brojač posjeta


O ČEMU PIŠEM...
Pišem i dajem savjete o njezi, ljepoti makeupu i svemu ostalom, pokazujem vam kako izraditi neke DIY projekte i još mnogo toga. rofl

BeCoolWithMe

utorak, 23.08.2016.

RECENZIJA FILMA "SUICIDE SQUAD" I ONLINE LINK

Boook i dobrodošli u moj novi post! Već sam am rekla u zadnjem postu, da ću uskoro napisati recenziju na temu filma "Suicide Squad", pa evo je! Ako još niste gledali film, a željeli biste, dat ću vam i link do mjesta gdje sam ga ja pogledala! Nadam se da će vam se svidjeti!!!

NEŠTO O FILMU...
Skupina superzločinaca pod prijetnjom krenu u pogibeljnu misiju kako bi spasili zapravo cijeli svijet od vještice i njenog brata.

MOJI DOJMOVI...
Slušala sam mnogo o Suicide Squad filmu pa sam ga odlučila i pronaći na internetu jer su mi se traileri jako svidjeli i imala sam osjećaj kako bi film mogao biti fantastičan. Pogledala sam ga i stvarno mi se svidio. Dozu humora, akcije i ponegdje ljubavnih scena su lijepo ukomponirali u jako dobar film. Svaki je lik zauzeo svoje mjesto u filmu baš onako kako treba i svi imaju neku ulogu koja može promijeniti tijek radnje. Iznenadilo me je to što Cara Delevigne glumi vješticu, pošto ju nisam gledala u nijednom filmu dosad. Mislim da je odradila dobar posao.

MOJI NAJDRAŽI KADROVI/LIKOVI
Od dražih kadrova mi je bijeg Harley Quinn s vrha zgrade kada je Joker deaktivirao bombu i zadnja scena Harley u kavezu dok pije kavu kada su završili misiju.
Najdraži likovi su mi Joker, Harley i Deadshot. Posebno mi se svidjela "luda" ljubav između Jokera i Harley koja je rezultirala uspješnim spašavanjem Harley iz zatvora.

GDJE MOŽETE POGLEDATI FILM...
http://www.popcorn.rs/suicide-squad-2016


- 18:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŠKOLSKE POTREPŠTINE-HAUL #2

Boook i dobrodošli u moj novi post!!! Danas vam donodim drugi post BTS postova. Jučer sam bila u šopingu za školu pa vam donosim haul. Neke stvari su raspakirane a neke ne pa ću vam reći cijenu otprilike (Za one stvari za koje znam). Nadam se da će vam se post svidjeti!

SAMOLJEPLJIVA FOLIJA ZA KNJIGE/BILJEŽNICE

CIJENA: oko 15 kn
OPIS: Dimenzije 0.45x5 metara
DOJMOVI:Ovu foliju svake godine koristim za udžbenike i stvarno je dobra!

NIKE RUKSAK

CIJENA: oko 200 kn
OPIS: tamnoplavi Nike ruksak
DOJMOVI: Trebao mi je novi ruksak jer sam stari skroz uništila pa sam uzela ovaj neutralnije boje.

PERNICA

CIJENA: oko 40 kn
OPIS: Ljubičasta pernica sa crnim obrubom i zatvaračem
DOJMOVI: Tražila sam pernicu s više pretinaca pa sam uzela ovu. Nije prevelika ni premala.

KORICE ZA KNJIGE I BILJEŽNICE

CIJENA: 14.95 kn
OPIS: korica za knjige i bilježnice sa samoljepljivom trakom
DOJMOVI: Također ju koristim već duži niz godina u mom školovanju i odlično odrađuje svoj posao!

TEHNIČKA OLOVKA

CIJENA: /
OPIS: crna tehnička olovka s gumicom za brisanje i špicama
DOJMOVI: Stalno pišem tehničkom pa se nadam da će ova izdržat školsku godinu

GEL PENKALA

CIJENA: oko 20 kn
OPIS: gel olovke (svjetlucave) u boji
DOJMOVI: Sviđaju mi se jer sam ih probala kod prijateljice i stvarno su super

PENKALA I KOREKTOR U STICKU

CIJENA: /
OPIS: Plava penkala (4 u pakiranju) i korektor u olovci/sticku
DOJMOVI: Penkale pišu lijepo a korektor još nisam isprobala ali mislim da će biti super

OLOVKE I GUMICA ZA BRISANJE

CIJENA: /
OPIS: drvene olovke (6 u pakiranju raznih boja) i bijela gumica za brisanje
DOJMOVI: ove olovke kupim svake godine i zadovoljna sam s njima

BILJEŽNICA TVRDIH KORICA

CIJENA: 54 kn
OPIS: bilježnica tvrdih korica, 300 listova
DOJMOVI: obožavam ovu bilježnicu koja će mi poslužiti za moje razne bilješke. Svake godine na bilješke potrošim dvije do tri bilježnice pa će mi ova biti savršena!

Ovo su neke od stvari koje sam kupila, nadam se da vam se svidio post.
Uskoro stiže RECENZIJA O FILMU "SUICIDE SQUAD" pa ako ste ga gledali ili ga želite gledati, (možda imate prijatelje koji bi ga gledali) kratko ću vam reći svoje mišljenje o filmu i dati link gdje ga možete pogledati besplatno i online!
xoxo BeCoolWithMe











- 12:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 20.08.2016.

PROBLEMI DJEVOJAKA KOJE ŠOPINGIRAJU ZA ŠKOLU #1

Boookk svima i dobrodošli u moj novi post! Danas vam donosim jednu BTS (back to school) temu. Ovo je jedna od mojih BTS postova koje vam mislim napisati. Danas vam donosim probleme djevojaka kad šopingiramo za školu. Svašta se tu izdogađa pa na kraju kući dolazimo iscrpljene. Nadam se da će vam se post svidjeti, pa krenimo!

1. ŽALIM, NEMA BROJA
Svidi ti se toliko željena jakna, ali ne nalaziš broj. Nakon nekoliko prekapanja po istom mjestu još ga uvijek nema. No, nema veze, jer sigurno imaju tvoj model u skladištu. Konačno pitaš prodavačicu a ona napravi suosjećajnu facu i kaže: "Žalim, nema broja!"


2. PREVELIKO U STRUKU
Trapke su savršene, navučeš ih i onda shvatiš kako su u struku vrećaste i ružne. Pffff, po koji put?!


3. DUGAČKI REDOVI
Vrijeme je školskog šopinga, uzmeš sve što ti treba i odeš na blagajnu. Naravno, red se proteže kroz pola trgovine što znači-slobodno kupi šator za kampiranje!


4. MINI KABINE ZA PRESVLAČENJE
Uzmeš hrpu robe, uđeš u kabinu i staviš sve na stolac. Tek onda shvatiš da se u kabini ne možeš okrenuti, a kamo tek probati svu svoju robu...


5. PROZIRNE TAJICE ZA TJELESNI
Prozirne tajice su najveći problem, pogotovo kada ti trebaju za tjelesni. Savršeno ti stoje i onda shvatiš da će svi u razredu znati kakva je boja tvojeg donjeg rublja.


Nadam se da vam se svidio ovaj post, a ako želite još takvih, svakako to recite u komentarima jer svaki vaš komentar mi jako mnogo znači!
xoxo
xoxo
xoxo


- 12:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 13.08.2016.

5 APLIKACIJA KOJE MORATE IMATI

Bookić svimaa i dobrodošli na moj blog (ako ga još niste posjetili prije <3). Danas vam donosim pet aplikacija po mome izboru za koje mislim da ih svatko treba. Da ne bih duljila, možemo odmah krenuti s nabrajanjem! Uz aplikacije ću staviti i ikonu kako bi ju kasnije lakše pronašli u google storeu

1. SNAPCHAT


Nekoliko sam puta "testirala" aplikaciju i zadnjih mjesec dana ju stvarno obožavam. Puno, puno filtera i raznih efekata za prezabavne slike. Ako već imate snap u komentarima recite svoje ime na njemu pa da vas mogu dodati <3

2. RETRICA



Stvarno SVI imaju retricu, jer je stvarno predobra aplikacija za slikanje. Već dugo nisam koristila običnu kameru za svoje slike jer retrica ima hrpu različitih efekata i raznih načina za slikanje.

3. VIDEOSHOW-VIDEO EDITOR



Stvarno sam isprobala mali milion različitih aplikacija za izrađivanje videa i raznih filmića, ali ova ima sve. Želite li video ubrzati video, staviti efekt, staviti naljepnice, fx efekte, tekst, sličice, itd. ovaj editor nudi sve moguće za izrađivanje kvalitetnog videa i moj je jedini i najdraži video editor.

4. iKEYBOARD TIPKOVNICA



Ne sjećam se kad sam zadnji put koristila originalnu tipkovnicu na mom mobitelu jer ova tipkovica ima puno više prednosti. Imate toliko različitih mogućnosti kako će vaša tipkovnica izgledati, čak možete dizajnirati svoju vlastitu tipkovnicu.

5. PICS ART



Ako volite uređivati fotografije da one dosegnu savršenstvo onda je ovo aplikacija za vas. Ima nešto što drugi editori nemaju i jako mi se sviđa. U početku ćete se pomučiti da shvatite gdje se što nalazi i za što služi ali kada se uhodate uređivat ćete fotografije kao pravi profesionalac!


Nadam se da vam se svidio post i da ste otkrili neke aplikacije za koje niste znali. Ovo je mojih top pet najdražih a ako želite dodati neku svoju aplikaciju, svakako ju recite u komentarima pa da ju isprobam.

Molim vas da u komentarima kažete želite li da krenem sa bts postovima? (back to school) Svaki vaš komentar mi jako jako puno znači, pa bih željela da puno komentirate jer bi mi onda bilo lakše s daljnjim postovima.

Pusa i vidimo se u sljedeće postu, volim vas sve!!!

- 20:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 05.08.2016.

ŠTO RADITI S BFF NA "PRESPAVANCU"

Bokiiić svima i dobrodošli u moj novi post. Prvo vam se ispričavam jer nisam pisala neko vrijeme jer sam bila na moru pa to jednostavno nije bilo moguće. Listala sam malo bilježnicu sa svojim idejama o nadolazećim postovima pa sam vam danas odlučila napisati ovaj post. Ljeto prolazi brzinom munje i nisam ni sanjala će tako brzo doći osmi mjesec. Idealno je vrijeme da se još (dok možete) zabavite sa svojim prijateljima pa sam vam odlučila dati neke ideje kako da se zabavite sa svojom bff ili više njih na prespavancu (eng. sleepover).

1. SNIMAJTE VLOG
Ako niste upoznati s tim što je vlog pomoći ću vam - to je kratki pregled dana. Ukratko snimate najzanimljivije stvari u danu koje vam se dogode pa sve lijepo sastavite u vlog. Snimala sam ga sa svojom bff i mogu vam reći da smo se prepredobro zabavile. Ne mora biti kamera, uzmite mob u ruke, snimajte klipiće i kasnije ih spojite u cjelinu.
savjet: nemojte vlog gledati odmah, pustite neka prođe tjedan - dva pa se dogovorite za sljedeći prespavanac na kojem ćete pogledati vlog. Bit će vam zanimljivije, nego dok su vam događaji još svježi.

2. ORGANIZIRAJTE VEČER FILMOVA
Uzmite kokice, colu i se ostalo što namjeravate pojesti. Pobacajte po podu deke, jastuke, poplune, plišance i sve ostalo tako da vam bude udobno, složite si ležaj na podu od čeg se god sjetite. (krevet je dosadan, a na podu je zabavnije haha). Obucite pidžame, nađite dobar film i neka večer filmova započne!

3. IZRADITE NEŠTO
Bit će vam zabavno, vidjet ćete. Ako ne znate što izraditi, možete pronaći mnogo ideja na internetu i youtubeu kao i na mojem blogu pritiskom OVDJE. Kada vidite krajnji rezultat bit će vam jasno koliko diy projekti mogu biti zabavni ako ih radite sa svojom bff.

4. VJEŽBAJTE
Ne morate se sad izmučiti ali u zdravom je tijelu zdrav duh. uzmite si vremena, obucite nešto sportsko, napravite frape i krenite u akciju. Možete se rolati, trčati, voziti bicikl ili ako vam je u blizini teretana, otići do nje. Ako ste radije na mobitelima imam i za to rješenje. Skinite aplikaciju Just Dance Now!. Pomoću nje se povežete na kompjuter i plešete pjesme koje su vam zadane, borite se protiv drugih igrača po cijelom svijetu i - zabavljate se!

5. IMAJTE SPA VEČER
Opustite se, napravite masku za lice (imate mnoštvo recepata na internetu), upalite mirisne svijeće, stavite krastavce na oči i imajte vrijeme opuštanja.


Nadam se da sam vam pomogla sa savjetima i žao mi je što vam nisam pisala zadnjih tjedan-dva no bila sam na ljetovanju pa nisam mogla (znate kako je to haha).
Vidimo se u sljedećem postu i nadam se da sam vam pomogla svojim savjetima!
bookkiiiićć >33333333333333333333

- 15:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.07.2016.

GALERIJA/ZBIRKA MOJIH CRTEŽA

U prošlom postu (koji je bio collab) pisala sam kako volim crtati, pa vam danas donosim zbirku mojih crteža koje sam nacrtala u godinu-godinu i pol' dana. Ima ih 16 (ima ih još, no za vas sam izdvojila svoje najuspješnije radove). Voljela bih dobiti i neke svoje radove iz bivše škole s kojima sam iznimno zadovoljna, no nema veze. U svaki je ovaj crtež uloženo stvarno mnogo truda i vremena. Inspirirala sam se raznim profilima na instagramu i facebooku te na internetu.
Moj definitivno najdraži crtež je jednorog crtan bojicama i olovkom. Dok sam crtala, stvarno sam pazila, doslovno na svaku točkicu na papiru kako bi sve bilo savršeno. Kad sam nakon višesatnog rada završila, vidjela sam da ne valja jedan sitan ali vrlo bitan dio pa sam ga išla ispravljati i tu još "izgubila" bare m pola sata. Sve u svemu, ponosna sam na ovu svoju galeriju crteža i drago mi je što mogu reći da sam sve napravila svojim rukama jer je to najdivniji osjećaj na svijetu.
Zavirite u moju galeriju i u komentarima slobodno navedite svoje pohvale i kritike ili koji vam je crtež od ovih najdraži!

- 13:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 15.07.2016.

COLLAB-FAVORITI ZA LIPANJ

Bookić i dobrodošli u moj novi post. Ovaj je malo drugačiji od ostalih jer sam vam pripremila collab povodom mojih 200 posjeta. Collab je s jednom izuzetnom blogericom koju ste prije mogli vidjeti na blogu Little Things By Antonija, no nažalost blog je bio prisiljen na prestanak s radom. Sada u možete naći na blogu Doll Divine, a blog možete posjetiti OVDJE.
Obje radimo post na temu "Favoriti za lipanj". Lipanj je već dosta iza nas, pa smo vam odlučili pokazati 5 proizvoda koji su nam obilježili taj mjesec.
Da ne duljim previše, možemo krenuti na proizvode! sretan

1. EOS BALZAM ZA USNE

Žao mi je jer vam nisam napisala recenziju o ovom proizvodu pa ću ga ukratko opisati sada. EOS ili Evolution of smooth je nadaleko poznat balzam za usne koji je savršen. KUpila sam ga iz znatiželje jer sam htjela vidjeti zašto ga ljudi toliko hvale. Stvarno sam se oduševila jer nije premastan, ostavlja blago sjajan trag na usnama, sjajno miriše te ih jako dobro hidratizira i njeguje. Košta oko 50 kn a moj je u nježno rozoj nijansi.




2. MAKE ME BROW GEL MASKARA ZA OBRVE

Imam jako svjetle obrve i stalno tragam za novim proizvodima koji bi ih uredile i naglasie kako spada. Gel maskaru sam išla ciljano kupiti jer mi se svidjela i čula sam dosta pohvala o njoj. Zasada mi se jako sviđa i kad ovog potrošim, definitivno idem po još jednog. Kupila sam ga u essence sekciji u dm-u a košta oko 17 kn, mo je u nijansi 01 "Blondy brows".




3. FA MAGIC OIL GEL ZA TUŠIRANJE "PINK JASMINE"


Ovaj gel za tuširanje sam dobila na poklon od moje bff pa ne znam za cijenu. Vrlo opuštajući, sa mikro kuglicama koji u sebi sadržavaju ulje. Stvarno prekrasno miriše, a dodatni plus mu je što je u rozoj boji haha. Uglavnom, stvarno preporučam ovaj proizvod. Mog proizvoda više ni nema, pa ću vjerojatno posegnuti za novim.




4. MULTI-ACTION MASKARA ZA TREPAVICE

Kad sam kupovala maskaru, pazila sam na to kakva joj je četkica (preporučam plastične četkice jer daje bolje rezultate). Ova mi se svidjela i lijepo je upakirana pa sam ju kupila. Sviđa mi se kako razdvaja trepavice i čini ih duljima. Ova maskara daje extra volumen, duljina i perfektno razdvajanje trepavice. Kupljen je u Mulleru za 21.90 kn.




5. MAPED DUO BOJICE I FLOMASTERI

O-b-o-ž-a-v-a-m crtati pa su šarene bojice dio moje "opreme". (recite u komentarima ako želite da vam pokažem zbirku svojih crteža). već neko vrijeme želim flomastere pa sam odučila kupiti kvalitetnije. Oduševila sam se i flomićima i bojicama jer su stvarno dobro pigmentirane i odlične za crtanje. Svaki je paket koštao oko 25 kuna. preporučam ove bojice ako volite crtati ili ako jednostavno podcrtavate i bojite važne stvari u bilježnicama.




Nadam se da vam se svidio post. Svakako posjetite blogericu Doll Divine koja vam u budućnosti priprema mnoštvo beauty savjeta, recenzija i mnogo više.
Mi se vidimo u sljedećem postuu!!!
p.s. Ako netko želi pripremiti collab sa mnom, neka se javi u komentarima rofl
volim vas sveeee!!! wavekiss

- 10:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.07.2016.

INSPIRATIVNE KOMBINACIJE ZA LJETO 2016

Bookiiić i dobrodošli na moj blog. Danas vam donosim temu koju već duže vrijeme želim objaviti, a to su inspirativne kombinacije za ljeto 2016. Ne patim za modnim trendovima, nego volim nositi ono što se meni sviđa pa mi je stil dosta "šaren". Za svaku kombinaciju ću vam pokušati reći gdje sam kupila odjevne predmete i koliko sam ih platila (sve ću vam reći okvirno i unaprijed se ispričavam ako sam pogriješila jer više ni sama ne znam otkuda ih imam hahaha). Da ne bi duljila, krenimo na kombinacije.

1. KOMBINACIJA

Ovo je kao "kaubojska" kombinacija i meni je jedna od dražih. Košulja je kupljena u Takku i koštala je oko 100 kuna. Hlače su također kupljene u Takku i bile su oko 120 kuna ali su kupljene dugačke. Ja sam ih malo "prilagodila" za ljeto.




2. KOMBINACIJA

Preslatka nježno roza kombinacija koju obožavam nositi. Majica je kupljena, ja mislim da u Takku za oko 70 kuna a hlače nemam pojma otkuda mi, ali također su potkraćene.




3. KOMBINACIJA

Jedan sportski stil koji možete nositi kad se želite osjećati udobno. Majica je iz New Yorkera (moje omiljene trgovine) i kupila sam ju za pedesetak kuna a za hlače, nažalost, ne znam.




4. KOMBINACIJA

Kombinacija je vrlo udobna i lijepih boja. Majica je kupljena u Ne Yorkeru za oko pedesetak kuna a za hlače nisam sigurna gdje su kupljene, a koštale su 50 kn.




5. KOMBINACIJA

Sada su vrlo moderne "tregerice", no ja nemam obične, nego ove u boji, nekakvoj breskvasto narančastoj nijansi koja mi se jako sviđa. Sparila sam ih s najobičnijom majicom u istoj boji koja je kupljena u New Yorkeru za 24 kn (jednobojne majice možete tamo kupiti vrlo povoljno a ima ih u raznim bojama i modelima). Tregerice su kupljene također u New Yorkeru za oko 150-200 kn.




Nadam se da vam se svidio post i da sam vam dala ideju za koju od vaših sljedećih ljetnih kombinacija. U komentarima možete reći koja od mojih kombinacija vam je najdraža naughty

Vidimo se u sljedećem postu, volim vas punooo!!!kisskisskiss

















- 16:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VELIKO HVALA !!!

OMG, ISPUNILI STE MOJU ŽELJU I DOŠLI SMO DO 200 POSJETA, VELIKO VAM HVALA! KAD SAM ZAPOČELA OVAJ BLOG NIKAD NISAM MISLILA DA ĆU DOĆI DALEKO. MOŽDA SE 200 POSJETA NE ČINI OGROMNO ALI MALI KORACI UVIJEK VODE VELIKIM STVARIMA. OD SRCA VAM HVALA <3 <3 <3

- 16:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.07.2016.

PRIRODNI MAKEUP IZGLED ZA LJETO

Bookiić i dobrodošli u novu temu. Danas sam malo pregledavala moje teme za ovo ljeto i odlučila sam izabrati ovu. Inače, ovo mi je jedna od najdražih tema koje ću napisati pa sam sretna što ju ogu podijeliti s vama.
Pripremila sam vam tutorijal o tome kako se ja šminkam za ljeto. To nisu česti dani, nego tek za neke prilike kad nekud idem jer volim da mi koža diše, a ionako su ljetne vrućine pa nije dobro baš svaki dan imati tonu šminke na licu.
Nadam se da će vam se svidjeti moj makeup i možemo krenuti!

1. KORAK
Bitno je da prije nanošenja šminke na neki način zaštitite svoje lice i hidratizirate ga. Ja uvijek prvo nanesem nekakvu kremicu a u ovim ljetnim vrućinama volim koristiti prirodnu i laganu kremu za lice "BioBaza Natural". Nanesem ju u tanjem sloju na cijelu površinu lica i pričekam malo da se upije u kožu.



2. KORAK
Vrijeme je za prekrivanje nedostataka na koži! Na područje ispod očiju i područje nosa koristim "Camouflage" kremasti korektor o kojem imam i recenziju, a možete ju pročitati ovdje
Nakon što sam završila sam stavljanjem korektora, na područje brade i čela stavljam "anti-spot" kremu za prekrivanje koja obavlja istu funkciju kao i korektor ali je bolja za prekrivanje ako imate prištiće.



3. KORAK
Krećemo na obrve! Prvo olovkom popunjavam praznine među obrvama, a nakon toga uzimam paletu za obrve "how to make brows wow" i usavršavam izgled (recenzija ovdje)
Kad sam završila s paletom, na obrve nanesem gel maskaru "make me brow" i tada sam s njima završila.



4. KORAK
Kako bi oči izgledale budno, u kutove nanosim bijelu olovku i razmazujem ju kako ne bi izgledala prenapadno i očito. Također ju nanosim i ispod obrva kako bi ih "podigla" i sve blendam.
Koristim Kiko sjenilo u nude nijansi kako bi oči izgledale prirodnije.



5. KORAK
Trepavice uvijam ebelin uvijačem i nanosim maskaru "essence Multi-action" u jednom sloju



6. KORAK
Kao završetak, stavljam ruž u koraljnoj nijansi kako bi istaknula usne.



Nadam se da vam se svidio post, bilo mi ga je zanimljivo i zabavno raditi!
xoxo


P.S. omg u brojaču posjeta smo vrlo blizu broja 200, stvarno ste divni i nadam se da ćemo zajedno uspjeti i ostvariti moju želju! Volim vas sve,
velika pusaaaa kisskisskisskisskisskisskisskiss


















- 17:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2016  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kolovoz 2016 (5)
Srpanj 2016 (5)
Lipanj 2016 (4)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (2)
Siječanj 2016 (8)
Prosinac 2015 (7)
Studeni 2015 (7)
OVDJE PIŠITE SVOJE DOJMOVE I IDEJE ZA BLOG...

Shoutbox
POZDRAV!
Dobro došli na moj blog. Prolistajte postove, a ako vam se blog sviđa pozovite prijatelje i komentirajte kiss