, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čobanac - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

07.02.2005., ponedjeljak

Čobanac

Maka i Kiki
Dana 05.02. ove nam godine,u 15.30.,u domu umirovljenika (nekadašnjem kinu), prije utakmice protiv Hebranga,sastali su se igrači i uprava Mladosti sa jezgrom Alkosa na malom domjenku u našu čast.Jedna mala zahvala kluba nama navijačima. Okupili smo se oko tri sata popodne,sjeli i nakon malog govora zahvale našeg kapetana Jure Krmpotića (kojeg su dečki pozorno slušali),bacili smo se na čobanac. Čobi jer bio pravi Slavonski-žestok!Jure nam je obećao da će se dečki boriti i obećao nam je pobjedu protiv Orahovice (12.03.2005,),a mi smo njima obečali našu standardnu podršku i malo iznenađenje za utakmicu protiv Orahovice.
Svi znamo da Kiki uvijek na ovakve svečanosti dolazi odjeven u košuljicu i kravatu,ali nije nam jasno kakvu je to finoću izigravao Maka sa svojom kravaticom.Zoki je donio digitalni aparat i mi smo jednostavno morali ovjekovječit njih dva gospodina!Maka vam je inače jedan od naših košarkaša,nekad je bio odličan,ali je bio i mršav!No,mi ga volimo i jedva čekamo da ubaci svoju prvu tricu u sezoni-alaj čemo slavit!Nazočna je bila sama jezgra Alkosa i svi smo uglavnom sjeli skupa osim Mrusa koji se uvalio među naše dvije zvijezde-Zokija i Anđe.Hm,opet nešto muti!Radikalni trojac Alkosa tzv. Džubrad je također zauzeo svoje pozicije i cijelo vrijeme bio u kojekakvim pregovorima s igračima,upravom,djecom,babama...
A poslije čobanca na utakmicu!U goste nam je došao Hebrang iz Slavonskog Broda koji je pružio dostojan otpor do samog početka utakmice jer je od prvog sučevog zvižduka Mladost počela da gazi i melje!Pošto je u isto vrijeme počela i rukometna utakmica Hrvatska-Francuska,Kec je doneo mali crno-bijeli TV ali mu nismo uspjeli namjestit sliku (a mene i Tocu je i struja malo prodrmala-u jebote,dugo me nije tak reznilo) pa smo nakon prvog poluvremena otišli pogledat rukomet u DEF.A utakmica je završila rezultatom 92:59 (po četvrtinama- 34:8, 19:16, 29:11, 10:24).Valja napomenuti da je Anđo pstigao 41 poen (Zoki i M.Jukić po 12,Ile 11 i Maka 7), te da su zadnju četvrtinu uglavnom igrale naše mlade nade od kojih se eto nitko nije upisao u strijelce!Sada smo 6. na tablici sa 6 pobjeda i 5 poraza a u sljedečem kolu idemo u Dardu.Tako smo vam mi proveli subotu,a nisam vam dosad pisao o tome jer sam čekao da mi Zoki dobavi slike (kojem se ovim putem zahvaljujem). Morao bi i ja nabavit digitalni aparat-ak ima kakav sponzor neka se slobodno javi!
P.S. Opet sam stavio par slika pa malo gledajte,a od danas ispod svake slike ima i mali komentar!
UPDATE (8.2.2005.): Sretan rođendan našem dragom Čoki! Evo vam i njegove slike na kojoj on grli našeg dragog Tocu!(Čoko je ovaj u sivoj majici.)

- 19:24 - Mudro mišljenje puka (39) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova