brojač posjeta


O ČEMU PIŠEM...
Pišem i dajem savjete o njezi, ljepoti makeupu i svemu ostalom, pokazujem vam kako izraditi neke DIY projekte i još mnogo toga. rofl

BeCoolWithMe

srijeda, 29.06.2016.

MOJIH TOP 5 YOUTUBERICA

Bookiić! Nisam vam pisala već tjedan dana jer za vas danas imam posebnu temu. Donosim vam mojih top pet youtuberica koje su savršene i koje zaslužuju da svatko klikne "subscribe". Listu sam pažljivo sastavljala kako bi bila što točnija.*
Pa, krenimo od prvog mjesta!

1. SARA BEAUTY CORNER
Ovo je prva youtuberica na koju sam se pretplatila. Započela je svoj yt kanal 2012 godine i od tada vjerno razveseljava obožavatelje svojim predobrim videima te odgovara na njihova pisma i komentare. Jednom smo joj prilikom prijateljica i ja poslale pismo na koje je ubrzo stigao i njezin odgovor! Radi DIY, lifestyle, nail art i još mnogo različitih videa.



2. ALISHA MARIE
Sviđa mi se kao youtuberica jer je vrlo optimistična i zabavna. Ima sestru Ashley koja također ima yt kanal. Obje također imaju i vlog kanale u kojima možete pratiti njihov svakodnevni život. Obje su prekrasne i zanimljivo ih je pratiti u njihovim avanturama



3. CUTE POLISH
Na ovom kanalu ima više youtuberica koje naa uče kako do savršene manikure brzo i lako. Uživat ćeš njihovim jednostavnim tutorijalima koje svatko može ponoviti bez prevelike muke. Kanal cutepolish također ima i igricu pod nazivom polish blast koju možete besplatno skinuti u trg. play



4. IDUNN GODDES
Ova youtuberica vas vodi kroz svijet DIYja. Sa svojim jednostavnim i zanimljivim idejama vas vodi kroz razlličite DIY-e kojima možete urediti sobu ili se njima možete i zabaviti te stvarno zaslužuje jedan veliki subscribe.



5. SIMPLY NAILOGICAL
Ovo je sve samo ne običan kanal o lakiranju noktiju. Ovo je youtuberica koja pomiče granice koje se nitko do sada još nije usudio pomaknuti pa tako se nađe svašta na njezinom kanalu - od varanja u water marble tehnici koju je vrlo dobro izvela pa sve do planine na noktima i povrtne manikure.




Nadam se da vam se svidio post! Sredinom sedmog mjeseca vas očekuje jedan veliki collab pa se pripremite. winkdead


*Ova ljestvica je sastavljana po mom vlastitom ukusu te nije službena statistika.



















- 19:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.06.2016.

OSVJEŽAVAJUĆI FRAPE OD MALINA

Ovaj frape OBOŽAVAM, a danas sam ga napravila po malo drugačijem "receptu" koji sam slučajno otkrila haha. Uglavnom, frape mi se jaako svidio i odmah ću ga podijeliti s vama danas. Kako ne bih duljila uvod, možemo odmah krenuti na recept:

POTREBNI SU VAM:
njami mala zdjelica malina (možete uzeti i neko drugo voće)
njami čaša mlijeka
njami pola vrećice vanilin šećera
njami dvije čajne žličice kakaa

KAKO GA NAPRAVITI:

Uzmite blender i u njega stavite maline te ih dobro izmiksajte da nema više krupnih dijelova.
Kad ste ih dobro izmiksali, stavite pola vrećice vanilin šećera i dodajte kakao. Ja sam koristila "Kraš express" a vi možete uzeti i onaj u prahu za kolače.
Ponovno izmiksajte i onda dodajte mlijeka. Dodajte ga po svojoj volji i želji. Ja sam svoj frape ostavila malo gušći.
Kada ste prošli ove upute, vaš frape je spreman za konzumaciju! Dobar tek!

Nadam se da ćete probati napraviti ovaj frape i da će vam se svidjeti. Ako bi izmijenili ovaj moj recept ili dodali nešto novo, slobodno recite u komentarima a ja ću onda rado isprobati vašu verziju!


- 18:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.06.2016.

8 STVARI KOJE SAM NAUČILA U 8 GODINA ŠKOLOVANJA

Danas vam donosim 10 stvari koje sam naučila u 8 godina mog školovanja a koje će vam sigurno pomoći. Nadam se da ćete naučiti nešto novo i da će vam moji savjeti koristiti <3

1. VAŽNO JE BITI KOMUNIKATIVAN
Ovo sam naučila kroz godine. Iznimno je bitno da niste povučeni jer će vam biti teže, ne samo s prijateljima nego i s učiteljima koji vam neće znati kako pomoći ako zapnete negdje.

2. AKO SE NE OSJEĆAŠ DOBRO U NEKOM DRUŠTVU, IZAĐI IZ NJEGA
Puno smo se naslušali o ovome, ali je istina. Što ćete dulje ostajati u nekom društvu koje vas omalovažava, zadirkuje i maltretira imat ćete manje samopouzdanja i sigurnosti u sebe pa ćete se spasiti ako napustite takve "prijatelje".

3. POPULARNOST JE PROLAZNA
Popularna djeca u školi kasnije pokušavaju živjeti na staroj slavi, što nije dobro. Najbolje je biti druželjubiv i dobar jer će se to kad tad isplatiti jer popularnoj djeci ili društvu uvijek netko nešto priča iza leđa. Nije loše biti popularan samo ako se to zasniva na dobrim stvarima.

4. AKO NE RAZUMIJEŠ - PITAJ
Makar učiteljica objasnila 100 puta a ti još ne razumiješ neki dio - pitaj, jer što ako se baš to nađe u testu a ti ne znaš. Sjeti se izreke: "Tko pita, ne skita".

5. BUDI UPORAN
Ako ti se dogodi da dobiješ lošu ocjenu a odličan si učenik, nemoj dizati ruke od svega. Bitno je da napraviš i usavršiš ono što ne znaš i ispraviš greške, jer se na njima najbolje uči.

6. UČENJE NA VRIJEME JE ZLATA VRIJEDNO
Najbolje je kada se sjetiš na nedjelju navečer da sutra pišete 10 lekcija iz povijesti odmah prvi sat. Počneš mahnito izrađivati kojekakve šalabahtere i tražiš najbitnije činjenice, iako znaš da nema šanse da naučiš sve. Sve u svemu, to nije dobro i mozak ne može u kratkom roku upamtiti tolike informacije zato je bolje početi učiti na vrijeme.

7. POŠTENJE ĆE JEDNOM DOĆI NA VIDJELO
Učiteljice sve vide i uvijek će nagraditi one koji se trude i pokažu da imaju volju za nešto.

8. AKO NE PRONAĐEŠ SVOJ NAČIN UČENJA, NEĆEŠ BITI TOLIKO USPJEŠAN
Učiš li s glazbom ili bez nje, pišeš li bilješke ili učiš na glas - nije bitno, sve dok te tvoj način učenja vodi do dobrih rezultata


Nadam se da vam se svidio post, a ovo je zadnji post o školi ovo ljeto (šmrcpjeva)
Volim vas sve i vidimo se u sljedećem postu!
xoxo Antonela





- 17:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.06.2016.

POZDRAV!!! <3 <3 <3

NAAAAAPOOKON SU POČELI PRAZNICI. NADAM SE DA VAM NIJE BILO PREDUGO ZA ČEKATI MOJE NOVE POSTOVE. VRATILA SAM SE, ŠKOLSKA GODINA MI JE PROŠLA FANTASTIČNO I SAD SE KONAČNO MOGU POSVETITI BLOGU. OVO LJETO OČEKUJTE MNOGO COOL TEMA, IDEJA, DIY-A..... PRIPREMILA SAM VAM MNOGO TOGA I NADAM SE DA ĆETE UŽIVATI. IMAM I JEDNO IZNENAĐENJE-OVO LJETO PRIPREMAM SURADNJU (COLLAB) S JEDNOM BLOGERICOM KOJA JE NA NEKO VRIJEME UGASILA SVOJ BLOG A SADA SE PONOVNO VRAĆA <3. NADAM SE DA ĆE COLLAB BITI USPJEŠAN I DA ĆE IH BITI NEKOLIKO. NOVI POST OČEKUJTE VEĆ OVAJ TJEDAN TE SE NADAM DA ĆE VAM SE SVIDJETI. POZDRAV, ALI SAMO NA KRATKO JER ĆEMO SE OVO LJETO PUUUUNOOO DRUŽITI <3 <3 <3 rofl

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXO ANTONELA

- 19:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2016 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Kolovoz 2016 (5)
Srpanj 2016 (5)
Lipanj 2016 (4)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (2)
Siječanj 2016 (8)
Prosinac 2015 (7)
Studeni 2015 (7)
OVDJE PIŠITE SVOJE DOJMOVE I IDEJE ZA BLOG...

Shoutbox
POZDRAV!
Dobro došli na moj blog. Prolistajte postove, a ako vam se blog sviđa pozovite prijatelje i komentirajte kiss