Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

PRIRODNI MAKEUP IZGLED ZA LJETO

Bookiić i dobrodošli u novu temu. Danas sam malo pregledavala moje teme za ovo ljeto i odlučila sam izabrati ovu. Inače, ovo mi je jedna od najdražih tema koje ću napisati pa sam sretna što ju ogu podijeliti s vama.
Pripremila sam vam tutorijal o tome kako se ja šminkam za ljeto. To nisu česti dani, nego tek za neke prilike kad nekud idem jer volim da mi koža diše, a ionako su ljetne vrućine pa nije dobro baš svaki dan imati tonu šminke na licu.
Nadam se da će vam se svidjeti moj makeup i možemo krenuti!

1. KORAK
Bitno je da prije nanošenja šminke na neki način zaštitite svoje lice i hidratizirate ga. Ja uvijek prvo nanesem nekakvu kremicu a u ovim ljetnim vrućinama volim koristiti prirodnu i laganu kremu za lice "BioBaza Natural". Nanesem ju u tanjem sloju na cijelu površinu lica i pričekam malo da se upije u kožu.



2. KORAK
Vrijeme je za prekrivanje nedostataka na koži! Na područje ispod očiju i područje nosa koristim "Camouflage" kremasti korektor o kojem imam i recenziju, a možete ju pročitati ovdje
Nakon što sam završila sam stavljanjem korektora, na područje brade i čela stavljam "anti-spot" kremu za prekrivanje koja obavlja istu funkciju kao i korektor ali je bolja za prekrivanje ako imate prištiće.



3. KORAK
Krećemo na obrve! Prvo olovkom popunjavam praznine među obrvama, a nakon toga uzimam paletu za obrve "how to make brows wow" i usavršavam izgled (recenzija ovdje)
Kad sam završila s paletom, na obrve nanesem gel maskaru "make me brow" i tada sam s njima završila.



4. KORAK
Kako bi oči izgledale budno, u kutove nanosim bijelu olovku i razmazujem ju kako ne bi izgledala prenapadno i očito. Također ju nanosim i ispod obrva kako bi ih "podigla" i sve blendam.
Koristim Kiko sjenilo u nude nijansi kako bi oči izgledale prirodnije.



5. KORAK
Trepavice uvijam ebelin uvijačem i nanosim maskaru "essence Multi-action" u jednom sloju



6. KORAK
Kao završetak, stavljam ruž u koraljnoj nijansi kako bi istaknula usne.



Nadam se da vam se svidio post, bilo mi ga je zanimljivo i zabavno raditi!
xoxo


P.S. omg u brojaču posjeta smo vrlo blizu broja 200, stvarno ste divni i nadam se da ćemo zajedno uspjeti i ostvariti moju želju! Volim vas sve,
velika pusaaaa kisskisskisskisskisskisskisskiss



















Post je objavljen 06.07.2016. u 17:08 sati.