Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srinkolina

Marketing

Javlja se oporba i želi vam SRETNO VALENTINOVO!

Image hosting by Photobucket
Vidim ljudi da ste svi ultra pesimistični i nadrkani (čast izuzecima) što se tiče ovog običnog dana koji je smišljen da bi se povećao promet cvjećarnicama i tvornicama čokolade, a zove se V.... (da li smijem to napisati ili ćete me svi odreda linčovati i kamenovati), ma napisat ću pa kud puklo da puklo, VALENTINOVO!
Pošto sam u manjini neću nadugo i naširoko o ovoj temi, ali jebemu miša, šta se date izbedirat zbog takvih gluposti. Mene osobno više muče klinci koji mi svako večer zvone na vrata, maskirani u neke čudake, i traže da ima nešto dam, a ja se moram pravit dobra i fina, pa im uvijek nešto moram dati, tako da mi je moja čokoladna zaliha isparila. Nadam se skorom završetku sezone maškara.
Da se vratimo na Valentinovo iliti Dan zaljubljenih. I ja sam prije mislila koja je to glupost - svi plaze jedni po drugima, šalju si sladunjave poruke, masovno kupovanje cvijeća koje će već slijedeći dan biti mrtvo,..., da ne nabrajam dalje, sve vi to već i sami znate. Ali kad te nešto opali po glavi i stvarno se zaljubiš, vidiš da te sve romantične bljak-bljak stvari imaju neku čar u sebi. Ne mogu vam to točno obasnit, jer nisam baš sasvim pismena, ali kad vam se dogodi znat ćete! Nadam se da će vam se dogoditi što prije.
Evo to bi bilo ukratko nešto o Valentinovu od osobe koja se još nada da postoje dobre stvari na ovome svijetu i uživa u svim aspektima svoje veze! ;)
vaš Bach
Image hosting by Photobucket
P.S. - nadam se da će "single personsi" biti blagi sa komentarima i da me neće htjeti skalpirati što sam napisala nešto pozitivno o Valentinovu

Post je objavljen 14.02.2006. u 20:40 sati.