, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Jebo nam pas mater 18 puta! - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

14.03.2005., ponedjeljak

Jebo nam pas mater 18 puta!

Baloni
Sigurno ste se malo iznenadili ovim naslovom.On je tu s razlogom,a bit će vam jasnije kad pročitate cijeli post.Svi već znate da smo OPET izgubili,ali neznate točno način na koji se to desilo pa ću vam ja to pokušat dočarat onako kako sam ja to vidio.
No počnimo s Alkosima.Cjeli smo tjedan bili napeti i željno isčekivalu utakmicu.Svaki dan smo se nešto dogovarali i mudrovali,čak smo i novi transparent napravili (kojeg možete vidjeti u postu ispod ovoga). Napravili smo i Vekiću najavu za utakmicu koju smo objesili preko ceste,kupili smo balone i dogovorili se kad je okupljanje. I došla je subota.Ja sam taj dan trebao raditi popodne ali sam se (kao i Edo) ,jenjao za smjenu samo da bi mogao na utakmicu.Skupljanje je počelo od 12 sati pa ndalje (kako se tko probudio).Skupile su se pare,kupila se cuga i predvođeni našim oficijalnim mahačem Kikijem,krenuli smo prema dvorani s pjesmom i puni optimizma.Svi su se nadali pobjedi i fešti kakvu Čačinci dugo nisu vidjeli.Pred dvoranom su dečki zalijevali grla i zagrijavali glasnice,pilo se i pjevalo!Skupilo se dosta svjeta,čak su došle i jake snage MUP-a mada neznam zbog čega jer gostujući navijači u biti niti ne postoje pa nije ni moglo doći do tuče!
Prije početka utakmice,kapetan naše ekipe Jure Krmpotić,nam je poklonio dres Mladosti s potpisima svih igrača.Taj ćemo dres uramit i objesit u DEF.
I onda je počela utakmica.
Predstavljanje momčadi Skok za loptu Trnsparenti Bobika i Braco bleje u kameru
Od samog početka,Alkosi su glasnim navijanjem pokušali pomoći svojim ljubimcima da dođu do pobjede.I naši su počeli odlično,dvije trice kapetana Jure Krmpotića u ubaćen slobodnjak za 7:0 na samom startu.Gosti su bili možda malo pod utjecajem atmosfere i bezveze su gubili lopte.Nešto kasnije gosti se bude,čak i vode,no na poluvreme se odlazi rezultatom 31:31.
I onda u trečoj četvrtini uragan Mladosti,odlična tvrda i čvrsta obrana,par kontri i Mladost se odljepljuje.Treća četvrtina završava rezultatom 57:39 (+18) za nas.Dakle,gosti nam zabijaju samo 8 poena!U dvorani ludnica,Alkosi nikad glasniji,svi prisutni pjevaju i već se slavi pobjeda.
Ali u zadnjoj četvrtini utakmice,pojedini igrači Mladosti gube koncentraciju zbog nedostatka snage i počinju se glupo i naivno gubiti lopte ali unatoč mnogobrojnim pogreškama ostaju u igri do kraja utakmice(Ivica Dadić)!!!!!!!!!!!!!!!Gosti uzimaju ponuđenu i malo pomalo sustižu prednost.Ali u našoj se igri ništa nemjenja.Na klupi i dalje sjede Zoran Preradović,Antonio Jukić,igrači koji bi mogli odigrati kvalitenu obranu i pomoči borbenom Davoru Ilešu,Mariu Jukiću i Mariu Anđeliću da sačuvaju prednost i da se pojedinci malo odmore.No,oni i dalje ostaju sjediti na klupi potpuno zaboravljeni.Davora mjenja Siniša koji odmah pravi petu osobnu i Davor se morao odmah vratiti na teren u borbu pod koševe.I šta se na kraju dešava?Orahovčani dolaze na +1 i tada ima naš igrač poklanja DVIJE lopte u ČETIRI sekunde i to je +5 za njih dvije minute do kraja.Što mi naravno neuspjevamo stići zbog pametne igre gostiju u obrani i nemoći pojedinih naših igrača. Mali Radoković (gostujući centar) cjelu zadnju četvrtinu igra s 4 osobne,a naš playmaker nikako da spusti loptu pod koš kako bi se iznudila 5. osobna i olakšao posao pod obručem.Gosti na u zadnjoj četvrtini zabijaju 40 poena (više nego u prethodne tri četvrtine skupa) i pobjeđuju 79:70!!!!!!!!!
U dvorani muk!Tuga i nevjerica!Nitko nemože vjerovati da smo izgubili dobivenu utakmicu!Nitko nemože vjerovati da smo ispustili 18 razlike u deset minuta! IZGUBILI SMO JEDINU UTAKMICU U SEZONI KOJU NISMO SMJELI IZGUBITI!"Eto,zato je naslovu-Jebo nam pas mater 18 puta!"
poslije tekme sam razgovarao s kapetanom Jurom-ljut je i bjesan,psuje i viče.U kutu dvorane Zoki Preradović sjedi i gleda u parket i neprića ni sa kim.Zoki,digni glavu,ti nsi mogao ništa napraviti u te dvije minute što si igrao.U DEFU Maka Krmpotić uporno ponavlja jedno te istu rečenicu i nemože vjerovat kako se sve to dogodilo.Maka,sve nam je jasno,mi te razumijemo.Ali nerazumijemo zašo igrač koji izgubi loptu u 3-4 napada zaredom ostaje na terenu do kraja utakmice,nerazumijemo zašto igrač koji u zadnje vrijeme igra odlično (Zoki) prosjedi 38 minuta na klupi,nrazumijemo zašto igrač koji u dobrom djelu prvog poluvremena igra odličnu obranu na Joki (Maka) i onda u drugom neulazi u igru,nerazmijemo zašto srednji Blek nedobije 6-7 minuta da odmori naše bekove i pokaže što zna (pa makar i napravit 5 faulova na ključnim igračima)!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuga i nevjerica 1 Tuga i nevjerica 2 Tuga i nevjerica 3 Vekić smiruje Mrusa
Što da vam nakon ovakve utakmice pišem o navijanju?Bilo je odlično i glasno,šteta što nemamo veću dvoranu.I sve je prošlo bez ijednog incidenta!Neki su mislili da ćemo napravit sranje-ne gospodo,malo ste se prevarili,nismo mi idioti i huligani!
Moram spomenuti još jednu stvar-u tomboli u poluvremenu utakmice,TV je dobio legenda Čačinačkog alkoholizma,doajen u toj disciplini-Mile Kopecki! Mile,čestitamo!
Svima vama koji ste nam ovdje ostavljali poruke podrške od srca zahvaljujemo!
Nakon ovakvog poraza pitamo se imali sve to više smisla.Svake subote dolazit i galamit i pravit budale od sebe! Neznam.Ali ako se ubrzo nešto nepromjeni dvorana bi nam mogla ostat prazna pa nam nebi više bila tjesna nego prevelika!
Zahvaljujem Gocu na slikama,a ovih dana će biti još slika koje je slikao Zoran Peterfaj!

- 00:49 - Mudro mišljenje puka (61) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova