Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

5 APLIKACIJA KOJE MORATE IMATI

Bookić svimaa i dobrodošli na moj blog (ako ga još niste posjetili prije <3). Danas vam donosim pet aplikacija po mome izboru za koje mislim da ih svatko treba. Da ne bih duljila, možemo odmah krenuti s nabrajanjem! Uz aplikacije ću staviti i ikonu kako bi ju kasnije lakše pronašli u google storeu

1. SNAPCHAT


Nekoliko sam puta "testirala" aplikaciju i zadnjih mjesec dana ju stvarno obožavam. Puno, puno filtera i raznih efekata za prezabavne slike. Ako već imate snap u komentarima recite svoje ime na njemu pa da vas mogu dodati <3

2. RETRICA



Stvarno SVI imaju retricu, jer je stvarno predobra aplikacija za slikanje. Već dugo nisam koristila običnu kameru za svoje slike jer retrica ima hrpu različitih efekata i raznih načina za slikanje.

3. VIDEOSHOW-VIDEO EDITOR



Stvarno sam isprobala mali milion različitih aplikacija za izrađivanje videa i raznih filmića, ali ova ima sve. Želite li video ubrzati video, staviti efekt, staviti naljepnice, fx efekte, tekst, sličice, itd. ovaj editor nudi sve moguće za izrađivanje kvalitetnog videa i moj je jedini i najdraži video editor.

4. iKEYBOARD TIPKOVNICA



Ne sjećam se kad sam zadnji put koristila originalnu tipkovnicu na mom mobitelu jer ova tipkovica ima puno više prednosti. Imate toliko različitih mogućnosti kako će vaša tipkovnica izgledati, čak možete dizajnirati svoju vlastitu tipkovnicu.

5. PICS ART



Ako volite uređivati fotografije da one dosegnu savršenstvo onda je ovo aplikacija za vas. Ima nešto što drugi editori nemaju i jako mi se sviđa. U početku ćete se pomučiti da shvatite gdje se što nalazi i za što služi ali kada se uhodate uređivat ćete fotografije kao pravi profesionalac!


Nadam se da vam se svidio post i da ste otkrili neke aplikacije za koje niste znali. Ovo je mojih top pet najdražih a ako želite dodati neku svoju aplikaciju, svakako ju recite u komentarima pa da ju isprobam.

Molim vas da u komentarima kažete želite li da krenem sa bts postovima? (back to school) Svaki vaš komentar mi jako jako puno znači, pa bih željela da puno komentirate jer bi mi onda bilo lakše s daljnjim postovima.

Pusa i vidimo se u sljedeće postu, volim vas sve!!!


Post je objavljen 13.08.2016. u 20:41 sati.