,bobika.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Janica "Snježna Kraljica" Kostelić Ajmo Hrvatska!

Nemogu pronaći prave rijeći kojima bih opisao ovaj veliki veliki uspjeh naše Janice Kostelić! Janica Kostelić je još jednom dokazala da je uistinu Snježna Kraljica i usudio bi se reći najveće skijašica svih vremena (barem za mene) a još je mnogo godina pred njom. Ovo je veliki uspjeh jedne velike sportašice,treće zlato na ovom Svjetskom prvenstvu iz tri nastupa!Pa to nema nigdje i to nema nitko osim Janice Kostelić,to nema nitko osim jedne male Hrvatske,zemlje s jednom pravom stazom.I to još nakon bolesti,temperature i što ti ja znam čega.Ovakva dominacija se nepamti u nijednom sportu i nemože se usporediti čak ni s mojom dominacijom na fliperu u DEFU.

HVALA TI JANO ZA SVE ŠTO SI UČINILA DO SADA I HVALA TI ŠTO NAS ČINIŠ SRETNIMA I PONOSNIMA!LJEPO LI JE HRVAT BITI MAJKO HVALA TI!Ajmo Hrvatska!

Jano,Čačinački Alkosi ti se klanjaju,Čačinački Alkosi slave i veličaju tvoj lik i djelo, Čačinački Alkosi još jednom slave tvoju medalju,Čačinački Alkosi su još jednom uz tebe kao i uvijek do sada i što se nas tiče više nemoraš ni pobjeđivati jer si dokazala već mnogo puta da si NAJVEĆA i još će puno vremena proći kada će ti se netko uspjeti približit.Olimpijada+dva Svjetska prvenstva=8 zlata i 1 srebro! PA GDJE TO IMA?Nigdje osim kod tebe.Jano,kapa do poda i otvoreni poziv da naletiš u Čačince da ti napravimo feštu koju bi pamtila godinama! Svaka čast. Mislim da se svi skupa trebamo pokloniti pred našom Kraljicom!
Čestitke i ostalim našim djevojkama na odličnom plasmanu(Ana 9.,Nika 10.),samo tako nastavite i sa sljedečeg prvenstva bi se mogli vratiti sa još više medalja. Sutra Ivica nastupa u slalomu i njemu također dajemo našu veliku podršku i držimo palčeve. Nedaj se Ivo!
KAD ZAGRMI S JUGA I SA SJEVERA,CJELA ZEMLJA ZNA IDE JANICA!Ajmo Hrvatska!

Pobjedničko postolje
Pridružite se i vi čestitkama i komentirajte ovaj veliki uspjeh!

Bobika!


Post je objavljen 11.02.2005. u 19:03 sati.