Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

INSPIRATIVNE KOMBINACIJE ZA LJETO 2016

Bookiiić i dobrodošli na moj blog. Danas vam donosim temu koju već duže vrijeme želim objaviti, a to su inspirativne kombinacije za ljeto 2016. Ne patim za modnim trendovima, nego volim nositi ono što se meni sviđa pa mi je stil dosta "šaren". Za svaku kombinaciju ću vam pokušati reći gdje sam kupila odjevne predmete i koliko sam ih platila (sve ću vam reći okvirno i unaprijed se ispričavam ako sam pogriješila jer više ni sama ne znam otkuda ih imam hahaha). Da ne bi duljila, krenimo na kombinacije.

1. KOMBINACIJA

Ovo je kao "kaubojska" kombinacija i meni je jedna od dražih. Košulja je kupljena u Takku i koštala je oko 100 kuna. Hlače su također kupljene u Takku i bile su oko 120 kuna ali su kupljene dugačke. Ja sam ih malo "prilagodila" za ljeto.




2. KOMBINACIJA

Preslatka nježno roza kombinacija koju obožavam nositi. Majica je kupljena, ja mislim da u Takku za oko 70 kuna a hlače nemam pojma otkuda mi, ali također su potkraćene.




3. KOMBINACIJA

Jedan sportski stil koji možete nositi kad se želite osjećati udobno. Majica je iz New Yorkera (moje omiljene trgovine) i kupila sam ju za pedesetak kuna a za hlače, nažalost, ne znam.




4. KOMBINACIJA

Kombinacija je vrlo udobna i lijepih boja. Majica je kupljena u Ne Yorkeru za oko pedesetak kuna a za hlače nisam sigurna gdje su kupljene, a koštale su 50 kn.




5. KOMBINACIJA

Sada su vrlo moderne "tregerice", no ja nemam obične, nego ove u boji, nekakvoj breskvasto narančastoj nijansi koja mi se jako sviđa. Sparila sam ih s najobičnijom majicom u istoj boji koja je kupljena u New Yorkeru za 24 kn (jednobojne majice možete tamo kupiti vrlo povoljno a ima ih u raznim bojama i modelima). Tregerice su kupljene također u New Yorkeru za oko 150-200 kn.




Nadam se da vam se svidio post i da sam vam dala ideju za koju od vaših sljedećih ljetnih kombinacija. U komentarima možete reći koja od mojih kombinacija vam je najdraža naughty

Vidimo se u sljedećem postu, volim vas punooo!!!kisskisskiss


















Post je objavljen 14.07.2016. u 16:55 sati.