,bobika.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Mladost-Valpovo----odgođeno!Gripa

Saznao sam jutros u DEFU da je današnja utakmica između naše Mladosti i Valpova odgođena zbog bolesti većeg broja igrača.Utakmica se trebala igrati danas popodne oko pola 6.Ekipa će stoga popodne provesti ili u DEFU ili ,poput mene,doma gledajući nogomet (Osijek –Hajduk).Ova odgoda mi je sjebala koncepciju jer sam danas mislio pisat o utakmici,a ovako sam ostao bez teme ali i bez inspiracije.
Dogovorio sam se Kecom da ćemo nastaviti predstavljati Alkose i to ovaj puta s našim dragim Bracom.Taj post možete očekivati sutra ili preksutra dok mi Majstor donese nekih slika pa dok ih ja malo uredim.
Nedavno sam se s Goranom dogovorio da ćemo uslikat neke znamenitosti našeg sela pa napisati jedan opširniji post o Čačincima obogaćen slikama kako i većina naših posljednjih postova.
Za ovaj današnji post nemam nikakvih slika pa ću vam priložiti sliku naše Crkve Presvetog Trojstva,jednog od simbola Čačinaca.
Crkva Prsvetog Trojstva
Dok mi se nevrati inspiracija,pozivam vas da nam postavljate pitanja a mi ćemo vam odgovarat na njih,i dajte prijedloge našoj maskoti.Zasad su u igri:Džibril,Alkovan,Promilko,Roooogonja...Dajte svoj prijedlog i pomozite nam da mu nadjenemo ime.
Hvala svima vama koji čitate ovaj naš iskreni i otvoreni blog i koji nas posjećujete i komentirate redovito,nadam se da ćete i dalje dolaziti,a mi ćemo se trudit da vas i dalje uveseljavamo i informiramo o našim aktivnostima i budalaštinama.Ostajte nam živi i zdravi!



Post je objavljen 26.02.2005. u 17:04 sati.