Zmayski z Brega landra naokolo

04.09.2010., subota

Povratak u Petrinju

Vraćamo se u Petrinju, na gradski stadion gdje nas čeka ručak; hvala vam lijepo na odličnoj klopi! Na stadionu su se danas odvijale brojne sportske igre branitelja, pa dok jedemo pratimo i dodjelu nagrada za najuspješnije; šah, pikado, viseća kuglana...

Ponesen proglašenjem najboljih u ovoj i onoj disciplini zaključujem kako mi valja proglasiti Ljepoticu susreta! Prvo mjesto bez ikakve dvojbe odlazi ovoj mišićavijoj sestri moje Tene; Yamahi XJR1100 - savršeno uređenom muscle bike-u stare škole na kojem je praktično svaki dio ili zamijenjen boljim ili ispeglan do savršenstva. Prekrasno!

Nakon klope čoporativno odlazimo na cugu i u opuštenoj atmosferi razgovaramo o proteklim događajima i pripremama za nadolazeće; naročito za otvaranje Crkve na Udbini. No, uz zahvaljivanje našim domaćinima - svaka čast dečki; odlično napravljen posao! Ovo je bio jedan od najzaokruženijih obilazaka na kojem sam bio! - polako se osipljemo i dok neki idu na feštu kod Vilenjaka u Kutinu, neki u Oroslavje, nekolicina nas ide natrag za Zagreb zanimljivim putem uz lijevu obalu Save.
- 16:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.