Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    mora mu se vratiti sve

    avatar

    19.09.2016. (18:03)    -   -   -   -  

  • Say what you want

    Ti moraš biti jaka i ne razmišljati na takav način. Okreni se sebi, onome što tebe ispunjava, zaboravi na tog gada. Kad-tad u životu čovjeka dočeka pravda pa će tako i njega. Sigurno će mu se u životu dogoditi nešto zbog čega će on patiti kao što ti sada patiš. Moj dobronamjeran savjet je da dobro razmisliš i odlučiš krenuti dalje. Vjeruj mi, govorim ti iz svoga iskustva jer dok sam čitala tvoj post, pronašla sam se u njemu.
    Kreni dalje, okreni se onome što voliš. Čim radiš ono što voliš, osjećaš se bolje, sretnije... To je način da ga vremenom zaboraviš. Zapamti da na ovome svijetu ih ima još, a među njima se nalaze i oni dobri. Neka ti ovo bude samo jedno iskustvo u životu, kasnije ćeš se možda smijati tome ili misliti kako si trošila svoje misli i suze na idiota. Sve ovo što sam napisala je stvarno dobronamjerno, da ne bi pomislila drugačije. Uživaj u životu i onome što se ispunjava, sretno! :)

    avatar

    19.09.2016. (19:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Andreice, opet ću ponoviti, s onim čovjekom koji ti uzadaje bol i patnju ne treba biti niti za njim tugovati. Ne brini, doći će i na njega red.

    avatar

    19.09.2016. (21:53)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    teuta nadam se jer bilo bi vrijeme

    avatar

    19.09.2016. (22:03)    -   -   -   -  

  • neukrotivacarolija

    znaš kak vele, sve se vraća, sve se plaća, Ne brini ti za naplatu, dođe to samo od sebe, vjeruj mi, ništa nije uzalud i kad se najmanje nadas zadesi nekog nešto. Vjeruj mi, znam kaj ti pričam, svi mi imamo svoju priču i svoje rane, duboke i trajne, al idemo dalje za iste pare s novim iskustvom.

    avatar

    19.09.2016. (22:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...