,bobika.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

KEC 18 fiju,fiju

Sljedeći u nizu predstavljanja Alkosa širem puku Lijepe Naše je moj šogor-Stanko Behin Kec! Prava frajerčina i pravi Alkos Živili ,jedan od utemeljitelja i otaca Čačinačkih Alkosa!Pa pogledajmo!(ova mala slika sastrane nije istinita jer je Kec pravi i istinski dinamovac ali nisam mogao odoliti a da neobjavim ovu sliku)





Kec 18
Ime:Stanko
Prezime:Behin
Nadimak:Kec (iliti kako se sam prozvao Kec 18),Bitorajac,Bakalović,Mali...
Titula:Vođa navijača prvog reda

Stanko je kao što sam rekao jedan od utemeljitelja Alkosa i oduvijek je sanjao da postane vođa navijača,što mu se nakon mukotrpnog rada i zalaganja na kraju i ostvarilo.Oduvjek je znao što želi i hoće i znao je izvući mnoge koristi iz sebe i svog tjela poput reklame za mnoge poznate proizvode. isto tako,kec je uvijek bio (i ostao) "najmanji od sve djece" i upravo zbog te svoje "prednosti",godinama je igrao za juniore našeg nogometnog kluba i mislimo da drži svjetski rekord u trajanju juniorske karijere! (Šogi oprosti,al morao sam to napisati).Kec je također član našeg DVD-a u kojem je također na jednoj od viših pozicija i zajedno samnom obućava vatrogasnu mladež.
Kad smo išli na utakmicu protiv Bugara u Zagreb,išao je i on s nama i zauzeo je svoje mjesto u ekipi koja je zaposjela već spomenutu birtiju (pročitajte post o Iletu) i zajedno s ostalima davio gazdaricu Nadu koja je igrom slučaja također Slavonka (ubijte ma al nemogu se sjetit imena birtije).Na utakmici je bio pravi primjer mlađim dečkima iz ekipe i trudio se pomoći našoj reprezentaciji.A jesmo se taj dan umorili u Zagrebu,kao nikad do sad,poslje tekme na hamburger pa na kolodvor na spavanje dok nam vlak nedođe.
Kec je vrlo društven tip.ponosi se sa mnogim svojim prijateljima poput Hadžikana ili ove dvojice poznatih nogometaša. A od Alkosa (osim mene i Toce) najviše cjeni i poštuje dobrog starog Mrusa iako se svako malo nešto zakače i posvađaju.
Kec je prvi od nas Alkosa koji je odlučio uploviti u bračne vode.Zbit će se to ove godine u svibnju mjesecu(dan prije Čačinačkog kirvaja),a sretnica je lijepa Slađana iz jednog obližnjeg ali široj javnosti nepoznatog mjesta po imenu Balinci (pa ni za Čačince niste čuli dok mi nismo počeli tu na blogu sa svojim glupostima). Ponosan je i sretan,a Alkosi će izgubiti jednog važnog i bitnog člana.Za kuma je odabrao tocu s kojim je oduvjek bio poprilično prisan.
To je to što se ja mogu ovog trena sjetiti da napišem o Stanku,ako tko ima kakvo pitanje neka slobodno pita,a oni koji ga poznaju neka svojim komentarima dopune ovo moje izlaganje. nadam se da mi šogor neće štogod zamjerit,pa sve je ovo zajebancija,jel tako šogore?

Post je objavljen 17.02.2005. u 02:14 sati.