at Disertacija o grljenju - srinkolina - Blog.hr

srinkolina

13.02.2006., ponedjeljak

Disertacija o grljenju

Ne, ne ću (pazi mene pismene) razvezat neku srcedrapateljnu patetiku o Valentinovu... Jednostavno, ovdje se radi o tome kako grle pojedini šrinkoholičari (a oni koji nisu spomenuti mislim da neće imat neki poriv da me zagrle). Potvrda da psiholozi stalno analiziraju sve i svakog slijedi :) Pa krenimo redom...
Pičička...fakat visoka cura (ne, ja nisam niska...ja sam dijete u razvoju!!!!)...nju kad užicam da me zagrli glava mi nekak utone u rascjep (prirodni - da ne bude zabune) njenog poprsja...deprivirana slušne okoline ne mogu jamčiti da nešto i ne kaže prilikom samog procesa. Stisne čist dovoljno da osjetiš da joj je stalo...pijanu još nisam probala (hm hm, šta se čeka???). Ivek tu može priskočit u pomoć.
DenSera me stisne, nasloni glavu negdje gdje bi višim ljudima trebalo biti rame. Isprva ispusti cijuk nježnosti i odvali se smijat (hihot pored uha...). Mala, mršava, obujmim nju i još pola đira oko sebe...al svaka pohvala.
Mona kad me ščepa jednostavno se objesi na mene...stajanje je naporno pa pomisli da se malo odmori, a budući da sam 15-ak cm niža to i nije neka nemoguća misija...kosa u ustima (mojim, reeeeedovita pojava). Nakon što se malo odmorila, stisne i odmak...ponekad proslijedi i pokoju oralnu.
Otrovni Ivek stalno grljaka, muški/ženski ne bira. Obično na pol zagrlja šapne neku sladunjavost koju (ofkors) treba i uzvratit...osim ak ju ne preduhitriš...
Bach to nabrzaka - zagrlj, stisak, tapš tapš i end. Tada ju trebam pustit da se odmakne...ponekad bude i pogrešnih procjena al brate mili, čovjek uči dok je živ.
Snoopy mi pluća slijepi sa slezenom (al to je pozitivna stvar) - osjetiš da grli jel želi.
Stud to muški - zagrlj, tapš tapš (ko kad majka pokušava natjerat dijete da podrigne). Kad je pijan...ma probat ćete...
Britnika to pravo ženski. Usto vergla nešt, al to obično preskočim.
Krli su ne daje tak često - treba znat užicat. Savjet: grliti kad je povezana kosa...
Rerna carica...bez sumnje :)
Ovi ostali, molit ću, češće me grlit...trebam podsjetnik...starim pa zaboravim brzo...
Pusa najveća draga moja bando razbojnička, svi se grlite idiosinkratično i to je velika pozitiva. Grlj, puss !!!
Rerna McŠporetić
- 14:32 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>