Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

RECENZIJA FILMA "SUICIDE SQUAD" I ONLINE LINK

Boook i dobrodošli u moj novi post! Već sam am rekla u zadnjem postu, da ću uskoro napisati recenziju na temu filma "Suicide Squad", pa evo je! Ako još niste gledali film, a željeli biste, dat ću vam i link do mjesta gdje sam ga ja pogledala! Nadam se da će vam se svidjeti!!!

NEŠTO O FILMU...
Skupina superzločinaca pod prijetnjom krenu u pogibeljnu misiju kako bi spasili zapravo cijeli svijet od vještice i njenog brata.

MOJI DOJMOVI...
Slušala sam mnogo o Suicide Squad filmu pa sam ga odlučila i pronaći na internetu jer su mi se traileri jako svidjeli i imala sam osjećaj kako bi film mogao biti fantastičan. Pogledala sam ga i stvarno mi se svidio. Dozu humora, akcije i ponegdje ljubavnih scena su lijepo ukomponirali u jako dobar film. Svaki je lik zauzeo svoje mjesto u filmu baš onako kako treba i svi imaju neku ulogu koja može promijeniti tijek radnje. Iznenadilo me je to što Cara Delevigne glumi vješticu, pošto ju nisam gledala u nijednom filmu dosad. Mislim da je odradila dobar posao.

MOJI NAJDRAŽI KADROVI/LIKOVI
Od dražih kadrova mi je bijeg Harley Quinn s vrha zgrade kada je Joker deaktivirao bombu i zadnja scena Harley u kavezu dok pije kavu kada su završili misiju.
Najdraži likovi su mi Joker, Harley i Deadshot. Posebno mi se svidjela "luda" ljubav između Jokera i Harley koja je rezultirala uspješnim spašavanjem Harley iz zatvora.

GDJE MOŽETE POGLEDATI FILM...
http://www.popcorn.rs/suicide-squad-2016



Post je objavljen 23.08.2016. u 18:18 sati.