Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/becoolwithme

Marketing

PROBLEMI DJEVOJAKA KOJE ŠOPINGIRAJU ZA ŠKOLU #1

Boookk svima i dobrodošli u moj novi post! Danas vam donosim jednu BTS (back to school) temu. Ovo je jedna od mojih BTS postova koje vam mislim napisati. Danas vam donosim probleme djevojaka kad šopingiramo za školu. Svašta se tu izdogađa pa na kraju kući dolazimo iscrpljene. Nadam se da će vam se post svidjeti, pa krenimo!

1. ŽALIM, NEMA BROJA
Svidi ti se toliko željena jakna, ali ne nalaziš broj. Nakon nekoliko prekapanja po istom mjestu još ga uvijek nema. No, nema veze, jer sigurno imaju tvoj model u skladištu. Konačno pitaš prodavačicu a ona napravi suosjećajnu facu i kaže: "Žalim, nema broja!"



2. PREVELIKO U STRUKU
Trapke su savršene, navučeš ih i onda shvatiš kako su u struku vrećaste i ružne. Pffff, po koji put?!


3. DUGAČKI REDOVI
Vrijeme je školskog šopinga, uzmeš sve što ti treba i odeš na blagajnu. Naravno, red se proteže kroz pola trgovine što znači-slobodno kupi šator za kampiranje!


4. MINI KABINE ZA PRESVLAČENJE
Uzmeš hrpu robe, uđeš u kabinu i staviš sve na stolac. Tek onda shvatiš da se u kabini ne možeš okrenuti, a kamo tek probati svu svoju robu...


5. PROZIRNE TAJICE ZA TJELESNI
Prozirne tajice su najveći problem, pogotovo kada ti trebaju za tjelesni. Savršeno ti stoje i onda shvatiš da će svi u razredu znati kakva je boja tvojeg donjeg rublja.


Nadam se da vam se svidio ovaj post, a ako želite još takvih, svakako to recite u komentarima jer svaki vaš komentar mi jako mnogo znači!
xoxo
xoxo
xoxo



Post je objavljen 20.08.2016. u 12:04 sati.