Sinovima mojim

30.09.2016.

Otići ću uskoro tamo gdje je bolje, gdje ne postoji ni tuga ni bolest, ni patnja, čuvati ću ih i paziti da budu dobro, i da su sretni jer moraju njih dvoje moraju biti sretni.
Da, volim vas oboje, vi ste moja radost i molim vas da mi oprostite što više nisam imala snage da se borim sa nepravdom ali gledati ću vas i pratiti, uvijek ću vam biti blizu jer da nisam imala vas nikoga nikada ne bih voljela. Čuvati ću vas i neću dozvoliti da tugujete jer tuga boli.

vaša majka

Oznake: napisala ANDREA

Dosta je, stvarno je dosta

29.09.2016.

Ima li kraja maltretiranju i odvratnim komentarima jedne osobe koja cijeli portal bloga maltretira a dobro zna da blogove pojedine čitaju i djeca jer gledajući primjerice zanimljive fotografije nešto i uče. Zar bi blog trebao postavit dobnu granicu čitalačke publike da djeca ne bi otvorila ni jedan blog koji ih zanima.
Današnja djeca rijetko koriste ukoričenu knjigu interesantnija im je tehnika jer lakše dođu do informacija pa tako čitaju i blog portal preko kojeg mogu naučiti nešto što nema na drugim portalima jer tu postoje blogeri putopisci, blogeri pjesnici, književnici, poetičari, kreativci s toga je neprimjeren sadržaj za djecu neprihvatljiv.

Znam da sam s ovakvim tekstovima dojadila, znam da uredništvo radi sve što može kako bi spriječilo maltretiranje i teroriziranje i stvarno im se divim kako imaju snage i živaca stalno brisati a nikako ga u tome ni na koji način ne mogu spriječiti da uopće otvori blog sa istim odvratnim sadržajem koji nije ni malo primjeren za takav portall.

Sada dok sam pisala naslov palo mi je napamet da sve to on radi da bi bio u centru pažnje jer to maltretiranje mu je jedina komunikacija jer sam sebi ne može biti vulgaran i dosadan kao stjenica a ako ne terorizira nikoga onda nije ispunio kvotu koju si je zadao do smo mi svi lijepo spavali.

moja filozofija

Oznake: napisala ANDREA

Za FreshCaYg

28.09.2016.

Postoji ova i ona lista ali svi mi blogeri imamo svoju listu blogera koji su nam cool bez obzira na kojoj se listi na naslovnici nalazili jer svaki bloger ima svoju posebnost i svaki bloger voli pratiti ono što mu se sviđa i što smatra da je njemu cool jer cool blogera ima i s jedne i s druge strane.
Svi mi pišemo jer volimo pisanu riječ i volimo pokazati svoj skriveni talent koliko smo cool ne gleda se ni po jednoj ni po drugoj listi, ne gleda se ni po broju komentara ispod teksta nego svog cool blogera biraš zato što su njegovi tekstovi, fotografije, stihovi, recepti tebi posebni na svoj način.
Postoje blogeri koji su cool a već dosta dugo ih nema ni sa jednim tekstom a kada su tu imaju na postu toliko komentara koliko imam ja kada moje piskaranje pročita dvoje blogera uključujući i mene i zato poštovani blogeru https://blog.dnevnik.hr/freshcayg/ ti si cool bloger bez obzira na kojoj listi bio na naslovnoj strani i rado te čitam iako rijetko komentiram jer ima pametnijih komentara ispod tvojih tekstova no što bih ti ja ostavila da ti ga napišem.









Oznake: napisala ANDREA

Moja filozofija


Osmijeh je najljepši ukras na svačijem licu, ali kada je netko tužan i potišten tada koliko god osmijeh uljepšava lice toliko oči odaju tugu osobe sa osmjehom jer tuga se iz očiju ne može i neda nikada sakriti ma koliko god se netko trudio osmjehom tugu prikriti od sebe i drugih oko sebe.
Osmjeh je lijek koji ublažuje tugu koja je nastala iz nekog razloga jer za tugu nema lijeka koji se može kupiti u ljekarni ili dobiti od liječnika. Svako se od nas sa tugom bori sam a osmijeh tugu samo pokriva sve dok netko tko te poznaje ne pogleda u tvoje oči i tada vidi da je tuga prisutna i da ti je potrebna utjeha uz divan osmijeh koji tugu tvoju pokriva.

napisala ja

Oznake: napisala ANDREA

Neki odlaze, neki su otišli

27.09.2016.

Svi dobri blogeri odlučili su otići ili su već otišli iz samo njima poznatih razloga jer svatko od nas odlučuje koliko će vremena posvetiti pisanju ili nečem drugom. Sa svima njima mi se bilo drago družiti preko njihovih divnih tekstova, fotografija ili stihova i nije jednostavno ne znati gdje su danas ali nadam se da će se barem polovina njih koji su otišli ili odluče otići jednom i vratiti ovdje u blogersku obitelj.
Odlaze ili su otišli ali ostaju divni tekstovi koje uvijek rado pročitam jer je dio njih tu sa nama i ostati će tu jer oni odlaze ili su otišli iz svojih razloga.
Pisanjem bloga stekneš divne prijatelje preko virtuale ali oni su prijatelji koji se pamte i koji će uvijek prijatelji ostati.

napisala Andrea.

Oznake: napisala ANDREA

Dosta je maltretiranja

26.09.2016.

Svjesna sam da radite sve što možete ali njegovih vulgarnosti je dosta po nekoliko puta na dan postoji vjerojatno neki način da se ukinu njegove vulgarnosti i maltretiranja. I kada se ga ignorira on i dalje maltetira bez prestanka.
Bolestan je to je vidljivo ali dojadilo mi više da blokiram njegove blogove. Odvratno je njegovo ponašanje i samo me zanima kako osim tužbom stati dotičnom na kraj jer mi je preko glave njegovih bljuvotina.

Oznake: napisala ANDREA

Poruka

25.09.2016.

Moram ovo napisati iako znam da to neće doprijeti do tamo gdje su redovi upućeni jer nitko nikada barem koliko ja znam odgovor dobio nije osim kada je doživio kliničku smrt. (davno sam to negdje pročitala ali gdje ne sjećam se).
Koliko ja i moji sinovi moramo kliziti u ponor da bi Ti nas pogledao i rekao da je ponora dosta? Sve je protiv nas pa i Ti i zato te molim odluči da smo zaslužili bolje od ponora jer nismo toliko krivi da bar malo ne možemo okusiti sreće i biti nasmijani.
Nikada nisam tražila niti učila sinove da budu pohlepni jer pohlepa nikuda ne vodi, nisam ih učila da mrze, niti sam ih učila da budu bez duše i molim te samo mi reci koliko još patnje moramo proći jer ja uistinu nemam snage da zajedno sa sinovima trpim ponor.
Odluči više hoćeš li nas uzeti k sebi ili nam dopustiti da konačno izađemo iz ponora i živimo život sretni.

napisala Andrea

Oznake: napisala ANDREA

bez naslova

24.09.2016.

Nemam više ni volje ni snage da se sve slama preko mojih sinova i mene. Stvarno je dosta.

bez naslova

23.09.2016.

Dosta mi je svega, a najviše mene same

Kriteriji

22.09.2016.

Pijući prvu jutarnju kavu jer konačno nakon dugo vremena spavala sam dulje no inače, gledajući u bijelu podlogu gdje se inače vide slova kada se ih natipka pitam se ovako
Kakav tekst netko mora napisati da bi mu blog bio "blog dana ili blog tjedna" postoji li kakav kriterij jer naime čitam nekolicinu blogera koji su više no cool a njihov tekst nikada nisam vidjela u te dvije rubrike niti na naslovnici bloga, a stvarno fantastično pišu svoje tekstove i zaslužili su da ih se istakne.
Ima li meni bedastoj netko objasniti kako se to radi? Zašto se u rubriku blog dana ne bi postavili blogere koji više ne pišu iz određenih razloga a blogovi su im bili čitani.

napisala Andrea.

Oznake: napisala ANDREA

Baš čudno

21.09.2016.

Čudom se ne mogu načuditi kakve neumjesne izjave u posljednje vrijeme dajem kada i rijetko koga od blogera koje čitam ako mi je tekst zanimljiv i komentiram jer ne želim pisati "super napisano", "fantastično" "znaš napisala bih ti komentar ali drugi blogeri koji su komentirali tvoj tekst napisali su ti isto što bih ti napisala ja" i"pozdrav samo ostavljam":
Vjerojatno se pod neumjesnom izjavom smatra iskreni komentar na tekst o klanovima na blogu a dobro svi znamo da klanovi postoje jer da ne postoje ne bi bilo zanimljivo pratiti kako blogeri komuniciraju.
Svatko od nas ima blogera koji su im posebni, koji su im dragi ili nisu i to je normalno. Neki se kriju sami od sebe, neki se kriju od drugih, neki su zatvoreni, neki su otvoreni, neki prihvate kritiku, neki ne prihvate ali sve se to može ili ne mora podnositi.
Svatko od nas zna tko je i što je ali kako netko može koga čitaš redovito i pratiš njegovo pojavljivanje na naslovnoj strani biti ohol i izgovoriti da su izjave neumjesne samo zato što napišeš istinu čitajući postavljeni tekst jednostavno je van svake pameti i onda zaključiš da je najbolje komentirati osobe koje komentiraju tebe ili postaviti samo jednostavni komentar "pozdrav od mene" jer ta izjava čini mi se nije neumjesna nikome od blogera. headbang

napisala Andrea:

Oznake: napisala ANDREA

Ja priznajem svoje greške

20.09.2016.

Svatko od nas ima grešaka pa tako ih imam i ja i svoje greške plaćam i preplatila sam ih kako što su i mnogi preplatili svoje greške. Nikada za sebe neću reći da sam idealna jer znam da nisam jer idealne osobe nema osim u romanima u kojima je sve na kraju dobro, jer koliko god je u romanu zapleta svaki roman ima sretan kraj jer to je ono što čitatelji na kraju romana očekuju.
U stvarnom životu tako nije jer nitko nije idealan a nisam idealna ni ja ja jednostavno živim i radujem se malim stvarima jer jedino male stvari donose sreću i smirenost jednom imam jednom nemam ali zahvalna sam i za jedno i za drugo jer znam da živim život onako kako je davno upisano negdje tamo gdje još nitko došao nije i znam da ne postoji gumica koja može obrisati sve ono što je krivo ali ja mogu pokušati popraviti krivulju života i biti ono što želim i mogu biti
ČOVJEK koji zna i prepoznaje svoje greške svjesna da se pojedine ne mogu ispraviti.

Učili su me i naučili da iskrenost ima vrijednost koja se ničime ne može platiti ali sada vidim da je došlo drugačije vrijeme i da ako si iskren ispadaš budala jer surovost je preuzela sve i ako nisi surov i bez duše tada si kreten kojeg pojedinci maltretiraju koliko im drago a ti na maltretiranje ne smiješ reagirati jer si kreten koji misli da iskrenost u današnje vrijeme ima vrijednost.
Počela sam mrziti samu sebe jer ne mogu biti ono što je i većina koja nikako da sebi prizna svoje greške ali tvoje tebi stalno ponavlja a ti si svjesna svojih grešaka i krivih poteza.

napisala Andrea

Oznake: napisala ANDREA

Dosta mi je da me se vrijeđa


Da žena sam, da osoba sam sa invaliditetom ali nisam kreten ni budala da trpim uvrede i ponižavanja, da ja živim od pomoći dobrih ljudi iako sam završila školu i imam svoje zanimanje. Tražim posao konstantno, ali sada imam i godina kada zdrave osobe šalju na burzu rada tako da je mala mogućnost da će mene sa invaliditetom netko zaposliti.
Radila sam i jedan posao preko interneta skoro pola godine ali dan danas mi nitko nije poslao honorar bolje reći zarađeno tako da sam prestala biti ažurna i nekome raditi badava.
Dosta mi je provokacija od određene osobe i njegovih uvreda jer ja znam tko sam i znam kakva sam i koliko vrijedim.

napisala Andrea

Oznake: napisala ANDREA

vratiti će mu se sve

19.09.2016.

Takav život kao što je moj ne želim da se desi ikome no samo njemu iako će mi sada jedan dio reći da mu moram oprostiti što koliko god to želim napraviti ne mogu jer on oprost niti moj niti od bilo kog drugog zaslužio nije samo zato što je izrekao riječi prije no što sam za njim zatvorila vrata a izgovorio ih je i ja samo želim da mu se te riječi vrate jer došlo je vrijeme da on osjeti bol i patnju, da doživi sve što sam prolazila i prolazim ja sve zbog njegovih izgovorenih riječi.
Danima i noćima molim da moja patnja, moja bol bude njegova jer sve to uistinu pripada njemu jer on je sve to poželio meni a sada je došlo vrijeme vraćanja. Došlo je vrijeme da moji snovi postanu stvarnost, da moja bol postane radost, da moja tuga postane sreća a on da pati samo godinu dvije i da sve to što je poželio meni bude njegova jaka bol, bol koja prestati neće sve dok ne izgovori da je on pogriješio kada mi je uzeo sve što mi pripada.

Zaslužio je sve boli, svu, tugu, nesreću jer nikada nije ima duše.

napisala Andrea

Oznake: napisala ANDREA

učinite to


Svirajte mi noćas stvari lagane jer jedino glazba liječi bol u duši, laganim koracima pratite ritam glazbe koja liječi ranjenu dušu. Dopustite anđelima da vam se pridruže jer jedino s njima i sa vama moja bol može nestati. Zagrlite jedni druge noćas jer osjetiti ću tako zagrljaj koji mi je potreban da zaboravim nanesenu mi bol.
Želim da ode ta bol k njemu i zato mi molim vas noćas svirajte stvari lagane.

napisala Andrea

Oznake: napisala ANDREA

Hvala ti puno Teuta

18.09.2016.

stavila bih ti na divan blog dizajn ružu za zahvalu ali umjesto ruže poklanjam ti

Prijevoz osoba sa invaliditetom

17.09.2016.

ZET prijevoz za osobe sa invaliditetom je ispod svakog nivoa a pritom ne mislim ni na dispečere, ni na šofere jer oni rade kako dobe nalog od onih koji su glavni i koji odlučuju kako će se složiti lista vožnji.
Sada ću vam probati objasniti zašto je ispod nivoa.

Postoji telefonska linija koju korisnik može nazvati dan prije od 8 sati ujutro i naručiti polaznu vožnju s točke a do točke b i obrnuto od točke b do točke a pritom mora napomenuti vrijeme kada želi da mu kombi dođe i kada to sve napravi tada mu ljubazni dispečer kaže "oprostite ali nema mjesta sve je popunjeno, moram sada napisati da vam je vožnja odbijena, žao mi je. Ako netko od korisnika otkaže mi ćemo vas nazvati i staviti vas na njegovo mjesto vožnje." Kada ti tako ljubazni dispečer odgovori treći tjedan za redom onda postaneš "ekspres lonac" ali uljudno zatražiš broj od šefa kako bi ti šef objasnio proceduru vožnji.
S druge strane slušalice ti se tada javi osoba koja voli puno pričati i treba pola sata da ti odgovori na tvoje postavljeno pitanje koje glasi ovako "Molim vas da mi kažete kako to da netko tko treba samo prijevoz za vrijeme vikenda od točke a do točke b i nazad dobije odbijenu vožnju a naglašavam da ne koristi prijevoz preko tjedna". Onda on počne ponovno pričati suvišne stvari i zatim ti "para" izađe na uši pa jednostavno samo zahvališ i poklopiš slušalicu.

U tom prijevozu postoje prioritetne vožnje i tri načina naručivanja (dozvole od grada) za djecu koja idu u školu i za zaposlene osobe sa invaliditetom (moram naglasiti da URIHO ima svoj kombi ali on stoji prokriven lišćem na parkiralištu i trune), te mailom (preko udruge u kojoj se korisnik nalazi, ali to rijetko koja udruga naglasi), te telefonom ( za koji većina korisnika dobije odbijenu vožnju) naime sva su mjesta popunjena dozvolama gradskog ureda.

Napisala sam da je taj prijevoz ispod svakog nivoa a nisam napisala glavni razlog ali evo sada ću. U taj kombi po širini i dužini stane četvero korisnika u kolicima i četvero zdravih (pratnje) bez problema u uistinu se u jednom kombiju voze najviše dvije osobe u kolicima (bez pratnje) tako da iz tog razloga mnogi korisnici ne mogu dobiti vožnju kada im zatreba da negdje idu od točke a do točke b i nazad.

I među osobama s invaliditetom ima privilegiranih a očiti primjer je ZET-ov PRIJEVOZ

ništa nije ispravno

16.09.2016.

Pitam se pojedina pitanja baš sada ali ni ja ni nitko nema odgovore na njih. Ništa, baš ništa mi se neda osim plakati i svađati i najbolje mi se svađati sama sa sobom što mnogi smatraju da je suludo. Kod mene sve nije kako treba nego z brda dole i nazad ali tak je kak je i danas ću se svađati sama sa sobom jer ništa mi ne polazi za rukom niti će ikada polaziti jer tako negdje je velikim slovima upisano i jedino ja sama to mogu izbrisati ali nisam našla takvu kvalitetnu gumicu za brisanje svega što je neispravno napisano tamo negdje gdje nitko stigao nije još.

Vama

15.09.2016.

Sada gledam svoje postove i vidim da su postovi kada pišem o ... deset puta više komentirani nego drugi, čak su i moje priče manje komentirane od mog kukanja, što je vrlo interesantno jer tek sam sada primijetila da volite sa mnom komunicirati samo kada pišem o osobi koju imam u mislima.
Možda bih imala više komunikacije komentarima s vama kada bih pisala tekst o politici jer čitam i takve postove ali ih ne komentiram jer vaših komentara je dovoljno tako da bi moj bio suvišan.

Žao mi je što nisam upoznala sewena i annabony, ali drago mi je što sam upoznala Fridu, NF, Sjedokosog, Mrvicu, Tajanu, zvonku, Melu, Luky, Gospona koji špancira, Fotografa, Gali, Kamenu, Modu, i još nekolicinu kojima se ne mogu sjetiti nika ali ih rado čitam kada na naslovnici u onim rubrikama COOL I FRESH vidim njihove napisane retke.
Čitajući tako naišla sam i na par novih divnih blogera tako da je moja lista za čitanje povećana ili je možda ista s obzirom da su meni dragi blogeri neki jednostavno prestali pisati ili ih više nema među nama iz nekih drugih razloga.
Teobaldin teatar, Mjehurići sapunice, Smotani, Pepeljuga.

Sve vas je lijepo čitati i komunicirati sa vama putem vaših divnih blogova ali shvatite i mene da dođe period kada odlučim pisati i drugo a ne samo kukati

s poštovanjem Andrea, svima vama i onima kojih više nema poklanjam svoj omiljeni cvijetak

Skraćeni izazov od 31dan

14.09.2016.

U postu ispod ovog odgovorila sam na prvih sedam pitanja a sada ču odgovoriti na slijedećih sedam kako sam obećala pa svi koji žele mogu i dati svoje mišljenje na jedan i drugi današnji post jer me vaše mišljenje zanima, sva ostala pitanja možete naći na linku u donjem postu i pokušati izazov
18. Što/tko mi najviše nedostaje?
21. Kakve osobe me privlače?
22. Koga bi htjela upoznati i zašto?
23. Što me najviše može naljutiti?
29. Najviše me živcira…
30. Najdraži film i zašto?
31. Države koje želim posjetiti.

18. Što/tko mi najviše nedostaje? nedostaje mi ples, ali navikla sam jer mi duša pleše kada gledam osobe kad plešu, posao jer volim raditi,
21. Kakve osobe me privlače? iskrene i romantične, osobe koje gledaju u oči kada razgovaraju, osobe koje mrze laž,

22. Koga bi htjela upoznati i zašto?
Danijelu Martinović, zato što je vrckasta i dijete u duši, te bih voljela s njom zapjevati, ali znam da je to samo moja neostvariva želja.
23. Što me najviše može naljutiti? ljuti me laž i pohlepa
29. Najviše me živcira… maltretiranje i laži, pohlepa i zloba
30. Najdraži film i zašto? Pepeljuga zato što se osjećam kao taj lik iz bajke samo se lijepi princ nikada neće pojaviti jer princa koji treba Pepeljuga nema.
31. Države koje želim posjetiti. Crnu Goru, Nizuzemsku, Italiju, a ima ih još

31 day blog challenge-samo neka pitanja i odgovori


31 day blog challenge

5. 5 najdražih jela
6. Kada bi dobila na lotu…
8. Što se nalazi u mojoj torbici?
9. Posao iz snova
10. Čega se najviše bojim?
13. Teško razdoblje u mom životu
14. 5 najdražih blogova
18. Što/tko mi najviše nedostaje?
21. Kakve osobe me privlače?
22. Koga bi htjela upoznati i zašto?
23. Što me najviše može naljutiti?
29. Najviše me živcira…
30. Najdraži film i zašto?
31. Države koje želim posjetiti.

Ostaviti ću gore pitanja na koja ću odgovoriti i prije odgovora postaviti i pitanje pod rednim brojem, a zašto samo ta napisati ću vam odmah da bi vam bilo lakše pratiti odgovore.
Jednostavno nisam toliko mlada koliko je mlada osoba koja je postavila ovu igru koja traje cijeli mjesec a sve to možete vidjeti na ovom linku http://www.nomatterwhatblog.com/izazivam-te-31-day-blog-challenge/ pa će vam biti jasnije o čemu danas pišem jer sva pitanja dan po dan se tamo nalaze.
sada slijede odgovori.
Sada ću odgovoriti na sedam pitanja a navečer na drugih sedam.

5. 5 najdražih jela
prvo jelo je pohana piletina i puno, puno salate,
drugo jelo je filana paprika
treće razne juhe
četvrto pohani karfiol ili patliđan
peto anjgemahtec
evo ih još nekoliko
krpice sa zeljem, granadirmarš, špinat, krumpiruša, kvrguša (piletina u tijestu raznog brašna s mlijekom i vrhnjem), roštilj

6. Kada bi dobila na lotu… napravila bih slijedeće otvorila bih centar za djecu koja bježe od kuće i dala bi im mogućnost da pokušaju shvatiti koliko su sretni što imaju roditelje za koje oni misle da ih ne shvaćaju, drugi dio bih dala u jednu bolnicu za djecu sa poteškoćama u razvoju, a mali dio ostavila sebi cca 30% dobitka.

8. Što se nalazi u mojoj torbici? u mojoj torbici se nalaze dokumenti, blokić za pisanje, olovka ključ, jedan dezić, i hrpa papirića koji su u biti stari računi koje sam zaboravila baciti jer bez računa se ne računa.

9. Posao iz snova konobar (to sam i radila sve dok nisam doživjela nesreću) a razlog je jednostavan upoznaješ razne tipove ljudi i učiš biti psiholog što je drugi posao iz snova.

10. Čega se najviše bojim? najviše se bojim sama sebe.

13. Teško razdoblje u mom životu gubitak majke i brata.

14. 5 najdražih blogova
https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser
https://blog.dnevnik.hr/teuta
https://blog.dnevnik.hr/leonaleonaa
https://blog.dnevnik.hr/sjedokosi
https://blog.dnevnik.hr/fridinizapisi/
, tu u najdraže spadaju još i annabony, sewen, gali, dinaja, lastavica, gospon koji špancira i naravno zagrebački dekameron.
ovi blogeri imaju posebnu osobnost

Evo to su moji odgovori na izazov od 31 dan a samo je 14 pitanja na koje imam sažete odgovore pa sam ćetrnaest dana izazova odlučila staviti u dva posta.

ugodno druženje vam želim

Voljela bih

13.09.2016.

Tako bih rado voljela naučiti raditi dizajn ali lakše bi mi bilo naučiti kada bi mi netko pokazao kako se to radi jer danas evo već sat vremena pokušavam sama nešto složiti ali kada ga pogledam nisam zadovoljna napravljenim jer što god postavim ništa nije tako lijepo kao što je lijep Teutin dizajn napravljen za mene.
Zahvalna sam joj na svakom dizajnu koji mi je poslala jer uživam pisati na njezinim podlogama.
Tako bih rado voljela i ja naučiti to raditi, ali pokušavajući danas sat vremena shvatila sam da sam za to glupa i da mi treba dobar učitelj a to je Teuta.

Njemu


Jednom, samo jednom moramo se sresti jer moram te gledati u oči dok izgovaram riječ "mrzim te" jer duša mi je postala hladna i više ne osjećam ništa, baš ništa. Sve će nestati u jednom trenu kada te pogledam u oči i izgovorim "mrzim te".
Ne, ne želim te u mislima ni u snovima više jer nisi vrijedan da te netko voli, jedino što bih ti podarila to su moje boli.
Da, zaslužio si bol koja nikada ne prestaje, zaslužio si mržnju jer ti nemaš duše. Zaslužio si da patnja sada bude tvoja jer "mrzim te".

Teuti

12.09.2016.



hvala ti za divne predloške dizajna nadam se da ću i ja jednom naučiti to raditi a uživam u tvojim predlošcima
pusa

KUĆICA NA DRVETU I DIVAN POKLON

11.09.2016.





hvala svima na čestitkama

kolko kaplic tolko let

10.09.2016.

Neispavana

09.09.2016.

U cik zore sjedila je na balkonu, slušala cvrkut ptica čekajući da zavre voda na štednjaku kako bi skuhala prvu kavu toga dana. Promatrala je izlazak sunca, hvatajući svoje misli ali one nisu dolazila jer je zbog ne prospavane noći njeno tijelo bilo umorno pa su misli bile koncentrirane na ulazak u krevet. Naravno ona neće poslušati svoje misli nego će nakon popijene kave krenuti obavljati poslove koje si je sinoć zadala.
Radeći, uvijek zaboravi da je umorna od ne prospavane noći, ali ni dane više ne broji, ali u cik zore sjedi na balkonu i sluša cvrkut ptica.

Pokušati ću

07.09.2016.



da te mrzim, da sve najgore mislim o tebi jer život se živi bez tereta prošlosti, a ti si teret koji moram slomiti jer ja vrijedim više od prašine koja me guši. Da, ti si prašina mog života, teret iz prošlosti koji mi nanosi težinu koja mi potrebna nije

Volim ruže

06.09.2016.



Postoje na blogu posebne osobe koje su mi drage i svima njima poklanjam divan cvijet da uživaju u ovoj ljepoti

ZA BLOG




Ako vam je potreban svjedok u parnici rado ću doći i donijeti još dokaznog materijala protiv dotične osobe a evo postaviti ču i link tu da je lakše jer ostalo se nalazi u postavkama (naime tamo ima oko dvadesetak blokiranih blogova) dotičnog i nekoliko sam ih prijavila kao spam
Rado ću pomoći Blogu i Novoj TV
javite mi se u komentare za daljnje kontakte.
s poštovanjem Andrea Bosak

Mom sinu je nudio posao (da ga moj sin seksualno zadovoljava a on će mu to platiti), kada je moj sin otpisao da voli žene mailova više nije bilo

https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak/2016/09/1632039708/dosta-mi-je-maltretiranja.html

Trebalo bi


Promjeniti Zakon o prometu jer ima dosta razloga zašto bi trebalo u Zakon staviti nova pravila.
1. Polaganje vozačkog ispita za sve kategorije sa 25 godina starosti.
2. Osnove vozačke kulture
3. Do 30 dolaziti učiti prometne znakove i označena mjesta za prelaz pješaka

Kada bi to bilo uvedeno u Zakon tada se toliko prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama ne bi događale a novi vozači bi u pet godina dolaženja na ponovna ispitivanja naučili ispravno prometnu kulturu i ponašanje u prometu.
Nezrelim osobama nije mjesto za volanom.

Moja malenkost ja

05.09.2016.

kao beba



sada sa 49 godina

Ruža za prijatelje



za one koji vole bukete

Pitanja

04.09.2016.

Majko moja moram te ovako pitati nekoliko pitanja za koja znam da od tebe neću moći dobiti dogovor jer odgovore moram dokučiti sama, a dok ti budem postavljala pitanja možda ću sama doći i do pojedinih odgovora.

1. Zašto si me naučila da budem pristojna?
2. Do kada moram trpiti tuđa maltretiranja?
3. Iz kojeg razloga moram uljudno odgovarati na provokacije?
4. Zbog čega laž ima bolju vrijednost od istine?

Ovo su majko pitanja koja imaju prioritet da dobe odgovor jer ja ma koliko god se trudim na ta pitanja odgovora nemam i nikada ih neću imati jer ti si me uvijek učila da moram biti pristojna i na bezobrazno ponašanje da moram pronaći pristojne riječi, rekla si mi da lažima nikada nema kraja ako se i samo jedna laž izgovori i da pokušam shvatiti da pojedinim ljudima treba pomoć jer ne mogu si pomoći sami.
Hvala ti majko što si me tome svemu naučila i učila ali učila si me krivo jer u današnje vrijeme sve to što si me naučila ne prolazi.

tvoja kćer

poklon vama

03.09.2016.

Dosta mi je maltretiranja

02.09.2016.

Stvarno mi je dosta maltretiranja jedne osobe kojoj čini mi se nitko ne može stati na kraj pa ću vam sada svima napisati nešto a vi prosudite do kuda ide njegov bezobrazluk.
Naime prije nekoliko godina kada mi je poslao 50 eura pomoći koje mi stalno nabacuje na nos putem maila ponudio je mom sinu i posao te sam zamalo sina posla kod njega ali kada mi je sin pokazao mail koji je primio od dotične osobe digao mi se želudac jer sam pročitala tekst kojem se nisam nadala.
Naime u tom mailu napisanom mom sinu nudi posao da ga moj sin seksualno zadovoljava a on će mu to dobro platiti pa mi sada recite da li je ta osoba normalna ili bolesna.
Dosta mi je blokiranja njegovih blogova i brisanja njegovih komentara, dosta mi je njegovog maltretiranja.

Pokušala sam s njim i normalno komunicirati ali sve je uzalud jer je gad koji vrijeđa koga stigne a nitko od nas koje vrijeđa nemaju zaštitu od njegovih bljuvotina koje svakodnevno postavlja.

dodatak

To Kristijan Srakec 07/16/14 at 12:56 PM
Javi se.
Izgleda da ti novci nisu dragi.
Oćemo li jednu....
Šalim se.
Reply, Reply A

To m.malenica50@gmx.de 06/09/14 at 10:30 PM
Znaci schalke je u igri koliko se razumijem u nogomet...a sto se tice onog drugog...volim zene..dapace rado bih upoznao neku svabicu u slobodno vrijeme....pozdrav!!

Budimo svi solidarni


...........

BOJKOT

01.09.2016.

......

Počeo je rujan


meni najljepši mjesec svake godine, jer od prvoga brojim dane i radujem se jednom rujanskom dan ali ovo godine biti ću sama tog dana, potpuno sama (praviti će mi društvo mala plišana panda i zaljubljena stonoga). izvesti ću sebe u kafić i počastiti se kakaom, gledati vesele goste u kafiću i nadati se da će me netko tog dana zagrliti.
Rujan je moj mjesec.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>