Ispovijedi ogorčenog uma lovca na vjetrenjače

ponedjeljak, 02.05.2005.

Proljeće, proljeće

Prisilno motiviran temom sexa (ovo proljeće čini čuda ljudima) te uvučen u nekoliko debata o toj temi (ljudi, S RIJEČI NA DJELA!) iznosim par dijelova naših razgovora. Evo nekoliko interesantnih zaključaka koje smo donjeli i koji nam generalno smetaju (mislim da smo ovdje govorili i za većinu ljudi):
- sex je jedan lijep način izražavanja, ne radite nepotrebni tabu od toga!
- sex je radnja između dvije osobe (u najčešćem slučaju). Najgore je kada jedna osoba očekuje da druga praktički sve obavi za oboje. Iskreno, to je više upućeno curama. Cure, prezmite koji puta dominantnu ulogu, makar se potukle za to (doslovno, i to usred sexa, pa da onda vidite šta pali), pokažite što želite, što vam paše, što ne, što bi htjele probati, što god želite.
- komunikacija tijekom sexa je najvažnija. Kada ste već oboje došli do tog stupnja međusobne interakcije, ne vidim čemu dalje sram. Ljudi, pa doslovno ste goli jedno pred drugim!
- komunikacija nakon sexa. Obično se pljuje po muškima da kad "obave po što su došli", okrenu se i zahrču. E pa ja sam to doživio sa curama i iskreno ne znam nikoga od svoga muškog društva da je to ikad napravio. Ali ne branim muške. Znam da nas ima i takvih. Ljudi, podijelili ste nešto lijepo, doslovno ste se stapali jedno sa drugim i nemate si ništa reći? Ne morate ni nužno govoriti, pokažite to nekom gestom. Pokažite da ste još tu. Recite kako vam je bilo.
- jedna od najblesavijih stvari koju sam i sam doživio je da nakon sexa, ekipa odmah oblači!? One su se sramile moga pogleda!? Kako se uspijete sramiti nakon što ste sve ovo do sada prošli? Uživajte u svome tijelu. Ono nije zatvor već vaš najsavršeniji instument koji ćete ikad posjedovat. Njegujte ga, koristite i izražavajte se pomoću njega najbolje kako znate.
- samo-potvrđivanje nakon sexa. Ovo je učestalije za muške: "Jel bilo dobro?" Pa kako to možete pitati? Ako imate potrebu recite kako vam je bilo, a ne ispitujte (ovo vrijedi najviše za prvi put).
To bi bilo otprilike ono glavno, a dalje je već stvar osobnih ukusa u što ne želim ulazit.

E sad, kako uopće doći do sexa. Negdje sam čuo da je prvi kontakt (pozitivni, naravno) čak 50% posla. Tu bi se čak i složio. Zaboravite na legendarne ulete koje obaraju vašeg odabranika/odabranicu istog trenutka. Tko zna, svaka čast, ali mi ostali se trebamo ipak malo spustiti na zemlju. Budite spontani. Budite ono što jeste i ako to ne upali, ne obeshrabrivati, odmah dalje jer već drugi put hoće. Nemojte se upoznavati sa horny izrazom na licu ili sa konstantnom mišlju u glavi o krevetu. Upoznajte se sa samim predstavljanjem (ja sam ...), zatražite upaljč iako ne pušite, komplimentirajte neku sitnicu koja vam se svidjela, jedni su od najjednostavnijih prvih kontakata koj i najčešće pale. Druga strana uvijek cijeni odvažnost. Pustite da se stvar sama razvija. Budite iskreni, ne da nakon desete minute poznanstva u potpunosti ogolite dušu sa izljevima plakanja na ramenu, već jednostavno nemojte lagati jer laži podsvjesno odbijaju ljude.

Ljudi volite se, nema tu neke nepotrebno suvišne filozofije u tome. Ako ti se netko sviđa, pokaži mu to. Ne slušajte pretjerano marketinške trendove več čujte što vam bližnji žele reći. Pametni ste, vječno mladi i lijepi, stoga to iskoristite i podijelite dok možete.
- 10:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>