p o m a l o . . .

28.11.2006., utorak

bijeli zagreb grad

Došli su i oni koji govore kako u Zagrebu ima sunca na svoje. Jutros je osvanulo predivno bijelo jednobojno nebo:( Taman da te uhvati depra. Nema drugoga lijeka nego upaliti california dreamin' i podsjetiti se malo sunčanih grčkih dana. Sad ćemo malo nešto naškrabat dok mi se skine nova epizoda prison break-a.
Apsolventsko putovanje je bilo u prvoj polovici desetog mjeseca, a kao da je bilo jučer. Išlo se na Santorini, jedan otočić u Egejskom moru koji je nastao erupcijom vulkana i na Kretu, jedan malo veći otok. Sve u svemu jako dobro, dobra zabava, upoznavanje novih dama i gospode. Organizacija nije bila baš bajna, došli smo na još veći Balkan nego naš. Muzika katastrofa, strano pegla a domaće cajke. Baš one prave srpske cajke, sa ekavicom i tako dalje :( Ali summa summarum, visoka ocjena thumbup Ovakva putovanja preporode čovjeka.


picigin se igrao svaki dan.

nešto vrijedno spomena. miran suživot petokrake i crkve.

najduži viseći most na svijetu

zastrašujuća slika, Mirko, Fedor i Minotaur. Hm, tko je zapravo srušio Kretsku palaču :)

kip u Ateni. dijete koje trči

Grci su tako napredni da oni kopaju kanale izravno za downloadiranje sa neta. Inače za razne neznalice, torrent je program za razmjenu materijala preko interneta.

najvećim uspaljenicima na MTV partyu je trebalo vodeno hlađenje:)

piramida

in the end there can be only one...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.