utorak, 03.04.2018.

prvi trump Dragačeva

unatoč mojim strateškim konzaltinzima, Vučić se oglušio na stručnu procjenu mog ekspertnog tima da bi Trump za svojeg posjeta mogao popizdit ako ne dobije ono po što je došao. gledam prijenos parade na rts-u i čujem kako pizdi na Vukija:

-ok mr.Wolf, you could maybe play some kinky games with Obama but I am far too clever for this bullshit. key word you folks down here don't understand-a businessman! and I don't give a fuck about your miserable army and for your Queens sized Capitol on the fuckin water...I should say this for the last time: where da fuck is Linda Grabar?
u spiku se ubacuje Tomica Nikolić:

-no,no,no mr.Trump please..! No Linda Grabar, Toma Grobar!

-ok! so bring me this grabar grobar bitch and her tits so I can put in my cock!

odjednom sablazan. tajac. Vučić preneražen veli:

-What did you just say? Putin my cock?

-Yes for christ's sake where else??? I've been eating this meth-steroide-viagra shit for the hole god damn flight! I'm hard like survival for the workin class in Balcans!

svijet nikad bliži ww3-ju! razgoropađena gomila izašla je na ulice Beograda s transparentima Bolje rat nego Trump! povijest se ponavlja! Putin se još nije oglasio. otkad je čuo da ugošćuje Trumpa u Beogradu, blokiro je Vučića na fejsu. sad se jasno vidi da su Putinove objave ipak cijelo to vrijeme bile na publicu i kako su lažne Vučićeve obmane da mu Putin lajkuje statuse pod imenom Nebojša iz Beograda. na moju intervenciju Trumpa su pijanog odveli u Dragačevo na trubače i tamo se uz jagnjad i leskovački voz, kilo belog i nešto vina, prešlo preko svega i plakalo se jedan drugom na ramenu. upravo Kuriru downloudujem kompromitirajuće Trumpove fotke u kojima gura kitu ciganima u trube. Melanija ne odgovara na ponudu da te fotke zauvijek uništim. stišćem send.
- 16:08 - To te ja pitam (1) - Print - #

Design @ by:Nisa