Ispovijedi ogorčenog uma lovca na vjetrenjače

srijeda, 19.07.2006.

LJETNI POST

Evo me. Ni mi je se dalo tipkati ovih dana. Aktivno se izležavam, natječem se sa maminim fikusom u igri "tko je veća biljka" (za sada vodim). Sve me boli od ležanja. Bojim se da ću morati prepustiti meč, ne mogu više ovako. Čak sam u jednom trenutku pomislio na frizera, ne znam zašto. Glava mi nije vidjela škare već, pa ima negdje godinu dana, ali bez brige, brzo me prošlo.

Zadnjih par dana malo po malo ispraćam ljude na more. A ja? Ostajem u Zg. Uhvatila me besparica i pokušavam pobjeći od nje, ali kuja je brža. Morao sam si naći neki ljetni poslić. Tu mi je stari uletio sa svojim kojekakvim vezama, tako da ću uskoro malo fizikaliti za standardnu studentsku satnicu zvanu "petnaestica". Ne žalim se. No to nije sve. Iako sam se zakleo da neću napraviti plesni korak do sljedeće sezone, miris novca je učinio svoje. Našao sam si neke privatne tečajeve tako da ma koliko ja pokušavao pobjeći od plesa, ne mogu mu daleko odmaknuti. Damn! Ali se tješim da zapravo ne plešem jer samo pokazujem korake, pa kao to se ne računa.

Nisam si već neko vrijeme bio na stranici i sada bacim oko na neke stare postove i komentare te naletim na jedan zanimljivi. Da se razumijemo, volim dobre kritike, ne durim se zbog pizdarija. Čak su mi draži oni loši komentari. A komentari tipa "odličan ti je blog, samo tako nastavi, imaš moju pozornost" i slične varijacije na temu, možeš čitati gotovo na svakom blogu. Stvarno hvala na vašoj podršci, nisam nezahvalan, no volim čuti i nečije stvarno mišljenje. Vjerujem da će se većina složiti sa ovim. U ovome slučaju se radi komentaru na tekst "SHVATILA JE DA SU ŠARENICE ZAPRAVO ŠARENE":

- njoj svaka čast, a ti si joj trebao odgovoriti u 4 oka, a ne pustiti u javnost. ako si joj rekao - ok- ali slutim da nisi. mislim da je zrelija od tebe i da je već shvatila da je ne zaslužuješ......kome treba egzibicionist koji je uz to još i kukavica?

Ovo je dijelom moja greška, nikada se nisam kako treba predstavio. Iskreno, niti neću. Ne mogu biti objektivan sam prema sebi. Tko sam, što sam i kakav sam, probajte zaključiti iz mojih tekstova. Hvala na ovome komentaru, no osjećam se dužnim odgovoriti na neke stvari.

Njoj svaka čast, stoji. Svaka joj čast jer sam još uvijek pod dojmom, a mene je prilično teško dojmiti. -Trebao sam joj odgovoriti u 4 oka. Zapravo, u jednu ruku jesam. Kao što je ona napravila popis, pa ga pročitala u 4 oka u mraku, tako sam i ja nešto napisao i to njoj pročitao. Razlika je u tome da mene nije sram to pokazati pred cijelim svijetom i mislim da je privatnost zadržana time što nam ne znate identitete. -Da je zrelija od mene. Je! Priznam. To nije neka tajna. -Već je shvatila da ju ne zaslužujem. E sad to ovisi o njoj. No morati ću neke razočarati, još uvijek smo si jako dobri. -I za kraj, ekshibicionist i kukavica. Pa za prvo ću se morati složiti i pitati: da li se mi znamo već odnekud? A za drugo: kukavica na temelju čega? I još jedna zgodna stvar - sudi me osoba koja se ne usuđuje ni potpisati. Znači, najvjerojatnije se znamo.

Uživajte na moru (oni koji idu) …
- 10:22 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 01.07.2006.

SRETNA 1/2

Sinoć se na Strossu slavila polovica godine uz veliki vatromet i bilo je genijalno - pričaju mi ljudi. A di sam ja bio? Na probi! Opet sam propustio genijalan dogadjaj. Nema veze. Biti će ih još.
U zadnje vrijeme često putujem pa ne stignem pisati. Fali mi. Evo i upravo sada čekam prijevoz, idem za Osijek, ali ipak sam iskopao vremena za par riječi.
Uživajte u suncu (iako je opasno), ljetu (napokon je tu), prirodi (sad je u potpunost procvala i pruža predivan spektar boja i mirisa) i putujte, promijenite sredinu, napunite baterije...
Ukratko, uživajte.
- 09:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>