one love one life

ponedjeljak, 19.11.2007.

trenutak od kojeg zastaje dah...

Image and video hosting by TinyPic

Sudbina ne zna za izbor, ona nameće, navodi nas na određene ljude, samo sudbina tu ima pravo glasa. Tko smo mi da o tome govorimo, ako smo od beskonačnog niza posljedica koje hrpimice naviru prema nama u stanju vidjeti samo onu neposrednu, to bi značilo da se ipak još nešto može dogoditi..ne nešto, sve... Ne razumijem.. Nedostaje nam širina pogleda i samo zato ne opažamo da ono što nam se događa trenutačno uopće ne utječe na ono što nam se tek može dogoditi. Dakle, ono što se može dogoditi uvijek se nanovo obnavlja, ne samo da se obnavlja, već se i umnožava, dovoljno je usporediti dva uzastopna dana. Nikada nisam tako mislila, to su stvari koje spoznaš tek kroz tjeskobu.
Boogaloo, subota.. šestorica na jednoga. Šestorica "redara" na sićušnog dečka s naočalama.. koje su razbili, a on nema za nove. Stvarno su uveli "red". Odvratan osjećaj nemoći. Bijedan pokušaj urgiranja kod šefa spomenutog kluba.. do "moćnika" ne dolaziš tako lako..Ali spremni su lagati do te mjere da ti pošalju u njegovo ime konobara.. siroti luzer, pitam se za koju cijenu je pristao pojaviti se... ili ucjenu, možda?
Najodvratnija stvar je ljudsko lice iskrivljeno od demona agresije i mržnje.. pa neka mi netko kaže kako opsjednutosti nema u ovom našem vremenu... tko tako misli.. pravac do redara u Boogaloo.

- 16:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #