ponedjeljak, 28.05.2018.

ŠALOVANJE

(ili jednostavno Šalovanje)

kopka me otkud Klemu da me nazvo stokokradicom? to je moglo samo iz jednog izvora stić do njegovih obavještajno podzemaljskih ušiju...pravac Konjevrate. mala potleušica bez fasade sa satelitskom antenom-autentični urbanistički biser moderne arhitekture i bespravne gradnje. časnički namjesnik Šalov tu se krije od radoznalih. a njih je mnogo. među inima i novi zapovjednik baze Šepurine Buljman.

-di si Šalove četnički namjesniče! što te Buljman traži nesrićo?
-di si Dože službujući sanitarnih čvorova, kerovođo...crna me nevolja snašla! vraćaju vojni rok!
-pa možda će te opet aktivirat kao glavnog ćatu?
-e u tome i je problem. sićaš se kad je prva vojska došla na Šepurine?
-da sjećam? ja i Werner ih privodili u tatri
-e. prvoj klasi guštera što su roditelji slali pare ja san ti to lipo zadrža pa s parama druge klase isplatija prvu i tako se malo zaigra...
-pa kako si zadnju klasu isplatio jebo majku svoju crn ne bio?
-rambo keksiman.

Šalova sam upozno u Oluji. sa dva tamića je vozio pokradenu stoku na relaciji Knin-Tribunj. stoku smo stacionirali na nogometnom stadionu Tribunja. jebala majku, stoka svu travu popasla na terenu. mreže sa branki izjela! kasnije su ovce jedne drugima počele brstit vunu pa ih napo neki metiljavac. morali smo ih sve pobit i bacit u more. aute rješavali za Imocki-prekucavanje brojeva šasija pa preko Đukanovića za Skadar i Drač. Dani ponosa i slave! Onda je pao njegov nećak. bio sam se tad povuko kod Marinkovića u Boliviju na neko vrijeme. dok nas Morales nije nogiro sa plantaže.
zovem Mitrovića:

-de si Mitre, Ćoliću!
-dože! eto me na zelenortskim ostrvima
-jaooo mlogo mi se žil vernuješ onuda! nego, da nemaš koje mjesto na srpskoj Farmi?
-ne znam...ako imaš neku katoličku pičku, mogu skenjam Staniju ili Golubovića?
-ma jok bre. treba da mi zbrineš jednog ratnog druga
-odma tog ustašu da mi šalješ! i salate ;)

ok, Šalov je zbrinut. naravno da sam se u međuvremenu pobrinuo cijelu stvar podić na jednu širu, diplomatsku perspektivu. gledam izvanrednu presicu Kolinde:

-Najoštrije s ovoga mjesta nadležnima u Srbiji poručujem da se nitko sa hrvatskim građanima i herojima domovinskog rata neće igrati mini Haaga! nakon konzultacija u MVP-u ustanovili smo da se od jučer na graničnom prijelazu Bajakovo gubi svaki trag istaknutom branitelju, časničkom namjesniku Gordanu Šalovu. Srpskom predsjedniku Vojislavu Šešelju poručujem da je nedopustivo...

prebacujem na rts. Voja na špici kansera:

-Optužuju nas ustaške milfače da smo, bvaćo, još jednog ustašu nakašikanili, ali to nažalost nije tačno. Kada je Kolinda na mivovnoj konfevenciji tvažila od mene jamstva, ja sam lepo bio fev i ponudio joj felacio bvaćo. ona je to sa gnušanjem odbila, pvema tome bvaćo, mi smo za miv u vegionu učinili i više nego je bilo u našoj moći tako da Kolinda i Angela mogu da nam ga duvaju bvaćo!

adijo Šalove, časnički namjesniče. ono što nisi o sebi znao nije ti ni trebalo. Mitar je probio sve indexe gledanosti! kurir vrišti: Ustaša pobedio na farmi!?
- 17:28 - To te ja pitam (1) - Print - #

Design @ by:Nisa