije iz Osijeka i to rezultatom 106:64! Dakle,bila je to čista razvaljotka i demonstracija sile. Ja nažalost zbog poslovnih obveza nisam nazočio utakmici,ali su zato Alkosi opet otišli tamo u solidnom broju.U razgovoru s nekima od njih saznao sam da smo ih gazili cijelu utakmicu (prva čatvrtina 30:7 za nas) i da su prigodu dobili svi naši košarkaši pa je i mladi David Jambrešić upisao svoje prve seniorske poene,a da je najmlađi Blek prodao nekoliko uspješnih rolinga i upisao 4 poena.
Anđelić je bio standardno među boljima sa 36 poena,a naš Ile je zabio samo 2,ali je imao pun kurac skokova u obrani i napadu.Moram sutra nazvat Vekića da mi da službene podatke o strijelcima i rezultate ostalih utakmica.
Pred nama je veliki tjedan jer nam u subotu dolazi veliki rival,momčad Orahovice kojima smo dužni za poraz u prvom mjesecu.Alkosi spremaju veliku feštu i nadamo se da će nam naši košarkaši podarit pobjedu protiv orahovice tako da na kraju svi skupa slavimo i pokažemo Orahovčanima kako se slave pobjede i kako se veseli tu kod nas na selu.
Moram se ovih dana naći s Kecom i napraviti novi transparent za utakmicu,samo što još neznamo što da napravimo,pa ako netko ima ideju....
Moramo smisliti i nekakvo iznenađenje za naše i njihove košarkaše jer nam je jedna dugo planirana akcija propala zbog naše tradicionalne aljkavosi.Imamo 6 dana do utakmice i moramo nešto smisliti.
Živi bili,u vinu se kupali!
Mladost


Post je objavljen 06.03.2005. u 19:39 sati.