yazza

srijeda, 07.11.2007.

Upoznaj Bugarsku za dva dana: 1 dio - Sofia-Plovdiv-Kazanlak-Etara-Veliko Trnovo

Dolazili su prijatelji mojih prijatelja iz Crikvenice - predivni ljudi! :) Mogla bih knjigu napisati o tome kako mi je bilo lijepo druzhiti se s njima i kako je jedno divno prijateljstvo krenulo te tople subote. Pa, dobro, nije bash bilo tako sunchano chitav dan i na svim mjestima koja smo obishli, no bio je definitivno jedan od toplijih dana. Bar za mene.

Za jedan vikend smo obishli pola Bugarske, ismijali se za chitav jedan komichan film i uzhivali u putu. Kad ste u dobrom drushtvu nishta nije naporno, zar ne? ;)

Necu puno textom, evo vam samo prvi dio u slici. Na zhalost, predivni show "Lights&Sound" u Velikom Trnovu nisam uspjela usnimiti - tako se i nisam nauchila barata s onim mojim malim chudom od aparata, pa nisam nauchila i slikati nocne snimke, no taje je show svakako neshto shto se ne mozhe opisati. Chitava istorija jedne stare drzhave isprichana u petnaestak minuta kroz muziku i svjetla projektirana na Carevec - staru tvrdjavu starog glavnog grada.

Sad vam predlazhem nekoliko slika uglavnom iz malog etno sela, gdje sam i ja zahvaljujuci mojim crikvenchanima bila prvi put.



A ovdje mozhete vidjeti kratki klip koji predstavlja Light&Sound Show u Velikom Trnovu.

- 21:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #