, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Satisfakcija - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

31.03.2005., četvrtak

Satisfakcija

Prije pola sata je u Čačincima odigrana kup utakmica za juniore između naše Mladosti i juniora Papuka iz Orahovice.Naš prijatelj Dr.Love nas je nedavno prosvjetlio saznanjem da taj Papuk igra u trećoj Hrvatskoj nogometnoj ligi,tj. u rangu više nego Mladost iz Čačinaca.E pa taj Papuk je došao u Čačince odigrati spomenutu kup utakmicu uvjeren u prolaz ,ali su naši momci odigrali hrabru i čvrstu utakmicu i potpuno zasluženo pobijedili 3:2.U obje ekipe je nastupilo par momaka koji nastupaju za seniorske momčadi.Kod nas su to bili mali Marko Nemet,Mario Jukić-Blek i mali Deni Kelava.Obojica su bili odlični a uz njih treba izdvojiti neprelaznog Darka Samardžića,strijelca trećeg pogotka malog Culu iz Brezovljana i našeg Matiju Peterfaja-Majstora.
Matija Peterfaj-Majstor
Ovo na slici je spomenuti Majstor.Zaslužio je svoj dio medijskog prostora i dostojno predstavljanje širem pučanstvu lijepe naše.Matija je istaknuti pripadnik Čačinačkih Alkosa,uvjek spreman za navijanje,alkohol i ludartije.Samo da još ima malo više u glavi....Inače je izuzeten nogometni talent,ali znate kako to ide,odigraš par utakmica dobro i svi te pohvale pa ti misliš da si zvijezda i onda počneš izlazit i upoznavati čari noćnoga života i postepeno zanemaruješ karijeru.Šteta,a mogao je biti puno bolji.Prvo poluvrijeme je završilo 0:0,a u drugom je Matija zabio gol za 1:0.Na 2:0 je povisio Deni Kelava iz penala.Gosti su uspjeli smanjiti na 2:1 ali svaku nadu im je ugasio Cule pogotkom za 3:1.Gosti su uspjeli u 90' smanjiti na 3:2 i to je bilo to.
Hvala našim juniorima na ovoj pobjedi,na ovoj maloj ali slatkoj satisfakciji i melemu za našu ranjenu dušu.Pobjedili su razvikanog Papuka i njihovog trenera Antu Grabovca (čovjeka s masom mutnih radnji u nogometu).
Svaka čast momci. Sada se ponovo okrečemo prvenstvu gdje naši mladići vode mrtvu trku s Pitomačom za naslov prvaka u juniorskoj konkuranciji.Ima među njima materijala za budučnost čačinačkog nogometa (Majstor,Darko,Blek,Deni,Marica....)
Odlična predstava i velika pobjeda nad ljutim rivalom iz grada!Još jednom čestitke svim momcima.
Juniori Mladosti
P.S.Slike su malo mutne jer su slikane mobitelom.
Orahovčani-evo vam: In your face

- 20:49 - Mudro mišljenje puka (23) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova