ANTONIJA RIHTARIĆ** NOVA RAZVODNICA


Zbog zainteresiranosti napravit ćemo još jednu

AUDICIJU

u četvrtak 10.11. u 20 sati
u Palmotićevoj 30


Pa ako znate nekoga tko je zainteresiran, ili mislite da bi netko mogao biti zainteresiran, prenesite mu ovu vijest! (jer drugih oblika oglašavanja neće biti).



NASTUPI

- četvrtak 10.11. u 20:00 Palmotićeva 30 (audicija), o/o Šef

- petak 11.11. do 13.11. Team building u Zagorju


FOTKE - sa UTAKMICE DINAMO-SEVILLA













ANTONIA RIHTARIĆ** RIHTA NOVA RAZVODNICA

Rihta je rođena 6. srpnja 1997. u Zagrebu. Nakon završene Prirodoslovne gimnazije Vladimira Preloga upisala je Sveučilište Sjever, studij novinarstva, gdje je trenutno brucošica. Vrlo dobro govori engleski jezik.

Zagrebačke mažoretkinje upisala je 2003. godine u dječjem sastavu. 2007. prelazi u 1A kadetski, a 2010. u 1A juniorski. 2012. postaje juniorska predvodnica. U Seniorski 1A došla je 2014, a u 1. formaciju ulazi 2015. Sa kadetkinjama i juniorkama je osvojila 7 županijskih i regionalnih prvenstava, bila je 7 puta prvakinja Hrvatske i isto toliko puta prvakinja Europe. Sa seniorkama je bila jednom županijska i regionalna prvakinja, jednom državna prvakinja i jednom viceprvakinja, te je jednom osvojila prvenstvo Europe, a jednom bila srebrna.

2015. započinje školovanje za trenericu, a Trenersku školu završava ove godine.











LAURA RAŠIĆ* JUNIORSKA PREDVODNICA
Laura je rođena 15. studenog 2002. godine u Zagrebu. Učenica je osmog razreda Osnovne škole Brestje. Dobro se sporazumjeva na engleskom, a malo razumije i njemački.

U Zagrebačke mažoretkinje je došla 2006. godine u dječji sastav. U Kadetski 1A je došla 2011., a predvodnica tima je postala 2013. U Kadetskom 1A sastavu osvojila je 4 regionalna i županijska prvenstva, 5 puta je bila prvakinja Hrvatske, 4 puta prvakinja Europe i jednom europska viceprvakinja. Laura je jedna od najboljih predvodnica koje smo ikada imali, te je za to dobila posebnu pohvalu stručnog stožera.


LORENA RADIĆ* KADETSKA PREDVODNICA
Lorena je rođena 11.8.2004. u Zagrebu. Učenica je 6. razreda Osnovne škole Gračani. 5 godina bavi se košarkom u Košarkaškom klubu Medveščak. Mama Valentina bila je dugo godina u Zagrebačkim mažoretkinjama (do 1999.), a došla je do statusa razvodnica (o njoj možete pročitati post od 29.2.2016.). I sestra Erika je u Kadetskom 1A.

Zagrebačke mažoretkinje upisala je 2007. godine u dječjem sastavu. 2014. prelazi u Kadetski 1A. Osvojila je dva županijska i regionalna prvenstva, bila je dva puta prvakinja Hrvatske i prvakinja Europe.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 09.11.2016. u 09:00) komentiraj (12)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.