at <srinkolina>

srinkolina

28.02.2006., utorak

Ušli smo u povijest VELIČINA

Hey društvo moje!Surfam ja danas po netu, kad ono naiđem u Glasu Slavonije na jedan zanimljiv članak, koji će vam se sigurno svidjeti. Ide ovako:
Prema neslužbenim podacima koji se još uvijek statistički obrađuju, terensko antropometrijsko mjerenje stanovništva u Hrvatskoj provedeno je na ukupno 31.000 ispitanika od najmlađeg do najstarijeg uzrasta, kojim je obuhvaćena populacija od novorođenčeta do 82. godine života. Timovi educiranih mjernika uzeli su 57 različitih mjera po svakom čovjeku, izmjerivši ga “od malog prsta do vrha glave”, a na temelju dobivenih podataka izradit će se prijedlog prvih hrvatskih mjera za odjeću i obuću. Preciznim mjerenjem obuhvaćeno je i oko 2.700 osoba na području Osječko-baranjske županije, dok je cjelokupno istraživanje financiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa s 1,9 milijuna kuna.
Cilj antropometrijskog mjerenja je utvrđivanje novih mjera koje će biti usklađene s ISO normama i standardima EU, a koje od iduće godine trebaju zamijeniti dosadašnje JUS standarde kako bi se pomoglo kompletnoj odjevnoj i obućarskoj industriji. Dobivanje točnog sustava mjera koristit će i drugim industrijskim granama, primjerice, industriji namještaja, automobila ili graditeljstvu, kao i u zdravstvenoj zaštiti djece i mladeži. Nositelj projekta Hrvatskog antropometrijskog sustava (HAS) je prof. Darko Ujević s Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu.
Prema neslužbenim podacima o provedenom mjerenju, tjelesne visine kod muškaraca i žena povećane su u odnosu prema dosadašnjem mjernom sustavu po JUS-u. “Mjerenja su pokazala promjene u proporciji obujma grudi, bokova i struka. Neslužbeni podaci govore da su bokovi kod žena nešto uži, dok je struk nešto širi”, ističe dipl. inž. Ivan Klanac, koordinator istraživanja za Osječko-baranjsku županiju, napominjući kako je obujam grudi temeljna mjera za određivanje svih veličina kod žena i muškaraca. “Ovo istraživanje dokazalo je i razbilo 'famu' o malim i debelim Slavoncima jer su Slavonke sličnije vitkim Dalmatinkama, a Slavonci 'kršnim' Dalmatincima. Novi hrvatski antropometrijski sustav bit će javno predstavljen krajem ožujka, dok se primjena novih konfekcijskih veličina očekuje iduće godine. Prije toga o novom sustavu mjera bit će educirani učenici po školama, studenti na fakultetima i trgovci”, napominje Klanac, dodajući kako su dosadašnja mjerenja provedena po bolnicama i rodilištima, jaslicama, vrtićima, fakultetima, sve do staračkih domova. Mjere će se obraditi kroz osnovne brojeve i međubrojeve, dok gospodarstvo treba odrediti koje će veličine koristiti za kompletnu poulaciju. Klanac podsjeća kako su se JUS-ove veličine kod ženskih konfekcijskih brojeva kretale od broja 34, 36 pa do veličine 52, a kod muškaraca od veličine 46 do 64, uz međubrojeve. Ovakav sustav mjera koji se još uvijek primjenjuje potječe iz davne 1965. godine, a donesen je na temelju mjerenja obavljenog u Vojvodini na uzorku od samo 5.500 osoba.

Jel vam zvuči poznato?!?
Image hosting by Photobucket
Bach

- 11:54 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.02.2006., nedjelja

Egzibicije ambicioznih


Unaprijed se ispričavam što prekidam visoko misaone procese prisutnih.
Da, svatovi….
Zastala sam u trenutku dok su spominjali vjernost…i ono do kraja života i ostale (meni) nebulozne riječi. Duboko sam udanula i mentalno se čvknula kako bih prekinula tok misli koji je duboko zaglibio u neki hiperbolični oblik klaustrofobije.
Morala sam taj osjećaj isprati sa svim oblicima C2H5OH koje sam našla pri ruci nešto kasnije. Bilo je najs…ne mogu biti pizda i reć da je bilo fuj...zapravo je bilo zadovoljavajuće uzevši u obzir sandale sa oko 8 cm petom (inače volim ekstremne sportove..,ali…), onda raspravljanja sa ljudima čiji sam mentalni kapacitet prerasla s 4 godine i neizostavni Thompson!!! Milina na kub! Ali ne kritiziram…naprotiv..klopa je bila najs i količine alkohola su bile nepresušne…i morale su biti kako bi ušutkala glas koji mi je i dalje govorio nešto kao: “JU ar nekst!”, odjebala sam ga tak da sam mu rekla da ovo nije Vrisak 2 i da se ja neću nikad udati..hehe! Jesam ga ujebala!!
Sve bi bilo divno i krasno dok nisam skontala da sam ustvari pričala s bivšim…i da nije rekao da sam slijedeća nego da sam kuja (suptilnim gestama, ne naglas). Uzvratila sam ukiseljenih osmjehom i klimnula…JEB’GA! Bilo mi je jasno da mi karantena od prijateljskih kava i razgovora defnitivno ne gine!
Kad sam skontala da nema ništ’ više od ovog jer su se mladenci rasčistili nakratko i sve je umuknulo..(čak i Thompson koji bi u tom trenutku bio bolje društvo od ovog kraj mene) odlučila sam zapičiti...I JESAM. Pa što?
Sjetila sam se stihova od Daleke: „..ona je htjela...(i ja je jesam. Baš smo se dobro)...pa što?!“

Otrovni Ivek

- 17:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Čupave muke

Neki možda još spavaju nakon ludog vjenčanja, neki valjda tek sad ručaju, a ja sam se upravo vratila sa ručka. I tako ja na ručku kod bake, kad ono po stoti put izjava: "A ti uvijek imaš neku groznu frizuru!!!" I što sad da čovjek kaže na to!?! Inače se sakrijem ispod šilterice, ali kako je danas bio svečani ručak povodom mog 20.-tog rođoša, dala sam si truda i pravila pola sata friz (nešto u stilu a la ajvi). Sva ponosna krajnjim rezultatom otišla sam na ručak i dobila uvijek isti komentar. Znam ja da bi ona htjela da sam mala, kovrčava ovčica, no i taj minival nije dobar čim prvi put opereš kosu, tako da bi opet bila nezadovoljna.
No, da se sad ostavimo njenih komentara: uskoro je proljeće i moja glava vapi za nekom promjenom, pa ako ima kakvih prijedloga, javite!!
p.s. pomozite mi riješiti poznatu dilemu ŠIŠKE ILI NE? :==


Image hosting by Photobucket


Britni

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.02.2006., subota

E moj narode...

Nebojte se! Neću pjevat Thompsona. Samo da vas nekako oslovim. Eto, odoše ispiti. Napokon. Jest da se nekima opet vraćaju... Ali definitivno je potrebno malo mira i ne-učenja svima. Moram priznat da mi je jaako nedostajalo ljenčarenje i opuštanje. Da bar to potraje što duže. Neki su otputovali doma, neki možda i nisu (kao ja), neki idu u svatove... Svejedno, nadam se da će se naći pokoja trezna osoba da štogod napiše na ovaj naš blogić. Pošto sam ogorčen na današni ispit i moje ne-davanje istih, neću se ni osvrtata na te gluparije.
Nego, htio sam vas upozoriti da ovih dana u gradu vreba neka navodno čudna «sekta» ljudi! Traže od vas kojekakve stvari, a pretežno novac, stoga se pripazite! Kažu da su totalno poludjeli, a ima ih i starijih i mlađih. A uopće ne skontate tko je to. Ali zato vas iznenade dok se ama baš ničemu ne nadate. Dolaze vam i u kuće. Zamisli, spavaš, odmaraš se i najednom – zvono na vratima. Kad ono Oni! Ni ne predstave se, prodaju vam neku jadnu foru i traže novac! «Udjeli nešto!, Udjeli nešto!» Zovu ih MAŠKARE! Ima ih posebno gadih! Toliko gadni, da te ni ne prestraše. Makar je to njima fora i jako strašno, valjda... No, svi smo bili klinci. Ovo su tako neki novi klinci. I neke nove maske... Bilo kako bilo, ne dajte da vas odvedu i navedu na razne gluparije!
U biti, najbolja stvar koja mi se danas dogodila (makar se još toga stigne dogodit, ali znam da neće) je bila kava u dalekoj nam Americi. Baš smo se fino zezali i napričali. To mi je baš dobro došlo.
Moram priznat da nemam neke inspiracije da pišem nešto pametno i korisno, već pišem tek tako, pa šta bude-bude. A zato ću i završit uskoro! Sve je sumorno ko i ovo vrijeme. A i pospano, moram priznat. A neki od nas su se i probudili vrlo rano, zbog onog ispita. Samo još da kažem da vam svima želim dobre provode večeras, naravno, ko ide van. A posebno Kumi i gošći, teti Ajvi. I žao mi je što vam je ovokvo vrijeme baš na današnji dan. P.S. Jedva čekam slike!! Kad mi dođe ispiracija za nešto pametnije napisat, javim se!!! Eto, još jednom pozdrav svima i uživajte! Vidim ose u ponedjeljak!

by Stud

- 14:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.02.2006., četvrtak

Evo opet mene umjesto da ponavljam pišem post

Imala sam izbor: a) ponavljati Metodologiju koja mi već viri na sve tjelesne otvore
b) nešto žderati i gledati TV (malo se educirati putem Discovery-a)
c) surfat po netu i obavezno posjeti našu SrinkOlinu
d) ništa od navedenog
Pogodite šta sam izabrala?!?
Većina nas je bila danas na faksu rješavala ispite. Neki već sve rješili, neki pali pa opet išli, a neki došli i vidjeli šta ima (nešto tipa "dođoh,vidjeh,odoh"). Ovaj put nas je uvaženi gospodin profesor (iliti onaj kojeg pola stvari koje kaže ne razumiješ) iznenadio sa par detalja: imali smo samo 4 pitanja od kojih su 3 za prolaz što znači da su nijanse između ostalih ocjena mikroskopske; rezultate ćemo najvjerojatnije saznati danas, što se mene tiče što prije da znam da li da ponavljam ili mogu zumbarit (bit ću strpljiva pa ću čekati rezultate do jedno 21 sati, pa ak ne bude ništa bit ću prisiljena da ponovim ---> odnosno toliko sam lijena da bi najradije htjela da padnem, pa da ne moram više buljit u to barem u roku od minimalno sljedeća 24 sata); za razliku od prošlog roka ovaj put je usmeni odmah sljedeći dan tako da ljudi koji planiraju u subotu na pamćenje su uskraćeni za pola dana "kvalitetnog vremena" uz knjigu i skriptu nepismenog čovjeka, profesora Z.; nakon što je našoj kolegici iz Zadra pozlilo za vrijeme ispita, tako da je promijenila skoro sve dugine boje u roku od 30 sekundi, profesor se ponašao kao da se ništa ne događa!?!?(u čem je štos?; još sam mislila da će onima koji su joj došli pomoći reći da se vrate na mjesta kako slučajno ne bi nešto prepisali). Uglavnom i to je prošlo! Sad još samo treba saznati koliko smo bili produktivni.
Dosta bi bilo o faksu, a sada jedna zanimljiva informacija koju sam mislila da sam vam dužna pokazati ukoliko netko od vas planira ići jednom na neki kviz, "Milijunaša" ili "Najslabiju kariku", pa da pokažete cijelom narodu da smo mi šrinkovi puni zanimljvih informacija, koje običnom čovjeku ne trebaju (ali u biti da ovakve stvari učimo ili naprimjer da ovakve teme imamo na praktikumu kladim se da bi svima bilo zanimljivije, ili se varam?!?):
Image hosting by Photobucket
Budite mi pozdravljeni i do svidanja!
Image hosting by Photobucket
BACH

- 18:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #

mona, dušo...

samo za tebe od densera
- 13:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.02.2006., srijeda

Sranje kroz gusto granje

Image hosting by Photobucket
Evo ljudi malo sam uhvatila vremena u pauzi između dva bloka ponavljanja/učenja iz Metodologije(u velikim sam pripremama za sutrašnji dan). Neki su mi mi dijelovi baš zanimljivi, ali oni uzorci i načini izrade skala me malo ubijaju. Da se mene pita bio bi samo prigodni uzorak (tko je blizu neka se testira, proučava, secira, što god, a tko je daleko tko mu kriv odnosno blago njemu, onmože radit šta hoće a ne prolazit kroz neke dosadne ankete ili intervjue), a što se tiče skala, bila bi samo jedna i to ona od 1=potpuno pozitivno (npr. pijan da ne zna za sebe) do 10=potpuno negativno (prezire alkohol).Zar tako ne bi bilo sve lakše (barem nama studentima)?!?!
Također me ubija u pojam činjenica da je prošlo već skoro 2 tjedna otkako sam bila na ispitu iz pamćenja, a ne znam rezultate!?!?! To je suludo! Baš me zanima da li postoji o pravilniku nakon kojeg vremena ti je profesor dužan reći rezultat ispita. Nadam se da ću ipak saznati tu informaciju prije slijedećeg roka da se slučajno ne bi dogodilo, da odem i na taj rok, a već sam položila ispit. BILO NAS JE MAXIMALNO 10 NA ISPITU, ŠTO MU TOLIKO TREBA?!?! JEL JE GLUP IL MU NOGE SMRDE?!?(ILI OBOJE). Tko mu se zamjerio u pošti da ne želi tako slat ispite!?!? Bijesna sam i isfrustrirana, i znam da time ništa neću postići, ali svejedno sam destruktivno raspoložena! Samo kad se sjetim da postoji mogućnost da opet moram ići na pamćenje (i ponavljat one gluposti) hvata me osjećaj prema dragom profesoru, kakav je sigurno imao Hitler prema Židovima.
"Razveselio" me danas mail od drage nam Multipraktikice da u petak imamo sastanak sa mojim najdražim Koletom (čak mi se i u snovima pojavljuje). Ajd napokon će mi biti upisana neka ucjena u index. Nekako se čudno osjećam s obzirom da je već skoro kraj 2.mjeseca, a ništa mi ne piše pod rubrikom (ne)USPJEH. Prošle godine u ovo vrijeme, nas je većina imala već sve rješeno, a ove godine ko da su svi popizdili!Čudno, čudno, nikako da se načuudim!
Uglavnom ljudi u stanju samo kako vam dobro može opisati ova tu slika
Image hosting by Photobucket
Nadam se da je vama bolje!
Bilježim se sa štovanjem!
Image hosting by Photobucket
Bach

- 17:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.02.2006., utorak

Žabac ili princ, pitanje je sad.

Jedno vrijeme neću ''obrađivati'' ljubavne teme...
Dobro je poznato da pokoji žabac s vremenom postaje princ, isto kao što se većina prinčeva (vidi ironije) istim tim vremenom pretvara u grozne žabetine. Količina toga vremena kod svih nije jednaka, tako se moj ''princ'' pretvorio u žabu nakon prvog izlaska... Po nekima čak i prije.
Poslušajte, pa prosudite:
Ovako nekako je bilo... Našli smo se na trgu i otišli na kavu. Imamo li išta zajedničko? NE! Ama baš ništa... Ja obožavam sve vrste čokolade osim bijele, a on voli samo bijelu. On nikada ne pije i nikada ne puši, a ja... Khm, i nisam tako dobra... Ja slušam strano, a on domaće. Dovraga, tip nikada nije čuo za Linkin Park ili Coldplay, za drugo nisam ni pokušala pitati... On spava u mraku, ja bez svjetla ni ne pokušavam. Ja sam noćna ptica i spavam do podneva, on se budi kada zora rudi... Ja volim sunce i ljeto, a on jesen i kišu. Nakon dva dana bez kave ja proživljavam apstinencijsku krizu, a on se ni ne sjeti da ju nije pio... Da ne dužim, ama baš ništa zajedničko.
Prvotna ushićenost brzo je splasnula, a želja da ga užvalim padala je kao krivulja zaboravljanja...
Kad je završila ta mukotrpna kavurina, otpratio me do auta, a da se izvučem od vrlo izvjesnog poljupca, pružila sam mu ruku... (baš sam zla) A on je pun ponosa na sebe (valjda) rekao ovo: ''Hvala ti što si mi podigla samopouzdanje.'' Kako sam se osjećala najbolje opisuje ovaj citat: ''Vidno razočarana diplomatski tražim riječi, pregrizem jezik da ne moram iskreno reći... Pitaš me 'Kak je bilo?', suzdržavam se od smijeha, super, loverman isp'o totalni amater...'' Došla sam kući i kako Remi kaže: ''Nemam želje za raprizom.''
Image hosting by Photobucket
Toliko o tome... Morat ću ovisiti o dobroti HRT-a i ostalih TV kuća i nadati se da će netko prenositi utakmice Chelsea... I naravno, da će Gudjohnsen igrati... Opet, moram vjerovati u kamermana da će ga snimiti s leđa dok se saginje ili namješta loptu, a nakon toga i u režisera da će to prikazati... Sve u svemu, šanse da mu vidim guzu su mi veće nego ''žapcu'' da dobije poljubac od mene...

Baksuz... ovaj, Mona
Image hosting by Photobucket

- 13:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.02.2006., ponedjeljak

Mrzim!!!

Mrzim...:
1. Babe od 60 godina kojima nije teško trčat' na tramvaj, al' ne mogu stajat dvije stanice do pijace.
2. Umirovljenike koji idu negdje rano ujutro kad su tramvaji puni ljudi koji idu na posao. Znam da se voze badava, al' imaju cijeli dan, kuda se toliko žure ujutro?
3. Ćelavce s kockastim glavama i zlatnim lančugama oko vrata.
4. Ljude koji su s tobom na "ti" u roku od odmah, bez obzira na razlog konverzacije.
5. Kabriolete iz kojih trešti ćirilica ili tehno.
6. Desničare.
7. Ljevičare.
8. Zelene koji vrište o pravima životinja, a ne poštuju moje pravo na mir i vlastito mišljenje. Skinite mi se. Bog ili evolucija (kak' 'ko gleda) su me napravili svežderom. Jedem meso. I točka.
9. Jehovine svjedoke koji mi zvone vikendom u osam ujutro i nose mi radosnu vijest. Hvala. Ne, hvala.
10. Ljude bez stava, beskičmenjake koji dozvoljavaju da ih se gazi, pa poslije dave okolo sa svojim životnim nedacama.
11. Profesionalne žicare koji mi nagrđjuju grad.
12. Svakog ko mi se unosi u lice kad mi pokusava nešt' objasnit.
13. One koji su od glave do pete obuceni u "marke", a smrde po ustajalom znoju. Kad ste već u šopingu, kupite si gel za tuširanje. I Fendi se pere u vešmašini ko' i roba s pije.
14. Ljude koji od knjiga čitaju samo ljubavne romane i vesterne. "Koji Cesarić? Onaj s Jaruna kaj dolazi petkom u Papayu?"
15. 74 izbora ljepote godišnje, s ljepoticama koje ne znaju složit rečenicu.
16. TV-intervjue s ljudima koji za sve optužuju vlast (ovu ili onu, to nije bitno), a nisu napravili ništa da se nešto pokrene ili promijeni.
17. Ljude koji o sebi govore u trećem licu.
18. One koji ce pregaziti preko vlastitog oca da bi došli do onoga sto žele.
20. Rituale uoči parenja u nepotpuno evoluiranim primjercima ženki ljudske vrste

Osvrnuvši se na zadnju točku ove liste skrenula bih pozornost na bizarno mukotrpne tretmane kojima se takve jadnice izlažu. Znate, hodanje na hladnim oružjima s petama visine 15 cm nije evolucijski predviđeno čak ni za vas...žemke nižeg stadija iste. Skolioza nije normalana pojava i nije poželjan modni dodatak kao ni upale jajnika, mjehura i sličnih organa donjeg trapa zbog manjka tople odjeće u toj domeni. Da skratim...majka priroda je čin zavođenja povjerila mužjacima, a izbor ženkama. Zato žemske čuvajte jajnike, mjehur, mozak i dobar ukus ;)

PS. Svaka sličnost sa pravim osobama je sasvim SLUČAJNA!!

Sve vas voli i pozdravlja
Image hosting by Photobucket


- 21:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.02.2006., subota

Nešto za insomničare...

Prošlo još jedno Valentinovo, izazvalo brojne polemike izmeđe valentinofoba i valentinofila, ali ipak, PROŠLO JE.
Priložila bih dokaz da ljubav nije bitna samo na taj određeni datum i da se ona može dogoditi (i događa se) na neki posve nerazvikan dan (ajd dobro, moraju i cvjećari nešto zaraditi, iako mislim da je njima cvijeća na vrh glave da ga ne bi poklonili za Valentinovo ni po cijenu života, a da ga dobiju, osoba koja ga je uručila najvjerojatnije bi ga dobila nazad – u glavu... A valjda i u tome ima neke romantike.), ali uzmimo 17.2. Dobro, nije to baš običan datum, bar ne meni... Taj datum ja oduvijek znam kao ''drugo Valentinovo'', jer su se moji tada upoznali. No ove godine je i meni bio dobar taj datum... Unaprijed se ispričavam na manjku uobičajenog sarkazma, ali prije pola sata sam se vratila iz grada i ne mogu maknuti ovaj glupi smile s face... Obrazi me bole, ali ne mogu se prestat smijati. Bila sam vani s legom, njegovom curom i njegovim legom... Neki zlobnici (koji će se prepoznati) to su pokušali nazvati double date, ali to stvarno nije bilo to, čak je bilo i još ljudi s nama. :)
Neki će reći da sam se zatelebala... Pa, maaaaaalo i jesam... A u klinac i ja, sad se mogu pozdravit s koncentracijom – toliko potrebnom za učenje turbo dosadnog ''pamćenja''.
Ali svečano obećajem:
1. Pokušati ću ne dosađivati drugima s tim... Rekoh, POKUŠATI. :)
2. Neću biti jako njonjava.
3. I 100% neću postati valentinofil.
Neću vas više daviti proljevom osjećaja i obećanja, idem polako u krevet gdje ću najvjerojatnije ostati do jutra, a hoću li zaspati, e, to je druga priča... Rerna, imaš savjet?

Vaša Mona
Image hosting by Photobucket
- 00:43 - Komentari (9) - Isprintaj - #

14.02.2006., utorak

Javlja se oporba i želi vam SRETNO VALENTINOVO!

Image hosting by Photobucket
Vidim ljudi da ste svi ultra pesimistični i nadrkani (čast izuzecima) što se tiče ovog običnog dana koji je smišljen da bi se povećao promet cvjećarnicama i tvornicama čokolade, a zove se V.... (da li smijem to napisati ili ćete me svi odreda linčovati i kamenovati), ma napisat ću pa kud puklo da puklo, VALENTINOVO!
Pošto sam u manjini neću nadugo i naširoko o ovoj temi, ali jebemu miša, šta se date izbedirat zbog takvih gluposti. Mene osobno više muče klinci koji mi svako večer zvone na vrata, maskirani u neke čudake, i traže da ima nešto dam, a ja se moram pravit dobra i fina, pa im uvijek nešto moram dati, tako da mi je moja čokoladna zaliha isparila. Nadam se skorom završetku sezone maškara.
Da se vratimo na Valentinovo iliti Dan zaljubljenih. I ja sam prije mislila koja je to glupost - svi plaze jedni po drugima, šalju si sladunjave poruke, masovno kupovanje cvijeća koje će već slijedeći dan biti mrtvo,..., da ne nabrajam dalje, sve vi to već i sami znate. Ali kad te nešto opali po glavi i stvarno se zaljubiš, vidiš da te sve romantične bljak-bljak stvari imaju neku čar u sebi. Ne mogu vam to točno obasnit, jer nisam baš sasvim pismena, ali kad vam se dogodi znat ćete! Nadam se da će vam se dogoditi što prije.
Evo to bi bilo ukratko nešto o Valentinovu od osobe koja se još nada da postoje dobre stvari na ovome svijetu i uživa u svim aspektima svoje veze! ;)
vaš Bach
Image hosting by Photobucket
P.S. - nadam se da će "single personsi" biti blagi sa komentarima i da me neće htjeti skalpirati što sam napisala nešto pozitivno o Valentinovu
- 20:40 - Komentari (8) - Isprintaj - #

Slika govori više od 1000 riječi...

Budući da je moj zadnji post bio popljuvan, ovaj put neću reći baš NIŠTA!!!

Image hosting by Photobucket
Pičić*C
- 03:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

13.02.2006., ponedjeljak

Ne daj Bože većeg zla (od Valentinova)

Pitam se kako najbolje započeti Valentinovo... Možda me probudi poruka preslatkog Bujasa i poziv na cugu... No puno vjerojatnije će izgledati ovako nekako:
Mama će me probudit telefonom oko 9h, mrcinit ću se po krevetu još 10-ak minuta dok iz prizemlja ne zaurla moj otac: ''Gdje si? Jel misliš doći?'' Skočit ću iz kreveta, možda se potepsti na jednu od mali milijun stvari koje su mi razbacane po podu, na brzinu se obući, pobrinuti se za jutarnju higijenu i dotrčati na doručak. Onda ću se sakriti u sobu i probat istiskat onu odvatnu čvimbu na čelu, naravno, neće mi uspjet iz prvog pokušaja pa ću ju ostavit za kasnije. Neću upaliti radio, ni TV. Glazba, filmovi i sva ta srcedrapajuća sranja nisu preporučljivi za glupog romantičara kao što sam ja. Ipak sam ja onaj anonimus koji je dospio u Guinissovu knjigu rekorda po broju gledanja Titanica...
Možda se odlučim na šetnju, sama naravno dok zaljubljeni parova svi odreda s mulastim pogledima padaju sa drveća, izlaze iz kanta za smeće, kanala i ostalog... Možda ipak ne šetnja, ajd, upalit ću mobitel i dobit ću poruku od VIP-a: ''Poštovani, pošto smo primjetili da Vam nitko nije poslao poruku povodom Valentinova, to činimo mi... Sretno Vam Valentinovo! Vaš Vip''. Izgleda da paljenje mobitela i nije tako pametna ideja, neka, drugi put ću. Ajd, idem upalit TV, možda bude nešto neutralno... HRT1: ''Sveti Valentin, zaštitnik zaljubljenih...'' HRT2: ''Romeo, o Romeo! Zašto si Romeo? O zataji oca svog, odbaci ime to...'' Ajmo dalje. RTL: ''Ah Stefan, ich liebe dich...'' Bolje ne. STV: ''And I will always love youuuuuu...'' Ajoj, zaboravih da je Slavonski radio na STV-u. NOVA: ''Ako kupite ovu šerpu, dat ćemo Vam još jednu... Ali to još nije sve, ako ste sami na Valentinovo dobit ćete i ovaj praktični...'' Ni ne želim znati šta, osim ako nije lutak za napuhavanje ili vibrator... Ti mediji smo što ti ne kažu da se ubiješ ako nemaš nikog baš na taj fucking dan. Ulažem prigovor i tražim da se Valentinovo preimenuje u Luciferovo i da ga se slavi 13.4. Eto... A tko će mi potpisat peticiju? sigurno ni jedan od onih parova s mulastim pogledima... Šta napraviti da se izbjegne Valentinovo? Razmislit ću o tome dok mrcvarim onu čvimbu...
MONA
Image hosting by Photobucket
- 23:11 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Sačuvaj B(l)ože!

Stidim se priznati, ali neki od nas su ustali u pol 6!

Savršenu tišinu prekinulo je ekscentrično zvono budilice. Otvorila sam oči iz sve snage poželjela da me posred čela opizdi sjekira...bilo bi mi draže!! Nebi toliko boljelo! Ali..(kojeg li iznenađenja!!) zajebalo me i morala sam ustati. Lijeno sam nakon 15 min premišljana protegnula papke i psihički se pripremila za 'DAN D'! Otpuzala sam do kupaonice gdje sam stala pred ogledalo i našla se pred dilemom "Dali da se umijem ili da se ubijem?!". Slegla sam ramenima i poslala onih 17 i pol podočnjaka iz ogledala u kurac!
Trebalo mi je nekih 17 minuta da se obučem i odlučim hoću li popiti kavu ili ne. Vječna dilema me i dalje mučila: "Ako popijem kavu bjegunka mi ne gine, ako ne...zombiranje." Jedva držeći oči otvorene krenula sam. Kako sam stigla do Rerne sam Bog zna...!
Čim smo došle maca je nabacila ozbiljno zagrijavanje za meč dana. Nakon što smo zaključile da to jebački rasturamo i da nas boli kurac ako padnemo (iako smo obje 'tiltale' očima same sebi sugerirajući suprotno) krenule smo do faxa. Tamo nas je dočekao apokaliptični komentar iz usta van end onli Britni koja je u panici izjavila:" Ali ja ne znam nedostatke kvotnog uzorka!!!". Ja i još nekolicina koleGICA 'zatiltale' su i vratile se mislima o pivu i sličnim slatkim gadostima...;) predpostavljam.
Ispit je bio genijalno proveden i eksperimentalni uvjeti bi bili savršeni da se nišmo svi osjećali ko' parci iz Šuletovih nenadmašnih priča. Slijedila je uputa koja je bila nadasve JASNA i u funkciji MOTIVACIJE respondenata. Štoviše, oduševljenje se nije moglo skriti sa ukiseljenih faca koje nisu znale dali da se rasplaču ili da se počnu histerično klebariti. Ja sam se odlučila za b opciju ovog nadasve zatvorenog pitanja...
Nakon što sam ižvrljala po ponešto o svakom pitanju (da se koje slučajno nebi osjećalo zapostavljeno) ustala sam i otpilila na pivo da zalijem nesigurni ishod današnjeg pohoda...i isplatilo se...pivo nikad nije bilo slađe =)!

Otrovni Ivek
Image hosting by Photobucket

- 20:49 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Priti boj

SWEET, SWEET FANTASY BABY
WHEN I CLOSE MY EYES
YOU COME AND YOU TAKE ME
ON AND ON AND ON

Image hosting by Photobucket

Ova slika poslana je posebno za Dadu, ali i za sve koji ne žele više razmišljati na današnji ispit, nego pustiti mašti na volju!!
Sretno Valentinovo!
Britni
- 18:28 - Komentari (7) - Isprintaj - #

Red je red...

Zdravo ljudi! Evo, da ne kažete da se ne javljam, javljam se! Možda nešto pametno i napišem, mada... Ne znam kako ste vi, ali meni se čini da neko loše raspoloženje kruži zrakom, pa mislim da sam se zarazio. Opet... No, ko i uvijek, pokušat ću to zanemarit i napisat nešto o nekim lijepim temama. Uzmimo na primjer današnji test. Milina! U vrlo strogim eksperimentalnim uvjetima smo bili izloženi vrlo stresnim i nekako glupavim pitanjima. No to je samo moje mišljenje. Netko je to možda sa guštom rješavo i nije imao poteškoća prilikom rješavanja istih. J
Grozno je to kad ti se nakupi ispita na koje ideš pa padneš. Znam da su to bili tek prvi rokovi, ali ipak... Onda još dobiješ pozitivnu ocijenu, al ti je malo, kao, furaš se na četvorke!! Onda kao fol ideš opet – pa padneš i istepeš (ili bolje, baciš u vjetar) onu pozitivnu ocjenu. Mislim da se to zove peh. Potražit ću taj pojam u Rječniku Svih Rječnika pa ću ga u gušćem dijelu teksta napista za one najradoznalije. Eh, ti gušći dijelovi teksta... Kad se sjetim samo tog, napadne me želja za iskorištavanjem WC školjke, ali kako tamo ne mogu pisat, neću više mislit o tom. Odlučio sam si od danas uzet malo psihičkog odmora. To je ono kad ne radiš ama baš ništ korisno i produktivno. Ma sigurno svi znate za to, šta vam imam objašnjavat. Mislim da će mi taj odmor dobro doći. Preporučam vam isto.
E da, a sutra je i Valentinovo. Znam da neki od vas (a i ja sam među njima) ne vole o tom govorit (pozdrav, Dada!), ali samo bih iskoristio priliku da vam čestitam taj dan. Želim vam da ga provedete što ljepše i nadam se da će vas vaš Netko lijepo iznenadit. Ja vam šaljem puno pusa! Eto, znam da sam uranio jedan dan, neki će od vas možda sutra bit zauzeti drugim, ljepšim stvarim... Pozdrav svima!!

by Stud

- 15:39 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Disertacija o grljenju

Ne, ne ću (pazi mene pismene) razvezat neku srcedrapateljnu patetiku o Valentinovu... Jednostavno, ovdje se radi o tome kako grle pojedini šrinkoholičari (a oni koji nisu spomenuti mislim da neće imat neki poriv da me zagrle). Potvrda da psiholozi stalno analiziraju sve i svakog slijedi :) Pa krenimo redom...
Pičička...fakat visoka cura (ne, ja nisam niska...ja sam dijete u razvoju!!!!)...nju kad užicam da me zagrli glava mi nekak utone u rascjep (prirodni - da ne bude zabune) njenog poprsja...deprivirana slušne okoline ne mogu jamčiti da nešto i ne kaže prilikom samog procesa. Stisne čist dovoljno da osjetiš da joj je stalo...pijanu još nisam probala (hm hm, šta se čeka???). Ivek tu može priskočit u pomoć.
DenSera me stisne, nasloni glavu negdje gdje bi višim ljudima trebalo biti rame. Isprva ispusti cijuk nježnosti i odvali se smijat (hihot pored uha...). Mala, mršava, obujmim nju i još pola đira oko sebe...al svaka pohvala.
Mona kad me ščepa jednostavno se objesi na mene...stajanje je naporno pa pomisli da se malo odmori, a budući da sam 15-ak cm niža to i nije neka nemoguća misija...kosa u ustima (mojim, reeeeedovita pojava). Nakon što se malo odmorila, stisne i odmak...ponekad proslijedi i pokoju oralnu.
Otrovni Ivek stalno grljaka, muški/ženski ne bira. Obično na pol zagrlja šapne neku sladunjavost koju (ofkors) treba i uzvratit...osim ak ju ne preduhitriš...
Bach to nabrzaka - zagrlj, stisak, tapš tapš i end. Tada ju trebam pustit da se odmakne...ponekad bude i pogrešnih procjena al brate mili, čovjek uči dok je živ.
Snoopy mi pluća slijepi sa slezenom (al to je pozitivna stvar) - osjetiš da grli jel želi.
Stud to muški - zagrlj, tapš tapš (ko kad majka pokušava natjerat dijete da podrigne). Kad je pijan...ma probat ćete...
Britnika to pravo ženski. Usto vergla nešt, al to obično preskočim.
Krli su ne daje tak često - treba znat užicat. Savjet: grliti kad je povezana kosa...
Rerna carica...bez sumnje :)
Ovi ostali, molit ću, češće me grlit...trebam podsjetnik...starim pa zaboravim brzo...
Pusa najveća draga moja bando razbojnička, svi se grlite idiosinkratično i to je velika pozitiva. Grlj, puss !!!
Rerna McŠporetić
- 14:32 - Komentari (9) - Isprintaj - #

12.02.2006., nedjelja

Svrha

Joj u klinac i ovo današnje studiranje... po završetku studija osim diplome upisat ću si u tablicu postignuća čoravost, tikove lijevog kapka i pomahnitalo trzanje nogama u stilu kobile i sve to na spomen riječi anketa, intervju, uzorci... my Bože... što se tiče raznih distorzija u mojoj i ovako multiploj ličnosti moći će se pribrojiti razna još nedešifrirana sranja koja će predstavljati moju profesionalnu zanimaciju do kraja života! I sve će to još zabilježiti naš DEDA DREN i onda sam stvarno sjebitis... al neka bar ću biti bogatija za još jedno iskustvo i znanje, isplatit će se sigurno jer bez znanja o skalama procjene moj život bio bi oskudan, patetičan i jadan. Zato treba raditi na svom znanju. Objasnimo ovo pobliže na jednom primjeru iz svakodnevice. Postoji li neka kovarijanca u konzumaciji alkoholnih sredstava subotom i radnim danom? Ovaj postupak zapravo može biti korelacijskog tipa ako želimo samo promatrati i bilježiti reakcije ispitanika. Ali još bolje ga možemo eksperimentalno provjeriti( znam da svi znate kako) i dobit ćemo pouzdanije podatke, a mogućnost alternativne interpretacije biti će ravna nuli.... Zapravo pravi zaključak je da nam naš program studija koje je osmislilo ministarstvo zajedno s dragim Šuletom pruža niz mogućnosti za istraživanje i upotpunjavanje naših avanturističkih duhova željnih znanja. I osim toga ovaj program je kreiran tako da osim osnovnog cija za podcilj ima zbližavanje studenata/ica i stvaranje grupne solidarnosti koja će nam pomoći da se po završetku studija lakše i bolje uklopimo u društvenu cijelinu... eto to je svrha neeksperimentalne metodologije u psihologiji. denSER
- 19:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

11.02.2006., subota

Nije žvaka za bedaka

Dok se po ne znam koji puta pokušavam natjerati da počnem učiti, moj komp me počeo gledati s nekom čežnjom jer danas ga još nisam upalila! "Molim te, molim te, pliiiiz odi na net imat ćeš šta vidjeti!" učinilo mi se u jednom trenutku da ga stvarno čujem. I hajde de, ja ga upalim, odem na net, prvo što pročitam da je danas vjerojatno zadnji dan života Ariela Sharona, reko super, dobro smo počeli! (a zapravo me to uopće ne zanima, al ajd ono empatija i spike...) Počnem otvarati mejlove, kojih se opet nakupilo, i sve neke vijesti ne znaš koja bolja od koje, ispit iz pamćenja-koma, dodatna literatura za neeksperimentalnu, čovjek nije proslijedio mejl i dobio otkaz (mislim stvarno ljudi zašto stalno nasjedate na to!) i šećer na kraju, teta barbica sa treće obavještava nas o knjižici sa osnovnim pojmovima o bolonjskoj!!! Mislim stvarnooooo! Zaboli me uvo za tu bolonjsku ionako ne studiramo po tim pravilima, a sve mi se čini ni po kakvim drugim, a ne sad da ću se trgat u stucu za neku "knjižicu o bolonjskoj"!!!! BLAAAAAR! vičem iz dna želuca, u kome se još miješaju mahune sa pepsinom, mljac! Odlazim na blog i već si kontam kako neću ni tu ništa "pametno" pročitati jer smo se svi ulijenili sa objavljivanjem postova, ali grdno sam se prevarila! Hvala vam svima što ste mi uljepšali dan, jako sam sretna što se ekipa širi (samo na blogu, ne mislim ja da ste vi debeli!) i što se svi javljate... Pa da polako krenem prema kraju, na ispit u ponedjeljak idem na blef, ne mogu ja to, stvarno ne stignem i dosadno je do jaja! Toliko sam se mislila predat tom učenju i uložit čak neki trud pa ne ići danas van, kad ono zajeb, moram ići, frendica slavi rođendan! Mislila sam ne ići sutra na trening, kad ono opet zajeb, učimo novu koreografiju za nastup! onda sam počela proklinjati taj komp i internet što sam opet i na njega izgubila vrijeme, i psovat mu mater, pa sam shvatila kako je to besmisleno i našla se u ovakvoj situaciji
Image hosting by Photobucket
i šta mu drugo preostaje nego otići van danas, razbit se ko svinja i pustit život neka teče pa kud puklo da puklo, samo da nije kondom!


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
  

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



Pičić*C
- 15:02 - Komentari (8) - Isprintaj - #

Malo humora "ala srink"

Evo i ja se javljam. Povodom sezone ispitnih rokova, zivciranja i veceg konzumiranja stimulativnih tvari, nasla sam nesto zgodno. Mozda vas nasmijesi, pa na trenutak zaboravite na ucenje i kako neke stvari jednostavno ne mozete zapamtiti, jer su glupe - pod tim mislim na Petersona&Petersona -> ljudi koji su isli u petak na pamcenje ce me shvatiti.

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Image hosting by Photobucket

Onima koji idu u ponedjeljak na ispit drzim fige(na rukama i nogama), sretno i pamet u glavu!
A kad svi rjesimo te vrazije ispite mogli bi se okupiti u sto vecem broju, pa da to na dostojanstven nacin(citaj: uz mnogo lipih stvari kao sto su cuga, pjesma, ples i cokolada(bok, rerna!)) proslavimo!!!
Pozdrav svima od vaseg Bacha!

- 14:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.02.2006., petak

evo i mene. kako kritike djeluju, svaka čast! ne bi se ja još javila!:-)
a i nisam vam ni falila. naravno! šmrc!

ajmo sad na šmrc stvari!
ne znam jel znate, ali od nove godine mi nema jednog mačka
(za malo upućenije, riječ je o Mišku - velikom, lijepom crnobijelom mačaku koji se boji svoje sjene). otišao je u šetnju i još se nije vratio.
baš me prije me koliko minuta nazvao
brat i kao da ga je vidio u blizini naše ulice.
naravno, odmah sam izletila van i pogodite što, nema nikoga!
sad me samo izbedirao!!!!!!!!!!!!!!!
baš se bezveze osjećam!

htjela sam vam stavit sliku da ga vidite, ali je teža od 20 kb!!!!!!!!!!!!!

uživajte koji možete

Krli Su

- 19:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

08.02.2006., srijeda

Evo napokon da se i ja javim. Nakon negodovanja ostalih srinkova s bloga, odlučih da je vrijeme da se i ja predstavim javnosti. Iako još uvijek pod stresom zbog nepoznatog rezultata današnjeg testa, pomislih da je ovo možda dobra terapija. Nadam se da će ostali ljudovi s bloga biti zadovoljni jer se napokon javlja još netko. Uglavnom da ukratko opišem situaciju na ispitu. Bilo nas je svega 5 u učionici, znate koja je to učionica. Svi su se zgurali na lijevu stranu, a ja jedina sjedoh na desnu, jer sam bliže vratima i pomislih kako je lakše s ove strane pobjeći van usljed napada neznanja. Pošto je u učionici nesnosna vrućina, izlazak u hodnik mi se činio kao pravo osvježenje. 1 sat koliko je trajao ispit prošao je kao 10 minuta. Kako su polako počeli iz učionice izlazit ostali i kako su počeli uobičajeni komentari nakon ispita, učinilo mi se da možda i nisam baš sve krivo napisala, da možda još ima nade za mene. Sad, nekoliko sati nakon ispita još sam u iščekivanju ocijene i s velikom glavoboljom razmišljam da li početi učiti nešto drugo ili pustiti sve bar još do sutra. Uglavnom ljudovi moji vidimo se, ako ne prije, u ponedjeljak na još jednom ispitu, a do onda imate veliki pozdrav!
- 19:35 - Komentari (8) - Isprintaj - #

06.02.2006., ponedjeljak

Za ispitnu groznicu

Dobar savjet...

Ovo prosljeđujem svima, jer je meni definitivno pomoglo.
Dok prolazimo kroz sve što nam život priređuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. Ja sam postupila po jednostavnom savjetu koji sam pročitala u jednom članku i napokon sam našla svoj unutrašnji mir. U članku je pisalo: "Da biste postigli unutarnji mir, morate završiti sve stvari koje ste započeli." Onda sam pogledao po kući i vidjela sve stvari koje sam započela, a nisam završila... I prije nego sto sam jutros krenula od kuće, dovršila sam flašu crvenog vina, flašu pelinkovca, flašicu rakije, kutiju Valiuma, štangu čokolade i jedan dopola potrošeni džoint.
Osjećam se FENOMENALNO!
... nisam, ali razmišljam "kako bi bilo kad bi bilo"... naiđoh na ovo pa mislim da je recept dobar, k'o za bakin kolač...e snif vamo, snif tamo, cug tam, cug vam, i gle belaja.
DENSA

- 22:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ZLATNI PAPAGAJ

Danas sam eto izrazito neproduktivna, u prijevodu : cijeli dan ništa ne radim, a imam pun kurac posla, pa sam eto odlučila nabacit nešto na naš blogić i sjetila se jedne super pjesmice koja me podsjeća na ono što nazivamo osječkom elitom.... A što se tiče tih obaveza iliti učenja, sutra počinjem, ali stvarno!!!
Ova pjesmica je posvećena svim tatinim sinovima....

ZLATNI PAPAGAJ
Zlatni papagaj, tata placa sve racune
Zlatni papagaj, jer mi smo snobovi
Mi volimo zenske fine, nasminkane, doterane
Uredno smo pocesljani, obuceni, obuveni
Mi nosimo skupo perje, ispeglano, mirisljavo
Gnusamo se GSP-a, kolima se brze stize.

Ref.
Zlatni papagaj, tata placa sve racune
Zlatni papagaj, jer mi smo snobovi
Nase glave prazne jesu, ali ko jos zato mari
Jer lova je najvaznija i drugo nas ne zanima
U Rimu se oblacimo i imamo Dajners karte
Krem drustvo je nasa klasa, svi ostali manje vrede.

Ref.
Zlatni papagaj, tata placa sve racune
Zlatni papagaj, jer mi smo snobovi
Pankere ne podnosimo, ni smrdljive hipije
Mi sterilni mozda jesmo, ali krivi za to nismo
Jer nase tate, nase mame parama nas zasipaju
I neka za nas drugi misle, mi sposobni za to nismo.

Ref.
Zlatni papagaj, tata placa sve racune
Zlatni papagaj, jer mi smo snobovi.

by: Električni orgazam

Evo jedne moje slikice mojih najdražih..... Nadam se da će poživit još neko vrijeme jer su mi stvarno prirasle srcu!

Image hosting by Photobucket

Stay psychool! Pičić*C

- 21:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

04.02.2006., subota

Sve ima svoju svrhu, pa cak i svrha.

U današnje vrijeme kad su svi zaokupljeni poslom i sličnim nadasve umarajućim radnjama..većina ih propušta one male stvari koje su zbilja bitne u životu. Opće je poznato da su one male stvari uistinu ono što nas zbilja čini sretnima. Jedna od takvih stvari je TURBO FOLK. Muzika iz duše, muzika otvorenih i iskrenih ljudi, ljudi koji misle o onom što je zbilja bitno- NE!!! Svejedno da sajko ekipa vidi što propušta..;)

Najljepsi stihovi Turbo Folk-a!
1. Jedva cekam da sahranim majku pa u kucu da dovedem Rajku!

2. Varao me dragi, nek je zdrav i ziv, kad ga zene vole nije, nije kriv!

3. Najbolji si najbolji od svih faca slavnih, ti vozis Ferari u gradu si glavni!

4. Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini, moja mala nosi suknju maksi ispod maksi napisala taksi!

5. Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti!

6. Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta cu jadan kraj Morave kad ne znam da plivam!

7. Uz vetar sam uvek iso i nikoga nisam siso, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!

8. Sto na kafu zoves mene kad nemas samlevene!

9. Nemoj da places na mom kucnom pragu, da mi nova vrata ne povuku vlagu!

10. O kako je lep, o kako je fin, kao da je, kao da je carobnjakov sin!

11. Placi mala placi, osto sam na Raci, nemogu ti proci, nedaju mi doci!

12. Pijem vino i rakiju vrucu i ne mislim na njivu i kucu. Sta ce meni vencanje i zena kad sa tudjom zivim bez problema!

13. Na kuci se odzak pusi na tavanu meso susi, ja sam seljak u srcu i dusi.

14. Puce puska u dolini Drima pa udari mili babo Ibrahim Selima. Ustaj more babo iz te zemlje ladne, pa nahrani mili babo sirocice gladne.

15. Pevaj ujko, pevaj rode, daj sestiricu razonode.

16. Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male!

17. Nas dva brata, naucio tata, sa zenama kako se barata!

18. Kraj kazana svako vece gledam kad se sljiva pece! Gradiram svako pice pa ga punim u burice!

19. Kazi mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Nece cica tu da srlja, hoce samo da podrlja!

20. Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!

21.Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor!

22. Dva losa ubise Milosa, a mene ce jedan sto mu zenu gledam!

23. Hop mala bosonoga, kako zivis bez onoga, kao zivis bez onoga lole garavoga. Sladak secer, hladna voda, hajde mala dok je zgoda, ajde mala dok je zgoda ljubav da se proba

24. Plitak potok, a voda duboka...!!!

25. Majka Muju sisala na struju, kuka Muja zbog varoskih cura, u modi je dugacka frizura.

26. Nisam lopov al bi znao tom coveku sta bi krao!

27. Pozno bih te medju ruza trista, ali nije svaka ruza ista!

28. Milane moja ruzo, cale mi se naoruzo, u vazduh ce sve da digne nedaj boze da te stigne.

29. ...neces cak ni pasulj da mi skuvas, a kamo li decu da mi cuvas!

30. Vetar ljulja camac, riba trza mamac, a obalom cura seta, pecanje ometa!

31. Koka kola, Malboro, Suzuki, diskoteke, gitare, buzuki, to je zivit, to nije reklama nikom nije lepse nego nama!

32. Na moj racun picemo, prijatelji bicemo, tugu cemo spreciti, jedan drugog leciti, jer za mojim stolom, sve je pod kontrolom!

33. Opasnice spusti loptu i zaigraj na dobrotu, divlja macko kanzde skrati u jagnje se preobrati!

34. Mala zena od velike sladja, mala zena u srce pogadja, mala zena lepa kao slika, telo malo a dusa velika!

35. Da dogovor kucu gradi rekao je neko, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko!

36. Zec voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i garavu i bosu!

37. Crna il plava, crna il plava, ej kad bih znao koja je prava. Obe il nista, obe il nista, obe il nista idem do kraja!

38. Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanisani!

39. Necu da ljubim jednu ili dve, ja sam covek za devojke sve!

40. Joj sto volim piti vode sto sljivove grane rode. Da je casa od tri kila jedna bi mi dobra bila!

41. Idi sad maloletnice, jos si mlada za poljupce!

42. Drum dugacak, kola trula, mala moja jesi li cula. Jesi li cula ej garava ja ne vozim za badava!

43. Ej da su suze srebrni novcici, palatu do neba mogla bih podici!

44. Zar ja mala da idem po sudu, i da slusam neciju presudu, da me tamo pita cika strani oces cerko il tati il mami.

45. Nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure! Nisam majstor da lepim tapete, al sam majstor da napravim dete.

46. Moja mala lutkica, tvrdi da je devica, kaze pre vencanja nema milovanja. Devo, devo device, prelepa lepotice, nemoj samnom da se svadjas, bolje decu da mi radjas.

47. Sve, sve, sve, mozes da mi das, al ja necu s tobom jer si mafijas!

48. Da zavolis mene ti nije bilo sile, 1:1000 sanse su mi bile!

49. Opasan je jez kad ga neko takne, izbo je Snezu ne moze da makne! Broji bodlje Sneza pored starog plota, secace se jeza celoga zivota!

50. Prvo pa musko nek se zove Dusko, kolo veze sitno ime nije bitno!

51. Komandante, silo vojna, lomis srca mnogobrojna!

52. Hej konobaru donesi mi stok, hocu da se napijem da zaigram rok!

53. Ej mesece pobratime samo nocas isprati me, popio sam koju vise, sokaci se ukrstise, dok pronadjem onaj pravi, vec ce zora da zaplavi!

54. Uvek svratim na po jednu, ali imam dusu zeljnu, potego sam nocas dobro, pomozi mi stari pobro!

55. Aj koliko je tu u kolu cura najlepsa je kumina frizura.

Otrovni Ivek
Image hosting by Photobucket

Post scriptum:
Veliki pozdrav došljacima...raskomotite se i osjećajte se ko' kod kuće =).
Oćete nešt' popit?!
- 11:46 - Komentari (4) - Isprintaj - #

01.02.2006., srijeda

Svi Smo Mi Šrinkovi!

Image hosting by Photobucket
- 22:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>