brojač posjeta


O ČEMU PIŠEM...
Pišem i dajem savjete o njezi, ljepoti makeupu i svemu ostalom, pokazujem vam kako izraditi neke DIY projekte i još mnogo toga. rofl

BeCoolWithMe

subota, 20.02.2016.

ŠTO SVE IMAM U SVOJOJ TORBICI

Bliži se proljeće, pa ćemo svi iz ormara izvaditi svoje šarene proljetne torbice. Danas ću vam otkriti stvarčice koje imam i nosim u svojoj torbici. Ima ih dosta pa neću duljiti previše s uvodom, nego ćemo odmah prijeći na stvar!


NOVČANIK

Apsolutno svi ga imaju haha. Uvijek se dogodi da sretnete nekog i odete s njim na kavu pa bi bilo dobro da ga imate. Naravno, unutra imam i kartu za bus, flaster jer se zna dogoditi da se porežemo pa ga uvijek nosim sa sobom za svaki slučaj. Tu su još i ostale stvarčice koje stanu u novčanik, kakve posjetnice, slika i drugo

GUMICE ZA KOSU

Uvijek mi se dogodi da trebam skupiti kosu u rep a nemam gumica, zato imam barem jednu u svojoj torbici. Naravno, svežem kosu i poslije kad ju raspustim gumica "tajanstveno" nestane pa uzmem novu. To bi bilo OK da imam bezbroj gumica. Zato se ona zadnja gumica čuva "kao oko u glavi" ali se i to "oko" brzo zagubi.

SLUŠALICE

Uvijek spetljane, koliko god ih lijepo i uredno složila. Uvijek su uz mene kad se želim odvojiti od vanjskog svijeta i malo opustiti uz glazbu. Ali prije toga - ritual otpetljavanja beskrajno zamršene žice. Svi to prolazimo, je li tako? Naravno, u torbici imam i mobitel ali trenutno nemam njegovu sliku. Ako se pitate koji mob imam, to je Samsung Galaxy Core Prime i stvarno sam zadovoljna njime.

BOMBONI/ČOKOLADNE PLOČICE

Bilo kakvi bombončići ili čokoladica su dobro došli, zar ne? Trenutno OBOŽAVAM ove bombone u zelenom pakiranju. Zovu se Vitamin Candy i od grožđa su. Uz to još znam imati i Bling bombončiće u preslatkoj kutijici. Čokoladice imam malo rjeđe jer su mi bomboni praktičniji.

KLJUČEVI

Mislim, što reći o ključevima, uvijek su tu. Već sam nekoliko puta izgubila ključeve a trenutno imam ovaj s printom psa. Hrpa raznih privjesaka koje sam dobila, kupila i izradila krase ova moja dva ključića.

BLOKIĆ I PENKALA

Volim biti organizirana pa uvijek nosim svoj blokić ili mali planer sa sobom. Mogla bih sve zapisati i u mobitel, no radije to imam zapisano na papiru jer što ako se dogodi da mi se baterija isprazni a treba mmi određena informacija? Dadle, radije blokić! Ovaj sam kupila u Funky Fishu i presladak je a za penkalu ne znam gdje sam ju nabavila.

MARAMICE

Ponekad se osjećam kao da se neka viša sila šali sa mnom jer uvijek kad nemam maramice trebaju mi na svakom koaraku a kad su tu, samo stoje u torbici. Ja ih radije nosim, a ove su kupljene u dm-u ja mislim. Obožavam paketiće maramice s uzorkom pa ih znam imati dosta s raznim motivima, točkicama i drugim uzorcima.

RAŠPICE ZA NOKTE

Uvijek su tu ako mi, na primjer, pukne nokat ili nešto. Ne nosim onu veliku rašpicu za nokte s kojom bi mogao posijeći pola džungle, nego imam ove praktične, malene rašpice sa sobom. Kupljene su u dm-u za oko 6 kn, mislim i u pakiranju ih ima šest komada s raznim printovima i porukicama.

ODLEDALCE

Nisam baš pro u mazanju usni bez ogledala pa ga moram uvijek imati sa sobom, osim ako sjajilo ili balzam nisu prozirni.

SJAJILA/BALZAMI ZA USNE

Nikamo bez balzama za usne. Mrzim kad su mi usne ispucale i to ne izgleda baš najbolje pa imam barem jedno od ovdje na slici navedenih balzama i sjajila. Imam dosta veliku kolekciju balzama, ne znam uopće što će mi ih toliko ali bitno da ja njih skupljam. Zadnji balzam koji sam kupila bio je mini sheer balzam od marke Essence, naravno. Namjeravam svojoj kolekciji dodati i EOS balzam pa očekujte i njegovu recenziju uskoro.

Ovo je sve što ja imam u svojoj torbici, nađe se tU još nekih stvarčica, na primjer narukvice (za koje ne shvaćam ni zašto ih uopće imam u torbici), lepeze (za vruće ljetne dane, sunčane naočale (koje mi trenutno ne trebaju, naravno) i svašta još nešto. Nadam se da vam se svidio post, a mi se vidimo u sljedećem!!!

- 14:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 06.02.2016.

KAKO BITI SAMOPOUZDANA

Mnogo djevojaka ima problema sa svojim samopouzdanjem koje im je vrlo narušeno, ponešto zbog društvenih mreža gdje svakodnevno viđaju savršen izgled i stas pa u najgorem slučaju zamrze svoje vlastito tijelo, što nije nikako dobro jer postaju depresivne, tužne i s manjkom samopouzdanja. Na sreću, postoje mali trikovi i savjeti kako vratiti i steći samopouzdanje.

1. DRUŽI SE S DOBRIM DRUŠTVOM
Ovo je možda jedno od najbitnijih savjeta. Ako se okružiš društvom koje će te prihvatiti baš onakvu kakva jesi bit ćeš sretnija. Kada će ti biti teško, znat će te utješiti i razveseliti. Nerijetko će ti davati komplimente i zavoljet će tvoje mane. Ako ćeš biti u kakvom problemu, sigurno će ti pomoći bez obzira na sve. Zato je dobro društvo nešto što svi trebaju.

2. ISPRAVI DRŽANJE
Ako se sada pitaš "Čemu ovo?!", zamisli dvije osobe: Jedna hoda ulicom uspravno a druga osoba je pogrbljena kao da se cijeli svijet srušio. Koja će ti izgledati pristupačnije? Zbog toga je vrlo važno kakav ti je stav. Naravno, bez pretjerivanja, jer ako ćeš hodati toliko uspravno kao da si progutala metlu a glavu ćeš držati toliko visoko da s nosom možeš dotaknuti oblake, izgledat ćeš i više nego čudno.

3. NASMIJ SE
Lijep osmjeh je stvarno prekrasan i kao lijepa riječ, otvara sva vrata. Nasmij se pokatkad i učini sebi i drugima dan ljepšim. Naravno, ne moraš se zato smijati na nečije glupe šale ili se smijati nasilu jer neće lijepo izgledati i ispast ćeš u očima drugih da želiš pažnju,

4. BLOKIRAJ NEŽELJENE LJUDE
Ako ne želiš određene ljude u svom životu, zašto bi ih željela na društvenim mrežama??? Unfrendaj ih na fejsu, unfollovaj na instagramu i jednostavno ih blokiraj i NEMOJ provjeravati njihove društvene mreže, jer čemu? Samo ćeš se naljutiti uzalud.

5. ISTIČI ONO DOBRO NA SEBI
Možda ti se ne sviđa tvoja kosa, no ako imaš jako lijepe oči, zašto se deprimirati? Kad se pogledaš u ogledalo, uoči prvo ono lijepo na sebi i ne kritiziraj se! Tek kad naučiš zavoljeti sebe, postaneš samopouzdana.

Nadam se da sam vam pomogla sa savjetima, a mi se vidimo u sljedećem postu. Boooooooooooooooooooookkkkkk!!!!!!!!! wavesmijeh

- 17:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2016 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

Kolovoz 2016 (5)
Srpanj 2016 (5)
Lipanj 2016 (4)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (2)
Siječanj 2016 (8)
Prosinac 2015 (7)
Studeni 2015 (7)
OVDJE PIŠITE SVOJE DOJMOVE I IDEJE ZA BLOG...

Shoutbox
POZDRAV!
Dobro došli na moj blog. Prolistajte postove, a ako vam se blog sviđa pozovite prijatelje i komentirajte kiss