p o m a l o . . .

25.07.2006., utorak

samo me gledaj...

otvorili u subotu i sezonu vaterpola. Pokaza san iznimno lošu formu plivanja i duel igru. U vodi rogovi i kopita na dolaze toliko do izražaja:( Nula u svim elementima igre, osim u šutu di san da par golova. Ono stari rukometaš:) I gušt je nekoga potopit, i njega i balun kompletno, a ono nema faula, ništa:) Na povratku smo upali u gužvu, vozili se priko sat vrimena. A vrhunac muzike u prikinom autu je bija Thompson. On je bar ukra par melodija od Abbe i ostalih, tako da je ipak bolji od Duška Kuliša i ostalih:((( Moran mu pod hitno spržit 10 cd-ova nečega normalnoga. I dođen doma, tetka kaže da mora neko pojist i salamu i da ne mogu svaki dan jist pršut. Ja uzmen nož, otvorin frižider i kažen samo me gledaj:)
navečer vanka. Prvo sluša lovačke priče ko je više napuva kad ga je uvatila policija. Boring:( Onda piletina u Popaya. Tasty:) Onda vanila. Disaster:(( Koja loša muzika. Jole, Magazin, štikla ... The Worst Of, da dalje ne beštiman:( Šta je najtužnije, to je jedno od najposjećenih mista u gradu:((((

21.07.2006., petak

chill out!

evo čekan da dođe Dupinche na net, pa da malo nešto napišen u međuvremenu:) Da buden ono šta inače nisan, koristan.
otvorili danas sezonu picigina. Lani san bija samo dva puta jer je bilo katastrofalno vrime. Bilo je 13 ili 14 kišovitih dana u kolovozu, a rekord je 15 otkad se broji. Otvaranje je prošlo zadovoljavajuće. Čak san zadovoljan pa neću stavljat imena onih koji nisu tili doć. Okolo je bilo dice šta su se gađala pjeskom. I nisu bila tako mala dica. Popizdija san. Triba to zakonom zabranit. Meni to upadne u oko onda mi triba sto godina dok isperen. Suigrači su me pitali šta je muflon, nema ti tu djeteline. Grozota. Posli san igra karte, nisan odavno. U par situacija san skroz loše reagira. Tupina. Oni ubili, a ja in još poklonija asa. I najbolji falivaju. Kako onda neće najgori:)))

18.07.2006., utorak

El Dorado

evo mene već par dana na infuziji (modemu), mrzim ja njega, mrzi on mene:( Težak je studentski život. Pogotovo na praznicima. Doša san prije par dana, ništa mi se ne da. Penzija. Spavan pola dana, ostalo ležin:))) Lagano na more, ponekad popit pivo. Onda beštimat jer nemaš di izać u ovome šugavome gradu. Čekan do dođu pojačanja pa da možemo na picigin. Onda ćemo samo uredno stavljat na internet imena onih koji nisu tili doć igrat picigin :) Njih će moći pogubiti svaki građanin Hrvatske i preuzeti svu njihovu imovinu. Kao u doba starog Rima. Nego šta:)
po dolasku san napumpa balun za sidenje. Mora san ga izdušit za transport. Onda ga nisan moga odnit do sobe jer nije moga proć kroz vrata. I joj:( Inače dočekan san ka heroj ovde. Mojom downloaderskim zaslugama sada ljudi svršavaju 6 puta u sat vrimena:)))
pozdravljam novopečene zagrebačke studentice i studente predvođene sa Dupinchetom i Leylom, inače mojim starim mušterijama.

ako se slučajno izgubite, samo slijedite ovaj kamion:)

13.07.2006., četvrtak

penzija :)))

napokon je došao i taj dan. Kad nema više obaveza na faksu. Još me čeka nešto šta nisan napravija godinama: čišćenje sobe. Već vidin čistu kako mi govori, a ovo ne valja, a ovo ponovo:((( A šta joj ja mogu.
e u utorak san se odlično proveja. Ja i dva prike, izašli vanka, počeli radit pizdarije, onda skužili da je bolje da se predstavimo drugačije. Ja sam bija Marin N, a ova dva Edi M i Marko Z. Dotični su popizdili, pogotovo ovaj moj:) Bija san u bijeloj majici, pa mi ovaj nije da tako ić vanka, pa mi je posudija svoju, zamisli, plavu. Izgleda san ka digić u njoj. Katastrofa.
jutros san bija na upis ocjene i na pivo u svitanje. A ono ljetno računanje vremena. 2 je jutro, podne je zora, 10 je po noći. Taman je bilo malo oblačno, to još sunce nije izašlo. Džubrad ide na roštilj u subotu, a ja ne mogu:(((

09.07.2006., nedjelja

ei

radujem se šta idem ća. Ali onda se sitim da ću bit bez svoga Interneta, bez svoga Frižidera. Nije to život. Ali bitno da nema faksa. Bitno da se ništa ne radi. Jer je ljetna fjaka zavladala. Još malo pa gotovo.

evo čisto za kraj. Malom Dupinchetu SRETAN ROĐENDAN:)

07.07.2006., petak

ne bili glupačo jedna, UMMM

evo gledan okolo po mreži imaju li kolegice i kolege blogeri kakvi novi post. Naravno da nemaju. I onda šta mi preostaje nego napisat jedan. Sve uvik ostaje na meni:(
bija san opet na oni ispit sta san ga opisa u jednom prethodnom postu. Bija san se mislija ne izać prvi put, i onda rješija sasvim solidno. Kažen onda, ako mogu ovako proć iden još jednom pa dobit koju bolju ocjenu. I ovi put san rješija lošije nego prije. Izgleda da je prvi put upa lakši rok, a ja to naravno sve pripisa svome velikome znanju:) I ništa očekivasan dobit manje bodova nego prošli put. Prvi put san dobija 72 boda od 100, ocjena 3. Drugi put 69 bodova. I ocjena 4. Inače više bodova je ka bolje:) Samo na mom faksu:) Malo me sram pisat kako odbijan ocjene, ali kako ćete vidit u nastavku teksta, sram mi nije baš jača strana:)
bili ja i prijatelj do fast food posli koncerta franza ferdinanda. I uvalin se prije jednoga Engleza. Bar je govorija engleski, ne znan jeli bija Englez. Ma je, ko drugi može bit tako glup. A ovi se uvridi. A jooj. I dođe njega red odma nakon nas dvojice. A neće on naručit. Njemu je to ispod časti. Koji debil. Veliki engleski ponos. Posli se zamalo potuka sa nama. Ka odakle ja dolazin to se ne radi. Pa šta si doša ovamo uopće. Sad cili svit mora radit kako oni rade. Ja živin ovde, ovde se ja ubacujen kako oću. Ako ti se ne sviđa ajde ća.

05.07.2006., srijeda

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dva sadržajna dana. Nisan stiga pisat. Bančilo se. Morala se odradit ta obveza. Kad ekipa zove vanka, ne možeš odbit. Koda se lako poslije gledat u ogledalu.
Jučer san iša lagano rezervirat sobu u upraviteljice. Izrešetalo me. Gleda ona rezultate sanitarnih inspekcija, samo piše prljavo, prljavo, prljavo.... Pa ja san tri godine u ovoj sobi, nije nikad bilo problema. Onda ona pogleda stare knjige. Je, evo ove piše da je jedanput bilo čisto i to je bilo 2004. Ništa kolega ne može na kat. Šta bi kolega bilo da ja sad pozoven čistačicu u vašu sobu pa da ona kaže kakvo je. Pa može. I zove onda čistu, i pošalje je u isti broj sobe, ali drugi paviljon. Znači kriva soba. Ja mučin, znan da su male šanse da je gora od moje:))) I javlja se čista nakon 5 minuta, soba dobra, kupatilo nije. Ajde dobro kolega, dobit ćete sobu. Ali kad bude prva sanitarna, ako bude problema, selin vas u prizemlje. Ka puška:)) Do tad će ona sve zaboravit već.
Bija san navečer na Franza Ferdinanda. Dobar koncert. Čak je vokal naučija mnoštvo hrvatskoga, kao hvaala i zagreb party. Taman je na vrime završilo da pogledan drugi produžetak polufinala. Posli smo lagano bili noćni razgledači. Pokaziva prijatelju iz Splita malo metropole. Nisan zna do jučer da ima u sri grada srpska pravoslavna crkva. I Model sunčevog sustava je zanimljiv. Iako znan samo di su sunce i venera. Ako se neko osjeća sposoban napisati di su ostali, slobodno.

Priča mi je kolega u ponediljak, u rijetkim pauzama kad ga ne zajebajem:)) šta ćeš, mora se, kako se susreja sa muflonom na Hvaru. Na 3 metra udaljenosti. Nije mu bilo baš ugodno. Jedina divlja ovca u Europi. Tako sam ponosan:)

02.07.2006., nedjelja

njanjanjaaa

evo radila danas dupinčica novi dizajn bloga. Sve lipo, ljetne boje, plavo, boja neba i mora. I dan samo jedan savjet, možeš možda dodat jedno sunce, onako sunce sa licem, ka sa argentinske zastave. A da ne može, previše blješti. Tuć će purgerima u oči. A ništa. A ja san baš lud za suncem. Cilu zimu ga ne vidim. Baš mrzim ono bijelo, jednobojno zagrebačko nebo. Ko neki plafon, koda san unutra. Čim to vidin odma mi nešto fali. Mora mi ne manjka ni približno toliko ka sunca. Ipak su na kraju krajeva, mufloni kopnene životinje:)

jebote, ovo i meni tuče u oči:)

01.07.2006., subota

ne da mi se...

svaki put kad dođen sa pijanke u 5 ne bi se diga iz kreveta za ništa. Prava fjaka. Uspija san se izvuć negdi oko 2. Obično mi je subota ovakva, kasno dizanje, ručak, ništa mi se ne da. Dan koji je prepolovljen. Čekanje večeri. Nema Dupincheta, sprema stan. Srića da ima utakmica, i to epskih. Inače ne znan šta bi. Još samo dva tjedna, pa ću totalno bacit mozak na pašu. Jedva čekan otić na odmor doli. Doli mi je cila familija, lagano se kupaju, zajebaju. Doduše sad je lagano zahladilo zadnja dva dana, pa je podnošljiv život koliko toliko.
Englezi su danas igrali dobro protiv Portugala. Malo ih je i sudac oštetija sa onim crvenim. Bili su bolji. I došlo je tako do penala. Čak san mislija da će Englezi proć, imali su dobre pucače. Nikad ne bi reka da će Lampard i Gerrard falit. A portugalski golman je branija odlično. Sve je pročita. Drago mi je da je brazilska stoka ispala. Nisu ništa mogli danas protiv Francuske. Reka san ja još prije početka prvenstva da Brazil neće bit prvak. Jednostavno preveliki favoriti. Francuska je iznenadila. Koji slavujev pjev ima Zidane. Još ima 2 utakmice do penzije. A sve je bolji i bolji. Koja legenda. Sad Francuzi imaju otvoren put do finala, bolji su od Portugala. Zidane će se oprostit ka najveći. Svaka mu dala :)
tako mi se spava. Cili se dan prelažen po krevetu. Totalno san u autu. Ne da mi se uopće ić vanka. Sad ćemo malo čitat knjigu ili nešto pogledat.
ovo bi ka triba bit komplet:((
ha, još samo malo, malo ...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.