Sveti Nikola u Meblu (bez Krampusa!)

04.12.2012.

Počelo je, počelo! Advent je tu! Sveti Nikole i Krampusi već hodaju po gradu, dijele bombone i šibe ( svakome prema zaslugama ) i smišljaju taktiku kako što bolje napuniti sve čizmice poklonima.

Grad je okićen, na trgovima su veliki borovi, sve je obasjano tisućama lampica, a dućani se natječu čiji će aranžman u izlogu biti najljepši. Da li je to stvarno pravi duh Božića ili su to samo marketinški trikovi da se privuče što više kupaca ne bih znala reći, ali da je lijepo - je! Sve nas vuče na neka obiteljska druženja, ja već razmišljam kako ću s klincem raditi Svetog Nikolu od starih kuhača i crvenih krpica dok mi stan miriše po kolačićima od cimeta i klinčića (a možda je to ipak kuhano vino?!). Na prozore treba objesiti čizmice, poklone treba osmisliti i krenuti hrabro naprijed. Oni spretniji upustiti će se u izradu vlastitih prigodnih sitnica, a oni ostali već razgledavaju aktualnu ponudu u najboljim dućanima.
U svakom slučaju, ako se odlučite na shopping (a sigurno budete jer nitko na kraju ne može tome odoljeti!) svakako svratite u MEBLO jer su tamo trenutno velike akcije i popusti na artikle sa zaliha (znači brza isporuka!). Na sniženju do 40% su Meblo madraci i podnice, sjedeće garniture, kreveti, shabby chic asortiman, dekori i asesoari s Meblo zalihe! Odšećite do najbližeg salona ili virtualno ušećite u web shop i samo jednim klikom osigurajte savršene božićne poklone.

I zaboravite Krampuse sa šibama, toga u MEBLU nema!




Oznake: meblo, sniženje, AKCIJA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.