, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Pobjeda Mladosti <img src="http://img218.exs.cx/img218/721/18ggg4451gb.gif" border="0" width="35" height="36" alt="Mladost" /></a> - Čačinački Alkosi - Blog.hr ,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> ,blog.dnevnik.hr/bobika" />

Čačinački Alkosi

06.03.2005., nedjelja

Pobjeda Mladosti Mladost

Nakon dugo,dugo vremena,naša je Mladost jučer došla do nove pobjede i to u gostima! Pala je momčad Slavonije iz Osijeka i to rezultatom 106:64! Dakle,bila je to čista razvaljotka i demonstracija sile. Ja nažalost zbog poslovnih obveza nisam nazočio utakmici,ali su zato Alkosi opet otišli tamo u solidnom broju.U razgovoru s nekima od njih saznao sam da smo ih gazili cijelu utakmicu (prva čatvrtina 30:7 za nas) i da su prigodu dobili svi naši košarkaši pa je i mladi David Jambrešić upisao svoje prve seniorske poene,a da je najmlađi Blek prodao nekoliko uspješnih rolinga i upisao 4 poena.
Anđelić je bio standardno među boljima sa 36 poena,a naš Ile je zabio samo 2,ali je imao pun kurac skokova u obrani i napadu.Moram sutra nazvat Vekića da mi da službene podatke o strijelcima i rezultate ostalih utakmica.
Pred nama je veliki tjedan jer nam u subotu dolazi veliki rival,momčad Orahovice kojima smo dužni za poraz u prvom mjesecu.Alkosi spremaju veliku feštu i nadamo se da će nam naši košarkaši podarit pobjedu protiv orahovice tako da na kraju svi skupa slavimo i pokažemo Orahovčanima kako se slave pobjede i kako se veseli tu kod nas na selu.
Moram se ovih dana naći s Kecom i napraviti novi transparent za utakmicu,samo što još neznamo što da napravimo,pa ako netko ima ideju....
Moramo smisliti i nekakvo iznenađenje za naše i njihove košarkaše jer nam je jedna dugo planirana akcija propala zbog naše tradicionalne aljkavosi.Imamo 6 dana do utakmice i moramo nešto smisliti.
Živi bili,u vinu se kupali!
Mladost

- 19:39 - Mudro mišljenje puka (14) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova